Boyum 158 kilom 57 normalde kilom 48 di 2 yıldır evde oturdum geç yattım gece yemek yedim çok yemek yedim hareket etmedim ve kilo aldım
Diyetin ikinci günündeyim akşam 9 da azcık ıspanak yoğurt 1 dilim kepek ekmek yedim ve şu an çok kötüyüm bisey olcak diye korkuyorum 2 gündür midem çok kötü
Sabah 1 tane haşlanmış yumurta çok çok az peynir 1 dilim kepek ekmek yedim 1 saat yürüdüm 1 litre su içtim hedefim 50 kilo olmak sizce bu diyet bana ağır mı diyeti biraz hafifletmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doğru besinlerle günde bir öğünle bile sıkıntı çekmeden yaşanabilir. beynini yetmediğine şartlarsan başın da döner miden de bulanır halsizliğin de olur. insan yeterli suyu olduğunda 20 gün aç yaşayabilir bunu unutma. yapan gereken elinin altında su bulundurmak. açlık hissetiğinde sadece bir bardak su iç. öğün azaltmaya alışırsan ve 2 hafta sabredersen sonrasında bir şey yemek isteğin kendiliğinden kalkacak. ama 2 hafta çok sıkman acıya pes etmemen lazım
Peki sence bu diyet bana uygun mu çok mu kasıyorum acaba
diyetin gayet iyi. suyu 2lt yapmaya çalış. bir seferde çok su içerek değil. 1-2 saatte bir bardak gibi. bir de her gün benzer tip besin değil farklı besinler tüketmelisin. zaten az yediğin için her tür gıdanın vücuda girmesini sağlaman gerek.
Peki niye bu kadar kötü oldum ben bisey olcak diye korkuyorum
çünkü çok yemeğe alışıksın. kan şekeri seviyen çok yüksek yaşamaya alışan vücudun kan şekerini çok düşürdüğün için bir süre vücudun halsiz başın döner modda olabilirsin. kuru üzüm at ağzına 3-5 tane öyle zamanlarda.
Aslında elma yicem ama bu saatlerde yememek gerekiyor ya o yüzden bilemedim şimdi bozmak istemiyorum
elma olmaz fazla. üzüm yoksa evde başın da çok dönüyorsa yarım kesme şeker at ağzına geçer
Niye fazla elmanın kalorisi düşük şeker de atamam kilo yapar uzak durmam lazim
elma fazla yükseltir şekerini ve fazla acıktırır sabaha kadar uyuyamazsın. yarım kesme şekerden bir şey olmaz kaşık kaşık yemeyeceksin başın döndüğünde dilinde erit azıcık şekeri kanın toparlar hemen
Kendi kafana göre diyet yapma diyetisyenden yardım al için de rahat eder hem de düzenli beslenirsin
Diyetisyene para veremem kafama göre yapmıyorum internetten buldum ama acaba benim için doğru diyet mi bide yağ yakmayıp kas kütlesi kaybetmekten korkuyorum böyle olursa verip yiyince hemen veririm önemli olan yağların
Yakılması
Devlet Hastanesinde de diyetisyen doktorlar oluyor yardım alabilirsin internet üzerinden hangi diyet sana uygun hangisi değil ancak deneme yanılma yöntemi ile anlarsın oda riskli yine sana kalmış
Peki teşekkürler
önemli değil 👋🏻👋🏻
Normal bence devam
Eminsin dimi çok kötüyüm 2 gündür bisey olcak diye korkuyorum