Babam Anneme Kafanı Kesicem Diyor?

Bunu yazarken söyliyecek kimsem olmadığı için çekinerek yazıyorum ama 3 kız kardeşim var. Ben 20 yaşındayım en küçüğü 7 yaşında ortanca 12 yaşında. Babam demeye dilim varmıyo o. e daha önce anneme şiddet uyguladığı için boşanıp yeniden barıştılar alkol problemi de var. Adamın maddi manevi hiçbi sıkıntısı yok ona rağmen bi sıkıntı bulup sürekli anneme hayvan gibi davranıyo uzun kalıplı biri 50 yaşına bastı ama hala o. önde gideni. Bugün sudan sebeple anneme "Seni bıçaklarım, kıtır kıtır keserim seni, kafanı keserim" diye canice 3 tane kız çocuğunun önünde bağırdı. Normalde de ne zaman tartışsalar "Senin kafanı kesmek lazım, Sizin kafanızı kesmek lazım" diye canice kan donduran şeyler söylüyor. Haberleri görüyoruz adamlar kadınlara neler yapıyo psikolojimiz iyice bozuldu hepimizin ben annemi koruyamam. Bi anlık sinirle bunu yapmayacağı ne malum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ben de korkuyorum. Bazen annemi korumak için babama geri cevap veriyorum zaten beni hiç sevmez bu yüzden takık bana da. Gözümü kapattığımda o ölen kadınların yerinde annem varmış gibi geliyo gözümün önüne. Nasıl bi yol izlemeliyim ne yapmalıyım elim kolum bağlı. Ruhsatlı bi silah alıp eve mi sokayım kendimi savunmak için bu adamın dedikleri düşünülüp söylenmiş şeyler çünkü sürekli dile getiriyo o. evladı. Ne yapmalıyım lütfen biriniz akıl versin.

Babam Anneme Kafanı Kesicem Diyor?