Sevgimi hak etmeyen birini unutamıyorum. Nasıl unutabilirim?

Kendisi hiçbir şekilde sevilecek insan değil aşk olsun sevgi olsun dostluk olsun hiçbir şeyi hak etmiyor. Ciddiyetsiz böyle nasıl desem birinden ayrılıp öbürüne geçen bir insan. Birinden ayrıldı diyelim üstünden bir ay geçmeden hemen başka biriyle daha sevgili oluyor. Ve bana da ümit verdi sonra benden de ayrıldı. Ona karşı öfkem o kadar büyük ki seviyorum ama beni umursamıyor başkaları ile takılıyor bana ümit verip bıraktı diye ağzıma geleni saydım kaç kez. Sövdüm sen sfrsizn tekisin odunsun hicbiseyi hak etmiyosun diye kaç kere engelledim Allah bilir engelledim engelledim geri kaldırdım nefret etmeme rağmen kalbime engel olamıyorum sırf biraz daha konuşabilelim diye. En son artık canıma tak dedi. Engelledim. Üstünden iki buçuk ay filan geçmiştir herhalde instada heryerde engelli o gün bu gündür hiç konuşmadık. Ama aklımdan çıkaramıyorum. İçimde ona karşı ilk zamanlarki gibi aşk ve heyecan yok. Ama onun sesi güldüğü zaman kısılan gözleri konuşma tarzı acısıyla tatlısıyla anılarımız beraber geçirdiğimiz zamanlar. Ben bunları unutamıyorum. Hiç beklenmedik bir anda çat diye aklıma geliveriyor. Sesini duymayı o kadar özledim ki. Görüntülü konuşurken utancımdan yüzüne bakamazdım bile. Ama ne zaman ki baksam güldüğü zaman bakmalara doyamazdım hep gülse de ben izlesem keşke derdim kendi kendime. Bunları hala hatırlıyor olmak onunla ilgili anıları aklımdan silip atamayışım beni deli ediyor. Neden karaktersizin birini hala aklımdan çıkaramıyorum diye kendime o kadar kızıyorum ki. Normalde srfsiz bir insanı seven insan değilimdir aksine karakterli insanları seçmeye çalışırım ama rabbim gönlüme bir aşkı düşürdü bir kere olana çare yok. Aşık olacağım kişiyi ben secemiyorum sonuçta. Ama nasıl unutucam ben?
Sevgimi hak etmeyen birini unutamıyorum. Nasıl unutabilirim?