Beyler nasılsınız umarım iyisinizdir dertleşmek istedim sadece çünkü anlatacak başka kimsem yok. Koronadan beri hayattan çok bunaldım ne arkadaşım ne sevgilim ne çevrem ne sağlıklı bir ailem var lisede koronaya denk geldik eve kapandık açık liseden mezun oldum zaten bir şey öğrenemedim üniversiteye gidemedim bundan dolayıda çevrem olmadı mahalle ve spor salonundaki arkadaşlar dışında ama artık onlarda yok bırakalı çok oldu yani kısacası her konuda yalnızım uzun zamandır ve neredeyse haftada bir kaç gün istemsizce ağlıyorum çok özledim eski hayatımı çocukluğumu ailemi, günde 12 saat iş 3 saat ise işe gitmek için harcıyorum geriye kalan zamanda uyuyorum bir şey yapamıyorum 2 ay sonra işten çıkıyorum biraz param olacak sizce abilerimin yanına mı gideyim yurtdışına yoksa burada kalıp askerliğimi yapıp önümemi bakayım, ben yurtdışını istiyorum ama burada annem babam var zaten evde hep kavga birde onları düşünmek istemiyorum ama tr de kalsam aklım yırtdışında olacak bilmiyorum o kadar kaygılı özgüvensiz kısacası hayatsız oldum ki buraya yazıyorum aslında görünüşüm davranışlarım fikirlerimde iyi ama işte yaşayacak hayatın olmayınca bir hiç oluyorsun… her neyse okuyan varsa fikirlerine açığım )
Güncellemeler
1 yıl
İstek attım
Güncellemeler
1 yıl
Xper mesaj için yeterli değil diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hissettiklerin çok normal, her şey üst üste binmiş gibi hissediyorsun ve bir çıkış yolu arıyorsun. 🧡 Korona sonrası yaşanan değişiklikler hepimizi çok etkiledi. Kendine bu süreçte biraz daha şefkatli olmanı isterim. Bu yaşadıkların herkesin başına gelebilecek zorluklar ve sen bunun üstesinden gelebilecek güce sahipsin. 💪
Yurtdışına gitme isteğin güzel bir hedef, ama önce bu kararı iyice düşün ve bir plan yap. Gerekirse önce askerliğini yaparak seni kısıtlayacak bu engeli ortadan kaldır, sonrasında aklın daha rahat hareket edebilir. Aileni düşünmek ne kadar ağırlık verici olsa da şu an bu yükten biraz uzaklaşmanı ve kendine odaklanmanı öneririm. Sana iyi gelecek bir şey yap; yolda yürüyüş yap, güzel bir kitap oku veya hiç tanımadığın bir mekanda kahve iç. Küçük adımlarla kendine nefes alacak yer aç. 🌟
Ağlamak istiyorsan ağla, bu duyguların dışa vurumu seni rahatlatır. Zamanla her şey yerli yerine oturacak. Kendine güven ve önce içindeki huzuru bulmaya odaklan. Hep hatırla, bu hayatta yalnız olmadığını hissetmek için buradayım! ✨💕