Aile & Toplum Ev sahibi özel hayata karışabilirmi? Xyztndkdn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Eve erkek getirmek yasak gibi kurallar koyabilirmi Ev sahibi özel hayata karışabilirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tabiki karışır evli değilsin sonuçta ahlak diye bir şey var 0 0 Yorumla
Ben_köpraa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı. E kız arkadaş gelince de kiradan düşsün o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Teorik olarak asla, ama Türkiye’de karışıyorlar, toplumsal ahlak kuralları vs deyip haklı görünebiliyor yasa karşısında 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. özel hayata kimse karisamaz yasak 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
rozasmerti Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Tabi ki hayır 0 3 Yorumla Xyztndkdn 1 yıl Ama öyle dedi öğrenci apartmanı olduğu için erkek kalmasına müsaade etmiyoruz dediler Yorumla rozasmerti 1 yıl Öyle bi şey yok herkesin kendi evi ya ben yurtta kaliyordum kız erkek karışık bi şey olmuyor apartmanda herkesin kendi dairesi ne saçma Yorumla Rakine 1 yıl Öğrenci apartmanı diye bir şey mi varmış? Sen yetişkin bir insansın. Benim evimde kimin kalıp kimin kalmayacağına sen karar veremezsin de. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki karışır evli değilsin sonuçta ahlak diye bir şey var
E kız arkadaş gelince de kiradan düşsün o zaman
Teorik olarak asla, ama Türkiye’de karışıyorlar, toplumsal ahlak kuralları vs deyip haklı görünebiliyor yasa karşısında
özel hayata kimse karisamaz yasak
Evet
Hayır
Hayır
Tabi ki hayır
Ama öyle dedi öğrenci apartmanı olduğu için erkek kalmasına müsaade etmiyoruz dediler
Öyle bi şey yok herkesin kendi evi ya ben yurtta kaliyordum kız erkek karışık bi şey olmuyor apartmanda herkesin kendi dairesi ne saçma
Öğrenci apartmanı diye bir şey mi varmış? Sen yetişkin bir insansın. Benim evimde kimin kalıp kimin kalmayacağına sen karar veremezsin de.
Hayır karışmaz