Arkadaşlar yalan yok, etrafımda herkes beni aşırı derecede kıskanıyor. Çok iyi bir üniversitede okuyorum ve iyi bir iş yerinde part time çalışıyorum.
En yakın arkadaşım çok iyi bir işe girip devam okumadı ve bu yüzden iyi para kazanmasına rağmen kıskanıyor.
annem güzelliğimi kıskanıp, gencim ve güzel giyiniyorum diye laf atmışlığı bile var. Yeni eve taşındık, evin anahtarını vermek istemedi. Yok daha fazla dedi. Yetmiyormuş gibi sanada bu evde yaşamak nasip diye laf attı.
evlenmek istedim damadı kıskandı, engel oldu. Bir tek sen yoksun bak başkasıyla evlendi diye dalga geçti.. resmen güzelim başarılıyım diye haset ediyor. Hem hala evdesin 30a geldin diyor talip cıktığı an morali bozuluyor. Geçenlerde hamile kalırsam şöyle şöyle yaparım dedim, dereyi görmeden paçayı sıyırıyorsun ne acele ediyon diyip durdu.. daha bunun gibi neler..
kendisi kocası tarafından zerre sevilmeyen, bir bayan. Ben tabiki para kazandığım için geziyorum tozuyorum bunları bile kıskanıyor. Gencliğini yaşayamamış yetmedi bana engel olmaya çalışuyor.
sizce bu normal mi? Abartmıyorum uzun süredir gözetliyorum ve sonuç ne yazıkkı bu. Üvey değil öz evladıyım ve tek kızım. Oğlanlardan ise zerre hayır yok bunu da biliyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer