Evlenemiyoruz ne yazık ki 😀😀 o kadar sosyal değiliz, o kadar iş ev arası mekik dokuyoruz ki birinin bizi görüp, beğenmesi mucize 😀 sosyal medya güvenli değil hoş dışardaki insanlarda güvenli değil ama sanırım en güzeli böyle güvenli limanda (evinde) kedilerle falan yaşayıp gitmek
33 Yorumla
Soran1 yılgörücü usulü biri gelmisti babam cocugu yukari bile cikartmadi beni beğendi ailesi aksam oturup çay içsinler dedi sonra aşıyı bahane etti covid aşısı varmış sonra yolda biri gorup beni beğendi tanışmak istedi kabul ettim oda nişanlı çıktı uzamadan bitti Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
Soran1 yıl1 sene öncesinde düşünmüyordum 28 yasindayim toplasanız 3 senesi rahat etmişimdir gerisi full bosa giden hayat ve kaos gram tahammülüm yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlar oraya buraya git demiş sosyallesilmiyor emin ol gitmediğim yer kalmadı bulunsaydı ben bulurdum ne cafe, tiyatro, dernek, operalar, sinemalar, avmler, geziler en çok yaşlılar oluyor ya da kendinden küçükler yasitin olmuyor yaşıtların hep bar ve club tarzı yerlerde oluyor arkadaş edindim gruptan sınıf arkadaşımın arkadaşı oluyor kız club kızı full yaşıtı var onun sayesinde yasitlarimi görmeye basladim
02 Yorumla
Soran1 yılClub ta felan takılan kişilerle olmak istemiyorum ama yani yasam tarzi uymuyor
Cevap sahibi1 yılOrası öyle ama yaşıtların ve bekarları bulmak istiyorsan oralarda oluyor ya da olmadı sosyal medyada bulucaksin genellikle o tarz yerlerde herkesin sevgilisi veya birşeyi oluyor kimse tek gelmiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılCamiye git namaz kıl bak ciddi söylüyorum teyzeler gelir hele bide şimdi ramazan ayındayız camide bekar kız gözetliyorlar oğullarına torunlarına kız beğeniyorlar değerlendirirsin. Hem namaz kıl Allah sana kapıları açar bol zikirde çek
ya da medreseye yazıl teyzeler ordanda kız seçiyor hafızlık medresesi
04 Yorumla
Soran1 yılBen zaten namaz kılıyorum camide ama hiç biri beğenir amacıyla gitmedim. Disarda olduğumda çoğunlukla gidiyordum cok gitmisligimde var hiç soran olmadı
Cevap sahibi1 yılBizde beğensinler amacıyla gitmiyoruz beni rahatsız ediyor teyzeler cami ve mescitlerde görünce o yüzden dedim belki fikir olur diye. Ben hoşlanmıyorum bu durumdan ama isteyen için
Soran1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu sorunun cevabı aslında biraz hayatındaki bakış açısına bağlı. 😊 Öncelikle şunu bilmeni isterim ki, doğru insanı bulmak bazen biraz sabır, bazen de biraz çaba istiyor. İş ortamı ya da yakın çevrede birileri yoksa, sosyal ortamlarda kendine yeni kapılar açabilirsin. Hobiler edinebilirsin ya da topluluklara katılarak yeni insanlarla tanışabilirsin. 💬🎨
Ayrıca online platformlar da bu konuda yardımcı olabilir. Doğru yerlerde, değerlerine ve aradığın özelliklere uygun birilerini bulman mümkün. Ama unutma, önemli olan acele etmeden ve kendi değerlerini göz ardı etmeden ilerlemek. Ramazan ayının bu manevi atmosferinde hayırlısını dilemek de kalbin için bir umut ışığı olacaktır. Duaların kabul olsun canım! 🌙✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılevlenemezsin. kendimden biliyorum. internette tanıştığım adamlar da evli, dolandırıcı, nişanlı çerçöp çıktı. ben bu ülledeki hiçbir erkeğe güvenmiyorum artık. zaten çoğu seni beğense ve istede bile söylemiyor. platonik takılmayı seviyolar. yalnızlıkla barıştım ve kabullendim.
14 Yorumla
Soran1 yılgörücü usulü biri gelmisti babam cocugu yukari bile cikartmadi beni beğendi ailesi aksam oturup çay içsinler dedi sonra aşıyı bahane etti covid aşısı varmış sonra yolda biri gorup beni beğendi tanışmak istedi kabul ettim oda nişanlı çıktı uzamadan bitti Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
- 1 yıl
Yaz bana tanışalım ben de bekarım
Cevap sahibi1 yıleğer paran varsa ayrı eve çık ama yine de erkeklere dikkat et evlilik vaadiyle dolandırılma ya da kullanılma. aileyle yaşayınca yetişkin olamıyo insan. ama toplumda genel bir yalnızlaşma var çünkü insanlar artık çok doyumsuz, çıkar odaklı ve kötüler. artık karşıma biri çıksa da sevemiyorum ve güvenemiyorum. 40 yaşındaki adamlar bile karı kız kovalıyor internette.. hiçbiri ömür harcanacak ve hastalanınca bakılacak tipler değil. zaten zamane erkekleri kadınlaştı ve pintileştiler.
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılnasibinde varsa seni mağra da olsan da gelip bulur. bu yüzden hayırlısını iste
03 Yorumla
Soran1 yıl28 yasina geldim ve artik aileme ciddi anlamda tahammul sıfırın bile altında hemen olsun istiyorum
- 1 yıl
ah bu işte sıkıntı durum buysa 50 kat daha dikkatli olmalısın
çünkü aile den kurtulmakçin evlenen kızlara genel de B. K dan modeller denk geliyor. bu yüzden lütfen Rabbimiz den hayırlısını isteyerek sabret. iyi geceler
Soran1 yılBöyle yapıyorum, dua ediyorum, hayırlısı olur inşallah. Teşekkür ederim, iyi geceler.
1 yılYeni bir çevre edinerek ve akrabalarinizla iletişiminizi güçlendirerek. Sosyal hayat bu konuda ciddi kolaylaştırıcıdır.
00 Yorumla
1 yılevlenilmez
bende bu durumdayım çünkü :D :D
evlilik için çevre önemlidir
arkadaş çevresi olur ailesel çevre olur
yoksa iş nanay00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evden işe işten eve kimseyi gördüğümüz yok.. sosyal medyadan da çoğu kişi istemiyor.
02 Yorumla
1 yılSen de aynı benim gibisin maalesef evlenirsin ama zor evlenirsin
04 Yorumla
- 1 yıl
üzülme ailenden kaçmanın yolunu ara
Soran1 yılArıyorum evlilik onuda bulamiyorum
- 1 yıl
arkadaşının evinde kalabilirsin
1 yılTam olarak soruyu anlamadım çevrenden biriylemi evlenmek istiyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılÇevremde kimse yok Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
- 1 yıl
Olur illaki çok havalı gözükme o yüzden de çekinip yaklaşmıyo olabilirler
Soran1 yılHavalı değilim ki, 28 yaşıma kadar hayatıma kimseyi almadım, düşünmüyordum. Düşündüğüm zamanlarda böyle sosyal medyadan arayış içine vs. girmedim. İlk defa bu şekilde bir arayış içine girdim çünkü tahammülüm kalmadı ve hasta oluyorum; tek çarem evlilik.
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sosyal medyadan tanışıp evlencen. Çevrede birinin olması görücü olması bunlar şans işi.
02 Yorumla
Soran1 yılAilem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılCevrede kimsesi olmayan kimsesizler yurduna gitsin evlenmesin zaten psikolojisi bozuk kadini ne yapalim
00 Yorumla Evlilik nasip işidir. Hiç ummadığın yerde ve zamanda olur. Dua edin.
00 Yorumla
1 yılSosyalleşerek yeni yeni ortamlarda bulunmak, arkadaş edinmek.
00 Yorumla
1 yılCanı sıkılınca evlenir mi insan ya, arkadaş edinsen daha iyi değil mi?
00 YorumlaEvlenecek adam seni gelir bulur sen gönlünü eğlendir
12 Yorumla
Soran1 yılGonul eglendiremem bu zamana kadar eglendirmedimde Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
Gizli Üye(36-45)1 yılmaddi durumum, işim ve tipim oldukça iyi olmasına rağmen benimde çevremde kimse yok nedense. Hayat bir taraftan verince diğer taraftan alıyor
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@mrymelekk ben yok diyorum sen nazlanıyorsun diyorsun:)
1 yılEvlenmek zorunda mısın ki? İlla istiyorsan sosyalleş. Spora git tiyatroya git sinemaya git çevre edinmeye çalış.
01 Yorumla
Soran1 yılAilem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
1 yılAkrabalarına sözle seni görücü yağmuruna tutarlar:))
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSosyal medya dan olabilir ama bu da riskli bir şey. İnsanlar kendilerini tanıttıkları gibi olmuyo bazen. Çevrenden tavsiye yoluyla birileri ile görüşebilirsin.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOndan mı buraya yazıyosun
1 yılGünaydın aynı düşüncedeyiz ve benimde çevremde kimsem yok ne yazık ki
00 YorumlaKac yasindasin
02 Yorumla
Soran1 yıl28 yasindayim görücü usulü biri gelmisti babam cocugu yukari bile cikartmadi beni beğendi ailesi aksam oturup çay içsinler dedi sonra aşıyı bahane etti covid aşısı varmış sonra yolda biri gorup beni beğendi tanışmak istedi kabul ettim oda nişanlı çıktı uzamadan bitti Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyin ya napacaksınız evlenip 😂
03 Yorumla
- 1 yıl
Aile baskısından kurtulmak için evlenmekte çok sağlıklı bir şey değil bence
Soran1 yılŞu an bulunduğum ortamda çok daha sagliksiz
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılPiyasada erkek mi kaldı
02 Yorumla
- 1 yıl
Valla benimde olmadi hic sevgilim. Is güç varda bi bu olmuyo evde kaldik evlenemizez bizz hahaha
Gizli Üye(30-35)1 yılMerhaba, aynı durum bende de var. Nerede yaşıyorsunuz? Tanışmak ister misiniz?
00 YorumlaBilmem evliliği düşünmedim hiç
00 Yorumla
1 yılçevrende kimse yok derken nasil yani?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Nasip kısmet 🙄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvvlenebiliriz istersen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılKurslara yazil sosyal medya diyemiyorum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılBende merak ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKac yaşındasın çalışıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yıl28 yasindayim calisiyorum Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, ama iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
Cevap sahibi1 yılCanım ailenden kurtulmak için biriyle evlenip başını daha fazla yakma. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma kısacası. Spor salonuna yazılabilirsin, tiyatroya gidebilirsin. Kendine bir şekilde ortam ayarlarsan düzgün birilerini bulmak için daha fazla fırsatın olur. Ama sakın evden kurtulcam diye tanıştığın ilk kişiye güvenme
Nasil hic mi kimse yok
05 Yorumla
Soran1 yılYok yani görücü usulü biri gelmisti babam cocugu yukari bile cikartmadi beni beğendi ailesi aksam oturup çay içsinler dedi sonra aşıyı bahane etti covid aşısı varmış sonra yolda biri gorup beni beğendi tanışmak istedi kabul ettim oda nişanlı çıktı uzamadan bitti Ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
Soran1 yılİstanbul
Soran1 yılTrabzon
nasıl bir çevren vr
01 Yorumla
Soran1 yılİs ve ailem var 2 3 tanede kiz arkadasim
- Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 yılGörücü usulü.
04 Yorumla
Soran1 yılGorucu usulu yok ailem ile yaşamak istemiyorum, baskı ve şiddete bıktım onlardan. O yüzden şu an bana tek çare evlilik geliyor. Çalışıyorum, iş yerinde yok öyle biri; onun dışında sinemaya gidiyorum, sürekli gezen biriyim ama maalesef tanıdığım kimse yok.
- 1 yıl
Aile baskısından kurtulmak istemeni anlıyorum ama bu durum eş seçiminde hata yapmana sebep olabilir.
Soran1 yılEş seçimim bile yok kurtulma gitmek istiyorum çünkü hasta oluyorum deli oluyorum kafayı yemek üzere oluyorum
- 1 yıl
Tamam işte ondan bahsediyorum. Sırf ordan kurtulmak için çok daha sıkıntı bir duruma da düşebilirsin
Kendin bulacan
04 Yorumla
- 1 yıl
Haklisin ama birini iyi tanimadan da hemen karar verme
Soran1 yılTanırım tabiki ama taşıyacağım kiside yok
- 1 yıl
Hemen olumsuz düşünme bence istediğin gibi birini istiyorsan da sevdiğin hobilerinin olduğu yerlerde zaman geçir
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKasma kendini
04 Yorumla
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
Çok iyi aslında
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sosyal medyadan
00 Yorumla
1 yılBasbaya
00 YorumlaNasıp ayagına gelir
00 Yorumla
1 yılÇevreni değiş
00 YorumlaBenim oldu da ne oldu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. çevreni değiştir
00 Yorumlagörücü veya arkadaş tavsiyesi
00 YorumlaAman evlenme
00 Yorumlacevabı merak ediyorum
00 YorumlaSosyal medyadan tanışarak olabilir
00 Yorumla
1 yılTanişmamız şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİş hayatı, kurslar, sosyal medya.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSinema tanisilacak bir yer değil. Tek çare olarak evlenirsen pek iyi sonuçlar elde edemeyebilirsin. Dil kursları, yüksek lisans vb düşün
Gizli Üye(25-29)1 yılNasip işi bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlla olur bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnternetten bul
00 YorumlaTanışarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşın kaç senin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?