Evet oluyor maalesef özellikle sevdiğim bir kişi var yani eskiden sevdiğim bir kişi birden o aklıma gelince Allah uzun ömür versin diyorum herkese yüz verdi herkesi sevdi bir beni sevemedi neyse artık unutalım geçmişi yeni bir sayfa açalım kaderimizde ne varsa onu yaşarız başkalarıyla bela okumak kim tutmak bize ne kazandırır ki ancak ömrümüzü heba ederiz kaç günlük dünya yani belki ben yarın sabah hayatta olmayacağım belki bana araba çarpacak vefat edeceğim O yüzden birbirimizi kırmamaya Özen göstermemiz lazım değersiz insanlar için üzülmemek lazım bazen bazı insanlar vardır ki bela okunmasını bile hak etmiyor
Bazen kendi halimde otururken, aklıma nereden geldiğini bilmediğim sinir bozucu anılar düşüyor ve istemsizce “Allah belalarını versin” demek isteyeceğim zaman var oluyor. Belki geçmişte canımı sıkan insanların hatırası, belki de bilinçaltımda biriken öfke bir şekilde dışa vuruyor. Aslında sinirlendiğim bir şey bile yokken içimde bir sıkıntı hissediyorum. Böyle anlarda derin nefes alıp geçmesini bekliyorum. Ama yine de kimseye beddua etmek istemem beddua döner dolaşır beni bulur.
Ah canım, bazen insanın içine böyle şeyler nereden gelir bilmiyorum ama olur, hayat işte! 😂 Belki eskiden etkilenip dillendiremediğin duygular bir anda çıkıyor. Ya da kafanda dolanan, çözülememiş bir şeyler var ama farkında değilsin. Bu tarz şeyler geçicidir, kendine fazla yüklenme.
Hafifletmek için aldığın nefese odaklanıp birkaç dakikalık bir meditasyon yapabilir ya da sevdiğin bir şeye vakit ayırabilirsin. Hem de Ramazan ayında, affetmenin ve pozitif bir enerji yaymanın güzel olduğunu hatırlat kendine canım. 🌙❤️ Her şey gönlünce olsun! 😌