Anadoluya göç etmeden önce Türkler

Anadoluya göç ettikten sonra Türkler

İçimden bir ses aşırı karmalaştığımızı söylüyor
Anadoluya göç etmeden önce Türkler

Anadoluya göç ettikten sonra Türkler

İçimden bir ses aşırı karmalaştığımızı söylüyor
Türklerin Anadolu'ya sonradan göçtüğü tezi mitten ibarettir. Türkler 5000 yıllık bir Ortadoğu halkıdır. Ön Asya ve Ortadoğu Türklerinin kökeni Turukkilerdir. Turukkiler Asurlularla ve Gutililerle savaşmıştır. Asur tabletlerinde Turukkilerin adları vardır. Zağros Dağları'nda bile Turukkiler vardı. Yani Türklerin Ortadoğu halkları ile etkileşiminin kökeni 5000 yıllıktır. Bütün halklarda gen etkileşimi vardır. Anadolu Türklerinde Rum geni varken, Yunanistan insanının genlerinde de Türklük vardır. Bu yapılan evliliklerden kaynaklı.
Türklerin zamanla fiziksel farklılıklar göstermesi, tarih boyunca pek çok kültür ve milletle etkileşim kurmalarından kaynaklanıyor. Anadolu gibi birçok farklı halkın yaşadığı bir coğrafyaya yerleşildiğinde doğal olarak evlilikler ve genetik karışımlar da süreç içinde gerçekleşiyor. Bu durum sadece Türkler için değil, tarih boyunca göç eden tüm toplumlar için geçerli bir durum. 🌍
Her kültür farklı güzellikler taşır ve bu çeşitlilik bizi biz yapar. Ayrıca insan içinde yaşadığı çevrenin, yaşam koşullarının ve genetik faktörlerin etkisiyle de değişim gösterebilir. Bu kültürel ve genetik çeşitlilik bizi daha zengin kılıyor. 😊
O zaman biz kendimize Türk demeyelim karma diyelim çünkü cidden çok karmayız Türkler normalde çekik gözlü oluyor
Cevap
8Cevap
Aa içindeki ses öyle mi diyor vay be, bütün sırrı bozmuş.
Sus be sjsjjs
Farklı ırklarla yapılan evlilikler ve gen değişikliği sonucu
Bütün Ortadoğu ırkları çakmış bize
Bence iyi olmuş çekik gözlü olmak istemezdim sanırım
Daha güzel oluyorlar bence
Bende Orta Asya zamanlarimizdan kalma tipimizi özluyorum
Vallahi ya başımıza ne geldiyse Ortadoğuya geldikten sonra geldi. Tipimiz huylarımız kalbimiz bile çirkinleşti
Kadim değerlerimizi yitirdik. Sehirlerde yasiya yasiya prenses olduk. Asimile olduk yani. Suanda Kazakistan'da on dört yasindaki bir kiz cocugu yemekten tut her seyi yapabiliyor. Biz kac yasimiza geldik hala bos hayaller peşinden sürukleniyoruz
Çünkü biz Ortadoğu’ya geldik. Bataklığa. Tek sebep bu. Hadi geldik diyelim, niye bu kadar çok görünüşümüzü değiştirecek kadar başka milletlerle çiftleşmişiz ki? Eski Türklerden eser kalmamış
Kesinlikle katiliyorum. Diğer kultütlerle fazla etkilesime girmisiz. Kendi töremizi unutmusuz. Birde Osmanli zamaninda Arap külturunun etkisi altina fazla girmisiz. Bana göre Osmanli imparatorluk olduğunda Türk devleti olmaktan cikti. Ben Kazakistan'a ya da Turkmenistan'a gidip gerçek kuĺturumuzu deneyimlemek istiyorum
Aynen öyle. Osmanlı günümüzün ABD’si gibiydi yani herhangi bir ırka ait gibi değildi bence. Zaten çok karmalaştık artık adam akıllı ırk bile kalmamış ki
Çok uluslu devletler her zaman yıkilmaya mahkumdur
Aynen öyle
Burdakilerle ciftlesti vs has türk dediğin zaten çekik gözlüdür
O zaman biz kendimize Türk demeyelim karma diyelim çünkü cidden çok karmayız Türkler normalde çekik gözlü oluyor Kazakistan Kırgızistan falan has Türk mesela
Evet öyle balımm
Ulkemizdeki insanlarin Türk irki olduguna pek inanmiyorum. Turkiye farkli milletlerden bir araya gelmiş bir yer. Turk irki %100 cekik gozludur.
Farklı milletlerle etkileşim oldu evlilikler oldu. Imparatorluktan geldiğimiz için çok farklı etnik kökenden insan illa ki karışacak genler.
Aynen. Bütün Ortadoğu ırklarının DNA’sını taşıyoruz🥲 niye Türküz diyoruzki karmayız biz açıkça
Farklı ırkların çakışmasından dolayı.
Bize her ırktan biri çakmış gibi
Öyle ama Anadoluya nasıl girmişiz şimdi ne haldeyiz. Araplarla yunanlarla çakışa çakışa böyle maymun ortadoğulu gibi olduk işte
Onu demiyorum her insan farklıdır herkese saygı duyarım. Ama Ortadoğu halklarının dünyadaki diğer ırklara göre daha çirkin olduğu bir gerçek. Bizde Orta Asya’dayken güzelmişiz ki en azından saf ırkmışız ama şu anadoluya göç ettikten sonra ortadoğu halklarıyla çiftleşe çiftleşe bütün Ortadoğu halklarından gen almışız. Ve hepimiz bu kadar farklı ve (bence) Orta Asya ırklarına göre daha çirkin görünüyoruz. Orta Asyadayken daha iyiydik. Bütün Ortadoğu ırklarının DNA’sının bir bedende toplandığını düşün😱. Bence bu yüzden bu kadar pislik bir halkız. Kendine bile düşman olan bir halkız.
Göreceğiz umarım olur
Okey ya sjjsjsjs
Farklı kavimlerle karıştılar ondan
O zaman biz kendimize Türk demeyelim karma diyelim çünkü cidden çok karmayız Türkler normalde çekik gözlü oluyor Kazakistan Kırgızistan falan has Türk mesela
Genetik olark öyle
Çinlilerin ayrıldığımız için olabilir
İnternete sor.
Sordum
Ne güzel. Aferin tatlı kıza.
Biz boşuna Türküz diyoruz karmayız biz
Türklük kültürdür. Saf ırk yoktur.
Saf ırk yok da safa yakın ırklar var. Bizse direkt karmayız görünüşümüz bile değişmiş artık eski Türklerden esir kalmamış bizde. Bir tane çekik gözlü gördün mü Türkiye’de?
Uzun konu hayırlı geceler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?