Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar acele etmeyelim biriktirelim desek takdir edersiniz ki bu devirde borcsuz evlenmek için ömür boyu çalışsak anca biriktirzz.. yani acele de etmiyorz ama çıkış yolu yok
Erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumu yok, kendisinnde işi yok. Nasl evlenir maddi durumu olmayan insan? Bu arada illa ki iş bulacak ama sormak istediğim taksit kredi vs işleriyle mi olr masraf nasl olur bilgisi olan? Ve sizde altın olayi var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin istediklerine de bağlı biraz bu sanırım. Nasıl bir düğün düşünüyorsun vs vs
Gerçek ve mantıklı yaklaşmak gerekirse evlenmek çokta cazip gelmez öyle birisiyle sonuçta sevgi aşk karın doyurmuyor borç ödemiyor
Doğru ama evlilik meraklısı değilim ki o olmasa olmasin yani.. hiç biseyn mantığı yok ya artk hayat bezdirci
Ben sana evlilik meraklisisin demedim genel olarak dedim neden mantığı yok bence herşeyin bir mantığı vardır mantıklı düşünürsen bulursun
ben bu yaşıma kadar evlenemedim, kısmet olur da evlenirsem düğün falan yapmayacağım, aile arasında sade bir nikah, ne masraf ne kredi. milletin aç karnını doyurup ta yıllarca niye kredi ödeyeyim, o parayla eşya alırım
Çok mantkli ama maalesef kültürel olarak elde degl.. tek masraf düğün de değil ki..
İşi olmayan adamla senin ne işin var? 🤔
işsiz parasız borç içinde biri ile ömür harcama. biraz gerçekçi ol. babayın evindeki şu halin olmayacak
biraz akıllı ol. boş ver bu hayali işleri. işi gücü olan durumu iyi biri ile hayatını paylaş.
:((((
yaşayacağınız maddi sorunlar 1-2 aylık mesele değil ki sabredesin
bir ömür bu sıkıntıyı yaşayacaksın
adamın işi yok mesleği yok. körü körüne de gidilmez hayat paylaşılmaz. istediğini yiyemiyeceksin istediğini giyemiyeceksin. sürekli maddiyattan dolayı tartışmalar kavgalar çıkacak huzur bulamıyacaksın.
hiç böyle işe girme. perşembenin gelişi çarşambadan belli. adamın durumu ortada bile bile lades yapma.
Zaten iş bulmadan evlenmem ama bu devirde ikimiz asgari çalışsak da geçin çok zor.. zatn çok haklsn direk işsiz tembel adamla hayat ge me, z
Düğün kadar saçma bir şey yok
Borçlu evlenmeyin
Mümkün değil ya durum yok maalesef, acele etmeyelim tm ama o şekilde de ömrünü verir insan yine evlenemez bu devirde
Tamam haklisin ama şu gereksiz çeyiz eşyaları vs bunlardan kaçının en azindan. Minimal yasamak gerek artık. Sırf düğünde elalem çeyizi görsün diye belkide hayatında hiç kullanmayacağıniz eşyalara para ödemeyin
Doğru diyorsun.. onu hallederim ben pek bisy götüreceğimi sanmuorm haklsn
Hiç evlenmesin
Öyle demek kolay sacma
Hıı ev kirası 4000 elektrik su 400 doğal gaz 500 daha en azı bunlar hesabı o yapsın evlensin o zaman
O kadar ilerisi degildi kastettiğim evlilik masrafydi ama bunlar asıl önemli haklsn