İçimi dökmek istiyorum lütfen cevap verin?

Merhaba size içimi dökmek boşanmaya giden evliliğimi anlatmak istiyorum izninizle

Ben 27 yaşında bir arkadaş vasıtasıyla eşimle tanıştım. Ozmanlar işsiz güçsüzdü. Kapanan askeri okul öğrencilerinden kendisi uzun zaman buhran yaşamış sonrada kamu yönetimi okumuş. Bense ailemle çok mutsuzdum ve tekrar kpss ye hazırlanmak için kpss kursuna kayıt olmuştum. Orada bir arkadaş ortamım oldu ve evliliğe giden süreç başladı. Arkadaşım beni bir arkadaşının arkadaşı olan eşimle tanıştırdı. Kız kardeşim ailemin istemediği bir evlilik yapmıştı. Babam iflas etmiş. Annem psikolojik sıkıntılar içindeydi. Neye elimi atsam olmamıştı. Girdiğim işlerde dikiş tutturamamıştım. Kpss kursu ücretini bile babam ödeyememiş annem evin rıskını kurslara veriyorsun diye bana sarıp duruyordu. 3 vardiyalı bir iş buldum kursu da sonlara doğru bıraktım. O sene kpss sınavı iptal oldu sonrada tekrarına giremedim zaten. İstediğim kalmamıştı. Annem evlen evden git deyip duruyordu. Etraf kardeşin evlendi sende evlen diyordu. 27 yaşında bir baltaya sap olamamıştım. Elimde bir fabrikada taşeronda inşaatta çalışıyordu. Tanıştık iş yeri mobingi çok fazla fabrika içi 45 derece sıcakta boyalarla kaliteci olarak çalışıyordum. Annem babam köye gitmiş yazın bende evde de hayatta da tektim. Annem babam çok ilgisiz ve kabaydı. Zaten hayat boyu öyleydi ler. Eşim bana o dönemde çok ilgili davranıyordu. Evimiz kira nütubet kokulu eşyalarımız ikinci eldi. Evimi ona söylemedim. Hayatımı da tam anlatmasım. Üniversite den 2 . Likle mezun olmuş yüksek lisans yapmıştım ama psikolojik sıkınkıntı ve buhranlardan iş deneyimim olmuyor en uzun 6 ay çalışıyordum. Velhasıl bana çok güzel kibar ve anlayışlı davrandı. Eski erkek arkadaşlarımın aksine huyu güzeldi. Ama bazı sorunlar vardı hep ağlıyordu ve etrafına karşı çok iteatkardı. Sanki arkadaşlarını onu dışlıyor ya da küçümsüyordu. Neyse 4 ay geçti kibarlıgı ve bağlılıgı hep arttı. Ben yine 2 iş değiştirdim hep bana motivasyon olarak destek oldu. Aileleri tanıştırdık. Devamını yazacağım şimdilik yorumları bekliyorum

İçimi dökmek istiyorum lütfen cevap verin?