Kızlar imdat yaaaaa?

Arkadaşlar benim kaynanam beni bi türlü oğluna layık göremedi kendileri muhafazakar ve bende rahat bir ailede büyüdüm kapalı değilim ancak çok açık giyinen biri de değilim. Mesleğim var belirli bir bilgi birikime de sahibim ancak beni takmıyor, değersiz hissettiriyor. Sadece ben değil eltimi de oğluna layık görmüyor ve o olmadığı zamanlarda sürekli arkasından konuşuyor. Muhtemelen aradığı muhafazakar ailede yetişmiş kapalı biraz akrabalarına da hitap edecek bir gelin çünkü akrabalarının yorumlarından etkilenip gelinlerine saran bi tip. Napcam nasıl kendimizi ciddiye aldıracağız aslında hakkından gelebilecek biriyim ancak dengeyi kurmak istiyorum eşimle aram bozulsun istemiyorum. eşimle konuşunca da konuyu kapatıyor kabullenmiyor ve kırılıyor. şehir dışından geldim eşim görevi nedeniyle yanımda değil ve yaşadıkları çevreye de pek hakim değilim bebeğimin aşıları var sen halleder misin diyor beraber götürelim yardımcı olayım falan demiyor herşeyden kendini geri çekiyor. neden böyle yapıyor ve madem yapıyor nasıl davranmalıyım çünkü çok canımı sıkmaya başladı. başkasına olsa çok güzel akıl veririm ama kendim olunca tıkanıp kaldım
Kızlar imdat yaaaaa?