Artik yobaz mi dersiniz, gerici mi dersiniz bilmiyorum. Basi acik biriyim ama zinaya dusmek, karsi cinsle harama dusmemek icin dikkat eden birisiyim. Bugune kadar bu durumdan dolayi benim icin en iyi evlilik türünün gorucu usulu oldugunu dusunmustum ama orada karsima icime sinen biri cikmadi.
Sonra birini gordum ayni ortamda, baya hoslandim. Onunda duygulari karsilikliymis ki sevgili olduk. Hatta ben dedim flört falan gerek yok eger ciddiysen adini koyalim, degilsen bitirelim diye. Ciddiyim deneyelim dedi oyle basladik.
Simdi ben bugune kadar el ele dahi tutusmadim biriyle. Bu adam benim elimi tuttu. Hosuma da gitti ama yanlis oldugunu da biliyorum. Sonraki adımı bulustugumuzda yanagimdan öpmek oldu. Şaşırdım bir sey de diyemedim. Boyle seyler size normal gelse de. bana fazla geliyor. Biraz rahatsiz oldugumu belli etmis olacagim ki yanagimdan öptukten sonra bir sorun mu var dedi. Biraz fazla yakinlasiyoruz bence dedim. Bir sey demedi.
Bir sonraki adımı da dudaklara oldu. orada geri cekildim. Ikimizde bir sey demedik.
Simdi ben bu adama boyle seyler istemedigimi, olursa ancak evlilikte olacagini söylesem ters tepki almaktan ve benden ayrilmasindan korkuyorum cunku onu seviyorum. Ilk kez bir erkege kalbim bu kadar ısındı. Soylesem dikkat eder mi, garip bulur mu, o zaman ben yapamam der mi?
Yoksa ben direkt ayrilsam mi bu sevgili islerini birakip? Bu devirde adi sevgili olup birbirimizi tanimaya calissakta kadin erkek illa bir seyler yasamak, birbirine temas etmek zorunda mi bunu anlamiyorum. Goruculer icime sinmedi, kendim bulayim dedim bunda da boyle yakinlasma sıkıntısı, evlilik düşünüyor mu sıkıntısı var. Ne yapayim simdi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer