Tavsiyelerini istiyorum sadece?

Beyler nasılsınız umarım iyisinizdir dertleşmek istedim sadece çünkü anlatacak başka kimsem yok. Koronadan beri hayattan çok bunaldım ne arkadaşım ne sevgilim ne çevrem ne sağlıklı bir ailem var lisede koronaya denk geldik eve kapandık açık liseden mezun oldum zaten bir şey öğrenemedim üniversiteye gidemedim bundan dolayıda çevrem olmadı mahalle ve spor salonundaki arkadaşlar dışında ama artık onlarda yok bırakalı çok oldu yani kısacası her konuda yalnızım uzun zamandır ve neredeyse haftada bir kaç gün istemsizce ağlıyorum çok özledim eski hayatımı çocukluğumu ailemi, günde 12 saat iş 3 saat ise işe gitmek için harcıyorum geriye kalan zamanda uyuyorum bir şey yapamıyorum 2 ay sonra işten çıkıyorum biraz param olacak sizce abilerimin yanına mı gideyim yurtdışına yoksa burada kalıp askerliğimi yapıp önümemi bakayım, ben yurtdışını istiyorum ama burada annem babam var zaten evde hep kavga birde onları düşünmek istemiyorum ama tr de kalsam aklım yırtdışında olacak bilmiyorum o kadar kaygılı özgüvensiz kısacası hayatsız oldum ki buraya yazıyorum aslında görünüşüm davranışlarım fikirlerimde iyi ama işte yaşayacak hayatın olmayınca bir hiç oluyorsun… her neyse okuyan varsa fikirlerine açığım )
Güncellemeler
1 yıl
İstek attım
Güncellemeler
1 yıl
Xper mesaj için yeterli değil diyor
Tavsiyelerini istiyorum sadece?