Yine bir eski sevgili olayi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ben bu cocugu cok sevmiştim çok güvenmistim. Aramızda bazi seyler yaşandı. Fotoğraflarla tehdit ediyor beni. Ne yapmaliyim ben? Ailem duymadan. Kendimi düşünmüyorum ailemi düşünüyorum. Cikmazdayim. Yargilamayin lütfen.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak aynı durumu bende yaşadım tehditler etti ağlarken babam gördü zaten önceden sevgili olduğumuzu biliyordu bende bela oldu dedim sadece babam dediki sen konuşmaya devam edersen daha çok üstüne gelicek dedi direk face şifremi istedi mesajlara bakmıycam istiyorsan sil öyle ver dedi hemen girdim son mesajı ulaşamazsam kötü olurdu sonra direk sildim babam şifremi değiştirdi ve dondurdu ondan sonra telefonumu aldı bir süre bende kalsın dedi aldı hattı kırdı sonra bende panik atak oluştu heran annemin telefonuna bakar oldum atmışmı diye sonra ben gizlice aradım ağlamaktan konuşamadım silicem ne olur ağlama dedi ben senle barışmak için yaptım dedi sonra kapattım iki gün sonra aradım sildinmi dedim yoo dedi ağlamaya başladım polise gidicem artık felan dedim kapattım iki dk sonra yine aradım bunun için arama sildim dedi özlersen ara dedi hiç aramadım okulumdan bir iki kişiye biriyle çıkıyormu diye sormuş halende korkuyorum silmediyse diye
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma babam öyle birşey yaptığımı bilmiyor bilse gider öldürür korkuyorum ondan iki ay oldu ama sildim demesine rağmen inanmıyorum
Soran+1 yılKufur etti bana alkollu gibiydi biraz bilmiyorum nefret ediyo benden :(
Cevap sahibi+1 yılbanada nefret ettiğini söylemisti hatta benimki görüntülü konusmaydı videoydu bana defalarca sildim dedi en son yine dedi ama ben inanmıyorum ailemin haberi yok bana ulaşmak için birilerine mesaj atıyor bende ümit vermemek icin aramıyorum sende benim gibi yap korkut iyice sonra tüm iletişimini kes
Cevap sahibi+1 yılAnnemin facesenden mesaj attım uzunca polisi katarak kızımın facesine mesaj atarsan ben görürüm dedim sonra engelledim faceme girdim baktım ses kaydı ama anne video demiş yollamış bende ne videosu dedim yok bişi dedi korktu galiba bilmiyorum sonra babam facemi kapattı öyle
En İyi Cevaplar
senden ne istiyoki tekrar birlikte olmak istiyosa ol sonra fotoğraflarını bul yok et gerçi kopyasını falanda çıkarmıştır o gerizekalı valla çok zor nediyim
00 Yorumla
Kim ne derse desin. Kendiniz birşey yapamazsınız. Bu ülkenin adaletinden bahsetmeyin demişsiniz. Evet bu ülkenin adaleti yok. Ancak onun haricinde yapacak bişey de yok. Doğru yol ve doğru dil ile ararsanız umarım bir sonuca ulaşacaksınız.
Öncelikle şantaj karşılığı birşeyler istemek / yaptırım uygulamak suçtur. Hapis + para cezasıyla suçlandırılır. Hem maddi hem manevi tazminat davası bile açabilirsin. İnsanlar işin kolayını bulmuşlar. Ne dersem yapacak diye düşünüyorlar. Yok öyle bir memleket.
Sanırsam şantajın şu an için 1 yıl 15 gün civarı hapis cezası olması gerekiyor. Yanı sıra 15 ile 20 bin lira arasında da para cezası söz konusu. Elinde delil var ise; savcılığa direk olarak suç duyurusunda bulunabilirsin. Çünkü bizde ki yargı kendin bişey yaparsan o suçlu dahi olsa seni alırım içeriye diyor. Bu yüzden buna uymak zorundasın.02 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda arayarak söyledi bunlari kanit olarak kullanilabilir mi
18 yaşını geçtin dimi? geçtiysen eğer ailene duyurmadan durumu poliste hallet. daha o yayamadan ebesinin nikahını görür demir parmaklıklar ardında. kolay değil o işler öyle. zikerler adamı zikerler. totoşundan kan alırlar öyle şerefsizlerin. moralini düzelt hacım. bişey yapamaz. o mesajları da silme sakın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılMesajla değil arayarak dedi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
39Cevap
+1 yılUlan bizimde sevgilimiz oldu bizede geldi o fotolar ama ayrilinca hepsi silindi. Niye boyle yapiyo bu millet bu kadar serefsizce davranislarin sebebi nedir. bir zamanlar bisey yasamissin aşkım dedigin sevdigin kadinina bunu nasil yaparsin aklim hafsalam almiyo aqq
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 yil ciktik ya 1 yil. Yuzuk bile takıldı aileler bile tanisti. Inanamiyorum hala
- +1 yıl
Kac yasindasin
Soran+1 yıl19 :(
- +1 yıl
Polise git ailenin haberi olmaz heralde. Cunku resitsin
tehditleri mesajla mı attı. sakın silme mesajları. ilerde delil olarak gerekir çünkü. önce güzellikle konuş ama evine falan gitme tabii ki. savcılığa suç duyurusunda bulunmakla tehdit et bunun ciddi bir suç olduğunu söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonda arayarak söyledi
her insan hata yapabilir emin olki sen ilk degilsin yalnız bir kaç sorum olacak ondaki fotograflar nasıl yani mahremiyetin felan görünüyormu yoksa normal fotografmı veya ikinizin göründü bir fotografmı ona göre yardım edeyim .
03 Yorumla
Soran+1 yılMahrem
Soran+1 yılO yok ben varım sadece
İnsanlar neden şerefsizdir bu kadar anlayamıyorum. Delikanlı adam yediğini içtiğini bide yaptığını anlatmaz. şimdilerde millet video resim çekiyo kötü günde tehdit ediyo olmuş. bir tanesi elime geçse allah yarattı demicen dalcan kafa göz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılFarkondadir okoektugunu belli etme naparsan yap flan de ortaya cikarsa da bir ben yanmam zaten de bisey yapamaz zaten hem biswy yaparsa bu polise gider suc yani
05 Yorumla- +1 yıl
ay telefondan yaziyorum da majvolmua yazi :( anlarsin umarim :(
Soran+1 yılKafayi yedi cocuk herseyi beklerim ondan.. huzursuzum
- +1 yıl
Huyuna git diyeblirim baska hic bir fikrim yok belki huyuna gidersen yumusar biraz
Soran+1 yılHuyuna gitmem ölürümde onu mutlu etmem gerekirse öleyim boyun egmicem
- +1 yıl
Helal korkma sakin
+1 yılGeçti boru pazarı, yan haline :d Sen de onun fotolarını çekecektin ya da müsaade etmeyecektin, böyle kişilikleri kendi hemcinsiyle seviştirip, fotolarını çekip, para isteyeceksin, müstehak, her türlü yaparım
12 Yorumla- +1 yıl
o zaman sen de o kişiliktesin ve sana da müstahak
- +1 yıl
sana kim kemik attı, gücüne gitmiş olmalı :d Bende bu bilinç varken kolay kolay o duruma düşmem ya sarhoş ya da bilincimi kaybetmem lazım, o nedenden dolayı böyle bir durum söz konusu olamaz, ama bu tür kişiliklerinde hakkından gelirim
Peki o fotograflari cektirirken aklin neredeydi. Neyse yapacak pek fazla birsey yok. S3nde onun açığını bulacaksin. Ama bu yapilan sey cok karaktersizce bir davranis.
02 Yorumla
Soran+1 yılGuvendim ben o adama. Savcılığa gidicem
+1 yılah be tatlım. bu zamanda hep bu şekilde olaylar oluyor. keşke demekten başka bir diceğim yok. ailene bir şekilde açıklamalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzülürler. Kendim halletmem gerek
- +1 yıl
sana destek çıkan biri olmadıkça bu iş tek başına zor.
Polise şikayet edebilrisin şantajın 3 yıla kadar hapis sistemi ve 5 bin lira para cezası var hukuk var la bu ülkede her gelene eyvalalh dersek işimiz iş
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem ogrenmemeli :(
- +1 yıl
Hukuk falan yok bu ülkede, sistemine tükürdüğümün ülkesi. Saldırıya uğradım 2 gün sonra serbest bırakıldı * . Kimse bana bu ülkenin hukukundan bahsetmesin..
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılYakın bir tanıdığının emniyet amiri olduğunu tehdit etmeye devam edersen şikayet edeceğini ve yaptığının büyük suç olduğunu söyle tırsar zaten karakterli biri olsa bunları yapmaz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılailenden habersiz karakola git zaten çocuğu polis yakalayınca o korkar bir daha yapamaz. senden karşılığında para felan mı istiyor yoksa tekrar sana sahip olmak mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sey istemiyo. Adam ol diyo sadece anlamadim bişeyde yapmiyorum ki ya
Cevap sahibi+1 yılooo o zaman o çocuk seni korkutmaya çalışıyor hiç bir s*kim yapamaz rahat ol amacı senle eğlenmek. ha baktın sınırını aştı canını fazla sıkmaya başladı o zaman gidersin bir arkadaşına ya da bir dosta felan dersin ki bir çocuk beni tehdit ediyor felan dersin giderler bir dayak atarlar biter gider
Soran+1 yılDun aradi. Dunde bir arkadasimla bulusmustum. Erkek. Ondan sonra aradi saydirdi bana işte. Cok huzursuzum ya
Cevap sahibi+1 yılbeni rahat bırak yoksa ya polise giderim ya da seni dövdürtürüm beni sahipsiz sanma diye mesaj at yani demek istediğim şu alttan alma yoksa hep üstüne gelir
Polise git 18 yaş üstüysen ailenin haberi olmaz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAilemin haberi olmaz mı? Emin miyiz?
kötü olmuş emınım aynı durumu yaşayan çok kız var sende onu polise vereceğini söyle seni tehdit ettiği için korkabilir ancak ailem ögrenmesin istiyosun bu yuzden bu sadece sözde kalsın korkup vazgecebilir bunu bir düşün
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Nasıl fotoğraflar? Yüzünün de göründüğü erotik pozlar mı?
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
Soran+1 yılBabami taniyo
Soran+1 yılSozlumdu bir zamanlar 😑😑😑
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltakıntılıysa yapıcak bişey yok. polise gideceksin. ailem duymasın diyposun ama hem kendinin hem ailenin başına daha büyük işler açabilirsin kendi başına çözmeye çalışırsan.
00 Yorumla Polise gittiğin an herşey duyulur senden büyük tanıdığın insanlar varsa bence onlardan yardım işte çünkü sen polise şikayette bulunduğun zaman olay hukuki boyuta taşınır benden demesi
01 Yorumla
Soran+1 yılPolis kulagini cekse korkutsa yeter aslında
Bu bir suç gidip şikayet et veya sende onu tehdit et şikayet etmekle
00 Yorumlasıkıysa verir.. o anca öyle tehdit eder.. ben ne erkekler gördüm.. rahat ol vermez.. sen o na deki sıkıysa ver
00 Yorumla
+1 yılWay be bunuda okuduktan snra bir kez daha sukrediorm yalniz olduguma kimseeye guven kalmamis :) sen Sevmssn arkadas ama o deger Bilmemis :)
10 YorumlaHavlayan köpek ısırmaz yapar direk boş işler bunlar. . Böyle şeref yoksunu adamlarla birlikte olmayn
01 Yorumla
+1 yılyapamaz yapsa kendınıde atese atar savcı de polis de baba de aklını alırlar onun
02 Yorumla
Soran+1 yılAilemin duymasini istemiyorum annem kalpten gider babamda katil olur hapise gider
- +1 yıl
hatalar... yazı tura gıbı dusun sana yuzde ellı sans verıyorum ya bunları duyunca korkar vaz gecer .. ya da ortaya cıkarır.. üçüncu ıhtımal en kotusu onun ıstedıklerını yaparsan bu sonsuza dek daha kotu olarak devam eder ucuncuyu sakın yapma
+1 yılGit polise göster msjları bak napıolar sonra :D anasından dogduguna pişman olacaktır demir parmaklıklarda
02 Yorumla
Soran+1 yılMesaj yok aradi
- +1 yıl
Ozmn programlar var kaydet aradgnda. Kaydı ver polise
Hiç birşey yapamazlar.. Merak etmeyin... Sadece korkutmak istiyor.. Ama siz karşısında ezik gösterirseniz kendinizi dahada üstünüze gelecektir..
02 Yorumla
Soran+1 yılGüçlü durmaya çalıştım
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAdliye önünde selfi çek gönder bu ne diye sorarsa savcılığa gidiyorum de yerse yer yemezse yandı gülüm keten helva;)
10 Yorumla bugün yediğin hurmalar yarın totoyu tırmalar senin gibiler kınamaya bile değmez
20 Yorumlaver numarasını iyice bir tırstırayım :) hiç yapmadıgım şey değil arkadaşıma yardım etmiştim daha önce
00 Yorumla
+1 yılBen sana yardim ederim ne icin santaj yapiyo ne karsiliginda?
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşılığında bisey istemiyo aslında sorun bu adam ol diyo sadece
- +1 yıl
Kardes bu santaja girmez sikayet etsende pek bisi cikmaz baska seyler denemek lazim cocugun elinde koz varsa seninde elinde olmasi lazim o yuzden plan yap
Soran+1 yılEski sevgilisiyle yeni sevgilisini ayirmami istedi ayirirsan silerim fotoğrafları dedi bu olur mu?
- +1 yıl
Yaa boylee degil baska turlu bisi ozelden mesaj at
- +1 yıl
Peki bana tekrar özel fotoraf atmasan daha önce atığın fotoları ailene çevrene yayarim demek santaj mi
farklı bir kız hesabı aç faceden ekle sende ondan fotğraf iste onu tufaya getir ;)
10 Yorumla
+1 yılKorktugunu belli etme sende onu tehtit et eger oyle bisi yaparsan mahkemede gorusuruz filan de
00 Yorumla
+1 yılpolise git durumu anlat ailemin bilmemesi lazım de hallet
00 YorumlaFotograflarda ciplak misin yoksa birlikte yururken gezerken cektikleriniz mi
00 Yorumla
+1 yılNasıl insanlara atıyonuz fotonuzu o kdr kız attı bana fotosunu birini tebtid etmedim. Fazlasını istedim vermeyen vermedi biti
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi hak ediyorsunuz ama ailene beni iyi yetiştirememişsiniz diye anlat git polise
00 Yorumla
+1 yılHep böyle oluyor zaten kendimi değil ailemi düşünüyorum
00 Yorumlayine vermeye devam et aşınacak diil ya :)
35 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiler olduğu sürece bu ulke kalkinmaz
Soran+1 yılVerdigimi ne biliyosun hayvan? Fotoğraf dedik sadece
+1 yılNeler var elinde anal oral?
12 Yorumla
Soran+1 yılNe anal ne oral. Fotoğraf iste yuzumun gorundugu gorunmedigi acik fotoğraflar
- +1 yıl
Seninki hiç bir şeymiş git polise ya da savcılığa onlar daha iyi yardımcı olur biz nedesek boş o şerefsizde Allahtan bulsun adi herif böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum
+1 yılPolise giderim diyip sen tehtıd et onu
10 Yorumlafotolar nasıl ona gore
00 YorumlaNe yaparsan yap kurtulamiyosun 😢
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapamaz korktuğunu belli etme yeter.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelinde öyle bıse var mı gordunmu
05 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılya babamı tanıyor demıssın oyuzden bole bıse yapamaz yanı tanımasa neysede... ayrıca bole bıse yaparsa montaj dersın benı bır turlu rahat bırakmadı ona yuz vermeyınce bole photoshop falan dersın... ama hıc sanmıyorum bole bı risk alacagını senı korkutmaya calısıyor hıc korkma yanı.. onunda başı yanacak sonucta
Cevap sahibi+1 yılböle bıse yaparsan sade bn deıl snınde başın yanar de polıse sende gelırse zorla yaptı derım hatta hapisede düşebılırsın bnce sen aklını başına al falan de
Soran+1 yılOfoff bakicaz :(
Cevap sahibi+1 yılyapamaz ya bnı eskı erkek ark tehtit etmıstı camda yaptıgımız şelerden dolayı kaydettım falan dıordu ama hıc gormedım elınde var mı yok mu bılmıyorum bıle yanı... hıcc bı b*k yapamadı ama ara ara mesajlarla fceden baska ısımlerle ekleyerek korkutmaya calısıyordu yanı hırlıyor bunlar anca.. bı şey olmaz sn korkma yeterkı hakkında hayırlısı..
polisi falan boşver. direkt savcılığa git
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılne tür fotoğraflar? :O
05 Yorumla
Soran+1 yılYari ciplak fotoğraflarim. Yargılayacaksan sus uyuyamadim zaten yeterince perisanim. Yaptım bir hata.
- +1 yıl
yüzün görünüyor muydu :D
- +1 yıl
fotografı yüklesin buraya inceleyelim =D
Soran+1 yılKomik misin
- +1 yıl
ben mi? :o
savcılığa suç duyurusunda bulun
00 Yorumla
+1 yılBu olay ciddi ise özelime mesaj at
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yardım edersen sevinirim
- +1 yıl
Sen bilirsin burada değil sıkıntıya düştü isen alalh için yardım özel yazcaktım tamam alalh yardımcın olsun
+1 yılHemen polise git
00 YorumlaHavlayan köpek isirmaz bacm korkma bisi yapamaz
00 Yorumla
+1 yılailen duyar umarım. d
00 YorumlaAh Be Güzelim vah ne desem bos
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı. Oncelikle yasin kac
02 Yorumla
Soran+1 yıl19.
Polise şikayet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden adam olmaz
00 Yorumla