Aile & Toplum Bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü istediğimizi yapabilir miyiz? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gezmek istesek şu saat gezemeyiz 😄nasıl istediğimizi yapabiliriz ki Bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü istediğimizi yapabilir miyiz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Birrıdvanmayk Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl 8 martın anlamı çok büyük ama Türkiye'de bu bile ticarete dönmüş 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Benim izin verdiğim kadarını yapabilirsin 0 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Noo Yorumla
Mertcan3525 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Bugün mutlu olursun umarim 0 5 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Normal de mutsuz muyum Yorumla Mertcan3525 1 yıl Öyle anladim sanki Yorumla Mertcan3525 1 yıl Mutlu musun peki? Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Mutluyum tabiki😀 Yorumla Mertcan3525 1 yıl Çok güzel her zaman mutlu ol :) Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. size serbest efemmm 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Ne gibi 0 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Sinir etmek gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
8 martın anlamı çok büyük ama Türkiye'de bu bile ticarete dönmüş
Benim izin verdiğim kadarını yapabilirsin
Noo
Kesinlikle. Her şey serbest
Bugün mutlu olursun umarim
Normal de mutsuz muyum
Öyle anladim sanki
Mutlu musun peki?
Mutluyum tabiki😀