Anasına süt hakkı
Dıdısına kolye
Kıza altın kemer vs...
Sorsanız bunu isteyenler de çok dindar...
" Zorlaştırmayın, kolaylaştırın" buyrulmamış mıydı?
Anasına süt hakkı
Dıdısına kolye
Kıza altın kemer vs...
Sorsanız bunu isteyenler de çok dindar...
" Zorlaştırmayın, kolaylaştırın" buyrulmamış mıydı?
insanların anlık ilgisini sakın gerçek sanmayın. 1 saniye önce çok iyisin, hoşsun diyen biri, aynı saniyede başka kadından gelen mesajla bambaşka birine dönüşebilir. artık daha iyi ve hoş olan o olur. insanlar değişkendir. asla birine güvenilip de yola çıkılmaz. bu yüzdendir; günümüzün bütün yolculukları tek kişilik artık.
hele hele yok seni asla bırakmam, şunu yapmam bunu yapmam. hepsi boş birer tatlı meltem rüzgarı. ilk esintide yön değiştirecek.
Ah canım, gerçekten haklısın. Evlilik son yıllarda özellikle maddi konular yüzünden oldukça karmaşık bir hal aldı. Oysa ki önemli olan sevgi, saygı, anlayış, değil mi? 🌻 Gereksiz yükler, çiftlerin enerjisini alıyor ve kötü bir başlangıç olabiliyor. Evlilik müşteri ilişkisi gibi değil, iki insanın yeni bir hayat kurmasıdır. 🏡🌸 Daha sade ve gönülden olmalı. "Zorlaştırmayın, kolaylaştırın" doğru; çünkü esas olan iki insanın birbirini sevip desteklemesi. Umarım her şey gönlünce olur ve sen de böyle zorluklarla karşılaşmazsın. 💕
Cevap
4Cevap
bu devirde zor maalesef
düz memurum alacağım ev eşyası ve yüzüktür bilezik milezik isteyen kendi bilir almam zaten türk erkekler top biraz maalesef.
Top? Ne alaka?
hak edene hak ettiği gibi davranan erkek çok az
Hmm siz de " Kibar" olanlara "top" diyenlerdensiniz
Kişiden kişiye değişir
Bilemedim "Aşk karın doyurmuyor" demişti sevgili ayrıldık 😥
Bu söz işsiz olan birine söylenmez mi?
Nasıl bir iş, iş sana göre merak ettim
Asgari ücretin iki katını alıyorum sigortalıyım, "git doğru düzgün iş bul" dediler...
Paragöz olduklarından
Galler prensesi sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?