Küçüklükten beri böyle bir türlü sevemiyorum babammış gibi gelmiyor hatta içimde anlamadığım bir nefret var nefes sesine bile katlanamıyorum ve bu duygular yüzünden kendimi çok kötü hissediyorumm
Benim gibi olan var mı?
Benim gibi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muhakkak bir sebebi vardır. Durup dururken nefret edemez kimse kimseden.. Bu arada aynı beni tarif etmişsin 30 yılım böyle geçti. 2 ay önce vefat etti berbat bir pişmanlık hissi yaşıyorsun üzülmem derdim hüngür hüngür ağlıyorsun.. Nefretine yenilme baban sonuçta
Sen neden nefret ediyordun Peki
Uzun hikaye boş ver.. Ama bu duygu hasta ediyor manen de bedenen de.. Tavsiyem nefretine yenilme şeytandan vesvese çok geliyor.. Sonrası berbat bir durum.. Ölüm zor
Başın sağolsun
Allah razı olsun. Kasma kendini akışa bırak
Canım, hissettiklerin üzerine düşünmen çok cesurca. 🌸 Babalarımızla olan ilişkilerimiz, küçüklükten başlayan birçok deneyim ve hisle şekillenir. Belki çocukluğunda aranızda çözülmemiş bir şeyler kalmış olabilir ya da beklentilerin karşılanmamış gibi hissediyorsundur. İçinde bu birikmiş duygular zamanla yığılmış olabilir.
Kendi hislerini anlamaya çalışırken bir yandan da ona daha yakından bakmayı dene, belki onun da yükleri vardır. Ramazan ayındayız, bu dönemi bir fırsat olarak görüp onunla küçük bir konuşma yapmaya ya da ona sevdiğin şeylerle ufak bir yakınlık göstermeye başlayabilirsin. Kalpler arası köprü kurmak zaman alır ama samimiyet her zaman işe yarar. 🕊 Unutma, bu durum kendine yük ettiğin bir suç değil. Hislerini anlamaya çalışman bile harika bir adım! 🌙🙏
Cevap
1Cevap
Bunu tetikleyen bir sey bir olay mi oldu yoksa pek mumkun degl durduk yere
Baskıcı aileye sahibim baskıları beni çok bunalttı küçüklükten beri. ve bi kaç ay önce sevdiğim biri olduğunu söyledim diye çok olay yaşandı evde. bu olaydan sonrada nefes sesine bile katlanamaz oldum
Muhtemelen bundan dolayıdır ama unutma ki baban o hakki vardir ustunde sakinlesmeye calis olabildigince seni neyden kurtardiklarini bilemezsin hissederler onlar
Bu tam olarak ben yanında olmak varlığını hissetmek huzursuz ediyor
Nasıl baş ediyorsun bununla?
Edemiyorum her defasında kendisinden uzaklaşıyorum olabildiğince az konuşuyorum kendisiyle...
aile evinde yaşadığım için zor oluyor benim için... Odamdan çıkmıyorum çok bunaldım
Bende de öyle...
Ben kızımın böyle düşündüğünü bilsem kahrimdan ölürüm
😢😢😢😢
Biz de sevemiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?