34 yaşında 2 yıllık evliyiz Eşimde ben de kariyer sahibi işinde başarılı hesapta olgun insanlarız. Ama ev halimiz de bi o kadar varoş... Kavga ortamı kaos ortamını sevmiyorum. Mutlaka eşimle ayda bir çoğunlukla eşim buluyor bi kavga konusu bulup birbirimize giriyoruz. Ben kendimi ifade etmeye çalışıyorum, eşimse bu duruma çok öfkeleniyor. Bir kez de hatanı kabul et diyor, tamam kabul ediyorum yalnışları mı doğrularımı vsvsvsvs... ama neden bunu böyle yaptığımı da bırak izah edeyim diyorum. Sen istiyorsun ki tartışma çıksın kocan bir köpek misali özür dilesin tek kelime etmeden konu kapansın. Bende bir insanım diyorum konuşalım diyorum bu seferde triplere giriyor en az bir hafta konuşmuyor. şu an 7. gündeyiz 3 gün önce kafeye götürdüm yemek yedim alışverişe götürdüm, tribi biraz düzeldi şimdi tekrardan biraz daha arttı, halbuki hayatımızda değişen bir şey olmadı 7 gün trip için uzun değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür insanlarla nasil evleniyorsunuz nasil katlaniyorsunuz ya bence bir doktora gotur ya da mahkemeye bosan gitsin ya kanser eden bunlar adamı 7 gun kus kaliyorsan zwten niye evleniyrosun ha asla affedilmeyecek seyler vardir kufur siddet aldatma onlar baska ama eften puften seylerede bunu yapiyorsa hic ugrasma birak 70 gun kus kalsin
216 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce daha uysaldı eşim
- +1 yıl
Valla ben olsam boyle birine asla tahamul etmem dunyaya bir kere geliyoruz but tip insnalar insani kanser eder yol yakinken bitirmek en dogrusu cocuk falan yoksa ya da tedavi olsun cpsikolojik sorunu var belli
Soran+1 yılKanserim zaten akışına bıraktım eskisi kadar takmıyorum
Soran+1 yılBen olsam demişssiniz evlimisiniz
- +1 yıl
Oha gecmis olsun esinden dolayi iste bosan ve yipranma tazminati iste
Soran+1 yılKanserin 3 sebebi var hangisi olduğunu bilmiyorum 1) genetik 2) beslenme 3) stres
- +1 yıl
Ya bak hastaymissinda eger senin esinda 1 gram insani duygu olsa merhamet vicdan kanser hastasi brine bunu yapmaz ama sen anlamiyorsun uzak dur git tedavi ol kendine dikkat et
Soran+1 yıl1. evre olduğu için çok şükür şu an durumum iyi
Soran+1 yılpeki siz evlimisiniz
- +1 yıl
Hayır tabiki bu yasta dhaa ne evlenmesi orenciyim ben
- +1 yıl
O kadindan kendini kurtar o kadin seni öldürür
Soran+1 yılyaşınız yazıyor ama bazen yalnış oluyor diye soraqyım dedim
- +1 yıl
Yok abi doğru sende uzme kendini hasta o kadın psikopat yapabiliyorsan uzak dur kurtar kendini yapamiyorsanda doktora gotur tedavi olsun
Soran+1 yıleskisi gibi değilim artık kendimi yıpratmıyorum kardeşim
- +1 yıl
Gecmiş olsun tekrar
Soran+1 yıltesekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCicim ayları bitmiş skim ayları başlamış kardeşim
Biraz didişir sonra olgunlaşırsınız evlilikte deKolay değil iki yabancı insanın bir evde anlaşmaya çalışması336 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce daha uysaldı. 2 kez boşanmakla tehdit etti ilkinde düzeltmeye çalıştım ikincisinde peki sen bilirsin dedim yapamadı boşanmayı geri vites yaptı
Cevap sahibi+1 yılSana rest çekiyor aklınca senin gibi sevecek onu düşünecek koruyacak kollayacak sahiplenecek adamı nereden bulacak ortalık şerefsiz dolu
Sende aynen böyle söyle
Boşanmak çözümse kapı orada de
Soran+1 yıl2. restinde madem oyle dedim evi terkettim ailesine de haber verdim kızınız boşanmak istiyor diye geri vites yaptılar
Cevap sahibi+1 yılBence ikinizde oturun konuşun bu kadar çok boşanmayı ağzınıza almayın
İki farklı yapıda insansınız birbirinizi değiştirmek yerine hoşlanmadığınız yönlerinizi kabullenin veya iki tarafta çaba göstersin diğerini üzmemek için
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılrica ederim rasyonel yorumlar için
Cevap sahibi+1 yılNe demek efenin hepimiz geçtik o yollardan🥳
Soran+1 yılgeçti bitti mi yani:)
Cevap sahibi+1 yılYani eskisi gibi değiliz azaldı dövüşmeler 😂😂😂
Soran+1 yılmuhtemelen çocuk var adama saracağına çocukla ilgileniyorsun:)) bizde çocuk yok belki de o yüzden kavga ediyoruz aslında çok etmiyoruz ama bizimki ayda bir kavga edince hep eski defterleri açıyor düğüne kadar iniyor ve en az bir hafta trip atıyor
Cevap sahibi+1 yılOhooo olur o kadar sabredin biri öfkeliylen diğeri sussun sakinleşince konuşursunuz..
Çocuk var evet bu seferde çocuk yüzünden kavga çıkıyor 😂😂😂 dert bitmiyor anlayacağın
Soran+1 yılhayat dert değil mi zaten türkiye de evlilik ritüeli böyle yüzde doksandokuz pişman üzerine alınma genel durum böyle ayrılık döneminde yalnız kalmamak için arkadaşlarımlar görüştüm evli arkadaşlarımla adamlar meğersem benim dökülmemi bekliyorlarmış ben bi döküldüm herkes derdini anlatmaya başladı:))))
günaydın bu arada
Cevap sahibi+1 yılGünaydın hepimiz aynıyız hepimizzz
Evlilik demek dert demek
Soran+1 yılevli erkek arkadaşlarım hazır çocuk yokken boşan gitsin diyor evlilik pişmanlıktır diye:)))
Soran+1 yılbende çok araftayım çoookkk ya evlilik mottasını kabul edip sindiricem çocuk yapıp hayatımı mahvedecem ya da hazır boşanma mevzuları kınuşulduğu döönemde boşanıcam dul bir erkeğin hayatını yaşayacağim aslında ikisi de b. oktan aslında en doğrusu hiç bulaşmamaktı bu işlere
Cevap sahibi+1 yılEğer anlaşamıyorsanız çocuk yapmak aptallık olur bu sefer ayrılmasıda zor iki ucu b. klu çubuk ne tarafa gitsen zarar
Soran+1 yılanalaşamıyoruz diye de ayrılmak ta aptallık anlaşılan bir evlilik göremedim maalesef:)))
Cevap sahibi+1 yılAman bana sorma nazar ettim kendime az kavga ediyoruz artık diye dün birbirimize girdik evliliğin e sini duymak istemiyorum
Soran+1 yılkusura bakma negatif bi enerji vereceğimi düşünemedim evlinin halinden evli anlar misali dertleşiyordum senle:(
Cevap sahibi+1 yıl😂😂senlik bi durum yok
Soran+1 yılgünaydın düzeldi mi:))
Cevap sahibi+1 yılHayıt 5 gündür konuşmuyoruz🤦🤧
Soran+1 yılolay gününü ve bugünü de sayarsan 5 gün olmuştur:)) adamı hasta etme barış seviyorsa :))
Cevap sahibi+1 yılHayır biraz daha sürünsün adi
Soran+1 yılöyle deme kız... tabi kavga sebebini bilmiyorum ihanet (zamparalık) hariç büyük bir şey yapmadıysa
Cevap sahibi+1 yılBak sana kavgayı anlatıcam
Oğlum var 12 yaşında okuldan gelince uyudu
Kalkıncada ayılmaya çalıştı yattı uzandı
Bizde bir gün önce karar almıştık derste yaptıklarını kontrol edecek sonra ödev test ve bilgisayara 8 de bakabilecekti
Oğlan uyuyunca aksadı tabi geldi sordu ne zaman ders çalışacaksın diye oğlanda bugün bilgisayara bakmicam baba dersimi çalışıcam ayılınca dedi.
Bu bi bağırdı hala yatıp duruyon kalksna diye ilk günden saldın diye bi vurdu oğluma üvey baba öyle vurmaz odasına gidene kadar pat küt
Bende ellerin kırılsın inşallah dedim noldu şimdi ne var ortada sınavdan düşük mü aldı hırsızlık mı yaptı vurulacak kıyamet koparılacak ne var
Bağırdın tamam yetti
Geldi bu sefer bana çemkirdi hakaret etti kafama vurdu
Hazır puding almış çocuklar onu fırlattı heryer puding
Kalk temizle buraları çabuk diyo
Nasıl fırlattıysan öyle temizle dedim
Duş aldım
Hadin çocuklar gidiyoruz dedim
Sen defol git çocukları bırak dedi
İyi dedim aldım başımı çıktım
Telefonum evde anahtarım evde
Bindim belediye otobüsüne gittim son durağa oradan tekrar bindim eve geri geldim
Beni beklemiş apartmanın önünde baktım arkamdan geliyo
Kapıyı çaldım baktım çekil ben açarım dedi
Kızımın odasına yattım uyudum o zamandır muhatap olmuyorum
Özür dileyecek benden ve çocuklarımdan gidip tedavi olacak ondan sonra barışırım
Yıllardır deliliğini çekiyorum bıktım az bile yaptım
Boşanma sebebi bu yaşadıklarım aslında ben yine sabrediyorum biliyorum benden başka kimsesi yok hiç birşeyi yok bizsiz bir hiç..
Soran+1 yılanlattıklarını düşünerek sindirerek okudum kendimle kıyasladım. ilk başlarda okuyunca adam haklı dedim çocuğu serbest bırakmayacaksın bende çocuk oldum şu an çocuğum yok ama biraz iyidir bence çocuğu baskılamak ama okudukça şaşırdım hayret etmeye başladım bir baba çocuğuna nasıl vurur hele ki böyle sebeplerde cana mala ırza tesebbüs hariç hiçbir sebep şiddeti gerektirmez bence... Gaza getirmek istemem ama eşin çok ayıp etmiş. Ben de sana bi örnek anlatayım karşılaştır olur mu? Eşimle dışarda bi konudan tartıştık tartışınca da eşim çekip gitmek istedi yanımdan burdan tam ayrıntılara girmek istemiyorum bi ara eklersen anlatırım, neyse tartıştık aramızda 1 metre vardı, ben gidiyorum deyince bende sinirlendim kolundan çekip yanıma çektim gel buraya nereye gidiyorsun diye bırak kolumu dedi bende dedim nereye gidiyorsun bırak kolumu yoksa imdat diye bağırırım polis çağırırım dedi. Şok oldum tamam yaptığım çok hoş bir şey değildi... ama imdat diye bağırırım polis çağırırım felan filan çok zoruma gitti hayatımda şiddet uygulamamış insanım. Sadece kolundan çektim.. akabinde o eve gitti sonra ben geldim 3 gün küs kaldık hesapta kolu mosmor olmuş inanmıyorum ve birde boşanma kararı almış sonradan öğreniyorum kavganın 4. günü hastanede kontrollerim var ve gelmedi benle tabi ki küs diye ve o an tek gittiğimde kanser olduğumu öğreniyorum oturup hastane bahçesinde ağlıyorum şu an yazarken gözlerin doldu tüylerim diken diken oldu neyse insan o an ilk eşinin yanında olmasını istiyor. Ağladığım için alo diyemiyorum mesaj attım şaka mı yapıyorsun barışmak için mi yapıyorsun diyor. yani demek istediğim Bir ilişki bir evlilik te hiçbir zaman bireyler sevgi sadakat aşk fedakarlık haerhangi bir konuda eşit olmuyor mutlaka evliliği ayakta tutan bir taraf oluyor o sensin sizde bizde de benim maalesef
Cevap sahibi+1 yılBu anlattığım olay gibi nicesini yaşadık biz çocuklarımla ve hamileyim 4 aylık
Ben eşimin hasta olduğunu kabullendim o şekilde devam ediyorum aileden şiddet görerek büyümüş baba ile küs kardeşler ile küs..
Mesleğide asker üstüne tuz biber.
Ayrılmak istedim ağladı yalvardı yakardı
Aileme anlattım son şans ver dediler babam bu süreçte hasta oldu kardeşime gitsem eniştemi kıskandı
Yani 3. Çocuk olacak istemeden büyük aptallğımla
Allah nasip etti ne bileyim
Dediğin gibi evliliği bir taraf yürütüyor oda merhametli sabırlı olan taraf
Allah sabrımızı metanemizi arttırsın gerçekten çıkış yolu bulamıyorum bazen
Ama çocuklarımın yanımda oluşu evimde onlarla olmam bana yetiyor
Onunda kavgalarını küserek süründürerek ekarte ediyoruz napalım 🤦
Seninde eşin Allah korusun bi boşanma olayınız olsa donuna kadar alma derdinde olur. Allah merhametsizin eline diline düşürmesin..
Soran+1 yılmaalesef türkiye de evlilik realitesi böyle bir kuram içinde evlilik öğretilenlerle yaşıyoruz örneklere bakıyoruz imreniyoruz savaşıyoruz bencil oluyoruz ama kimse fedakar olmak istemiyor kimse neden se karşılıklı sevemiyor herkes bi hesabın kitabın peşinde
Soran+1 yılbirazda yaşadıkların meslek le alakalı olabilir mi askerlerin çoğu yuz<de doksan oranında sıkıntılı ınsanlar oluyor psikolojik ve şiddet bağımlısı olarak severekmi evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet mesleğinden dolayıda emir komuta durumunu evde de sürdürmek istiyor
Görücü usulü de değil severek sevgili olarak da değil tanıştık bi yola çıktık birbirimizi tanıyamadan evlendik hızlı oldu
Gerçi ne kadarda uzun sürse nişanlılık hep iyi yüzünü görecektim
Evlendikten sonra gösterdi şiddet eğilimini
Cevap sahibi+1 yılReklammış öncesi onun yani 🤦😅 ben kötü tarafımıda gösterdim halbuki dürüst oldum kendisi beni ayı yerine koydu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin tüm hastalara sanada babamada
Soran+1 yılsorumu beğenirmisin rica etsem burdas herkese açık her ayrıntıyı bilmesinler bakarsın akrabalarına denk geliriz:)))
Cevap sahibi+1 yılNe akrabası ayy
Soran+1 yılya espri anlamında milyonda bir işte:))) istek yolladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh gerçekten evliliği sorunsuz sürdürmek çok zor. Allah kolaylık versin ne diyelim
181 Yorumla
Soran+1 yılsiz de evlisiniz galiba muhakkak bi taraf evliliği yürütüyor
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim, evliliği tek taraflı yürütmeye çalışmak çok zor. Aslında bizde de eşim sürekli susar sorun bundan çıkar, kendini ifade etmek istemiyor bende buna sinirleniyorum 😅
Sonuç olarak sorunsuz evlilik yok efenim ☺️
Soran+1 yılbizdede tam tesi bir örnek anlatayım çevremde saygın kabul gören dinlenen biriyim olaylar konular hakkında konuşurken karşı taraf muhakkak dinler beni eşimde o şekildeydi olayları yorumlamama hayrandı şimdi ise tam tersi... Geçenlerde haberleri izliyoruz kadının biri evine tamirci çağırmış tamirci sapık çıkmış kadına tecavüz edip öldürmüş bende ah be dedim hiç mi yoktu bi erkek akraban tanıdığın tamirci geldiğin de çağırsaydın dedim. Eşim hemen tepki verdi kınama başına gelir kızımız olur onun başına gelir. Dedim kınamadım ki sadece olayı değerlendirdim hatta üzüldüm. Eğer ki kınasaydım ohhh iyi olmuş derdim. Değerlendirme ile kınamayı karıştırıyorsun dedim, önceden ağzı açık dinlerdin beni dedim şimdi ise sanki açığımı arıyorsun dedim
Cevap sahibi+1 yılUuu sizde de sorunlar saçma şeylerden çıkıyor ya
Soran+1 yılkonuşssan bi dert konuşmasan başka bi dert
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle nerden tutsan elinde kalır ama bence bu kadınlarla ilgili ya, memnun etmek imkansız
Soran+1 yılkaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl3 yıllık evliyim
Soran+1 yılgünaydın benim 2.5 yıl oldu çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim ☺️
Evet 1 kızım var, sizin?
Soran+1 yılmaalesef olmuyor benden ötürü belkide kavgalarımızın alt yapısında bu vardır
Soran+1 yılrica ederim
Cevap sahibi+1 yılAllah hayırlı evlat nasip etsin inşallah, kavgalarınızın altındaki sebep belkide budur ama eş olmak birbirini herşeyiyle kabul etmektir.
Soran+1 yılistanbuldamı yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHayır Balıkesirde yaşıyorum
Soran+1 yılgüzel yer hatta hayalımdeki il ben istanbuldayım bi arkadaşım tayın oldu oraya ne işle mesgulsun
Cevap sahibi+1 yılValla merkezi hiç güzel değil ama ilçeleri güzelmiş.
Ben çalışmıyorum ev hanımıyım
Soran+1 yılmerkezde zaten ilçelere çok ta uzak değildir muhtemelen
şimdi anladım senin eşine neden dırdır edip onun sustuğunu ev hanımısın ya akşama kadar kuruyorsundur kafanda:)))
Cevap sahibi+1 yılHaha yok ya aslında hiç kafamda kurmuyorum tamamen anlık gelişiyor aklımdan geçenleri söylüyorum ve bitiyor 😅
Ayrıca aşk olsun ya sadece ev hanımları dırdırcı gibi olmuş yorumunuz 😂😂
Soran+1 yılgenelleme yapmak istemiyorum ama çoğunluk öyle:))) tünaydın bu arada
Cevap sahibi+1 yılPeki fikrinize saygı duyuyorum ☺️
Teşekkürler 🤗
Soran+1 yıliyi akşamlar çıkıyorum ben bu arada isim neydi tabi soylemek istersen söylemezsende canın sağolsun
Cevap sahibi+1 yılSizede iyi akşamlar efendim ☺️
İsmim fatma
Soran+1 yılo zaman tünaydın fatma
Cevap sahibi+1 yılTünaydın efenim 🤗
Soran+1 yılAkşama ne yemek var hanfendi:)
Cevap sahibi+1 yılHaha işte can alıcı soru geldi 😂
Ispanaklı börek, çorba, turşu var menüde
Soran+1 yılturşu ödem yapar ödem de su tutar menün çok güzel ama turşu şişmanlatabilir:)
Cevap sahibi+1 yılBelkide zaten şişmanızdır dimi😅
Teşekkür ederiz aydınlatıcı bilgi için 🤗
Soran+1 yılsağlıkçıyım:))
Soran+1 yılbence eşin zayıf sen normal tuttu mu:))
Cevap sahibi+1 yılİkimiz de normaliz ☺️
Soran+1 yıliyi yaklaştım biraz erkeğin kalbine giden yol mideden geçermiş güzel yemeklere devam:))
Cevap sahibi+1 yılHadi inşallah ☺️
Soran+1 yılartık insallahı mı kalmış evliliğin meyvesi çocuklu da olmuşsun işte:))
Cevap sahibi+1 yılEvet çok şükür, Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah 🤗
Soran+1 yılamin... Yemek hazırmı hazırsa bi resmini çekip yollarmısın ikram edemezsen de resmine bi bakayım:))
Cevap sahibi+1 yılHayır daha hazır değil 😅
Soran+1 yılgünaydın fadime ben fatmalara fadime diyorum biriylemi karıştırdın deme :))) çektin demi hamaratlığını foto bekliyorum:))
Cevap sahibi+1 yılGünaydın efendim 😅
Annemde bana bazen gıcık etmek için fadime der çok yadırgamadım yani ☺️
Valla foto çektim ama burdan daha önce hiç foto göndermedim inşallah becerebilmişimdir 😂
https://www.hizliresim.com/ius9uw2
Soran+1 yıl1) fadime daha samimi geliyor fatma sanki müdür ismi gibi
2) senin börek dediğine biz katmer diyoruz, demekki yöreyöre değişiyor
3) böreğin güzel gözüküyor kuru değilde yumuşak en sevdiğim
Soran+1 yıl4) eline sağlık:))))
Cevap sahibi+1 yılAslında bizde gözleme deniyor ama eşim falan börek diyor, bende börek diye alışmışım. Teşekkür ederim 🤗
Soran+1 yıldünkünü biraz fazla yapsaydın bugün uğraşmazsın yemekle:))
Cevap sahibi+1 yılHaha işte bizde bu yüzden ev hanımıyız efenim 😂
Soran+1 yılev hanımları kurnazdır yaniii hergün de yemek yapılmazki ev hanımı olsun çalışan olsun demi ya...:)
Cevap sahibi+1 yılHayır aslında anlatmak istediğim kurnazlık değildi, ev hanımıysak bize de hergün yemek yapmak zor gelmez çünkü bizimde işimiz bu demek istemiştim
Soran+1 yılbenim de demek istediğim ev hanımı olsa dahi her gün yemek yapmak maddi manevi külfet:))
Cevap sahibi+1 yılZorunlu hissederek yapınca gerçekten külfet ama severek isteyerek yapınca hiç öyle olmuyor ☺️
Soran+1 yılfadime ben kaçar yarın görüşmek üzere kendine cici bak
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, iyi akşamlar efenim 🤗
Soran+1 yılçok saygılı bi hanfendiye benziyorsunuz efenimler:))))
günaydın bu arada
Cevap sahibi+1 yılGünaydın hayırlı sabahlar, isminizi bilmiyorum haliyle efenim falan diye hitap ediyorum 😅
Soran+1 yılgünaydın:))
Mahmut mu desem ali mi desem yok yok gerçeği söyleyeyim
ali diyebilirsin:)))
Cevap sahibi+1 yılMemnun oldum ali bey 🤗
Eşimle adaşsınız ay ne tesadüf 😅
Soran+1 yılben eşim yakaladım seni:))))
hayatta tesadüf diye bir sey yoktur BENCE fadime...
Cevap sahibi+1 yılEşim olmadığınız kesin de 😅
Ne demek istediğinizi anlayamadım maalesef
Soran+1 yılay ne tesadüf dedin ya bende tesadüf diye bir şey yol dedim
Cevap sahibi+1 yılSizce ne var peki?
Soran+1 yıl"KADER" beş harften oluşuyor ama çok önemli...
Soran+1 yılbu arada bugün menüde ne var:)
Cevap sahibi+1 yılTabi ki kader kısmet alın yazısı başka 🤗
Yemekte kuru fasulye pilav ve salata vardı ☺️
Soran+1 yılgünaydın fadıme kuru pilav menüsü pazartesi yapılır genelde sen hafta sonuna denk getirmişsin:))
Cevap sahibi+1 yılGünaydın hayırlı sabahlar efenim ☺️
Vallahi ilk kez sizden duydum bunu 😐
Soran+1 yıltünaydın çalıştığım yerin yemekhanesinde her pazartesi çıkar
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım☺️
O zaman sizede afiyet olsun ali bey 🤗
Soran+1 yıliyi akşamlar fadime yarın görüşürüz bi kez de günaydını ilk senden duyarsak seviniriz:))
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar efenim, peki yarın da ilk ben günaydın diyeyim ☺️
Soran+1 yılgünaydın dayanamadım bekleyemedim senin ilk yazmanı:)))
Cevap sahibi+1 yılHaha özür dilerim efenim yine geç kaldım😅
Günaydın hayırlı sabahlar ☺️
Soran+1 yılestagfurullah 2 çocuk annesi bi ansan benden daha yoğun olabilir:)))
Cevap sahibi+1 yıl1 kızım var efendim😅
Yoğunluk değil de şey unutmuşum ilk günaydını benim yazacağımı 😅
Soran+1 yılbenim aklımda iki kalmış fadime:)) yarına borç biliriz borçlu kalma:))
Soran+1 yılbu arada soruyu kaldırcam ekleyebilirmiyim seni müsadenle:))
Cevap sahibi+1 yılİnsanlık hali olabilir tabiki 🤗
O zaman yarın benim yazmamı bekleyin efenim ama inşallah yine unutmam 😬
Soran+1 yılunutursan daima hatırlatırız fadime:)) ekleyebilirmiyim seni soruyu kaldırcam da artık?
Cevap sahibi+1 yılŞey takip isteklerini kabul etmiyorum ama isterseniz mesaj atabilirim
Soran+1 yılanlıyorum bende herkesi ekleyip sapıklık yapan türden değilim:))))
Soran+1 yılmesaj nasıl atıcan sorum gizli ki
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğeneceğim siz takip isteği atacaksınız bende size mesaj atacağım efenim ☺️
Soran+1 yılzaten dogrudan kapalıymış mesaj kısmın:))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Eşinizi bence bir psikoloğa götürmek daha doğru olur.
36 Yorumla
Soran+1 yılaile terapisine gidelim hep derdim hep yok derdi geçen gidelim dedim tamam dedi şaşırdım
Soran+1 yılailesinin sıkıntılarıyla uğraşmaktan vakıt bulursa gideceğiz
- +1 yıl
Ikinizede Allah akil. versin bos yere hayatinizi karartmaya devam edin
- +1 yıl
Pardon yanlış yere yazmisim alttaki yoruma yazacaktım kaldirır mjsin ikisinide
Soran+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 önemli değil kalsa da olur kalmasa da
+1 yılEvlilik tamda böyle bir şey. Bence alttan al biraz. Tamam haklısın demek sana bir şey kaybettirmez. Tabii eğer eşini seviyorsan
13 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce daha uysaldı. 2 kez boşanmakla tehdit etti ilkinde düzeltmeye çalıştım ikincisinde peki sen bilirsin dedim yapamadı boşanmayı geri vites yaptı
- +1 yıl
Mükemmel evlilik yoktur. Severek mi evlendiniz.. Kavgalarınızın konusu ne. Birbirinizi seviyormusunuz.. Kavgasız gürültüsüz evlilik yok denecek kadar azdır.. Birde şöyle düşün. Boşansanız başka birini bulsa bunu kaldırabilirmisin. Ufak tefek şeylerden kavgayı çok büyütmemelisiniz. Haklısın deyip geri çekilmek sana bir şey kaybettirmez
Soran+1 yıl1 tanesinden örnek vereyim tabı bu anlattığımda birbirimize girmedik ama kırılıyor insan işte...
çevremde saygın kabul gören dinlenen biriyim olaylar konular hakkında konuşurken karşı taraf muhakkak dinler beni eşimde o şekildeydi olayları yorumlamama hayrandı şimdi ise tam tersi... Geçenlerde haberleri izliyoruz kadının biri evine tamirci çağırmış tamirci sapık çıkmış kadına tecavüz edip öldürmüş bende ah be dedim hiç mi yoktu bi erkek akraban tanıdığın tamirci geldiğin de çağırsaydın dedim. Eşim hemen tepki verdi kınama başına gelir kızımız olur onun başına gelir. Dedim kınamadım ki sadece olayı değerlendirdim hatta üzüldüm. Eğer ki kınasaydım ohhh iyi olmuş derdim. Değerlendirme ile kınamayı karıştırıyorsun dedim, önceden ağzı açık dinlerdin beni dedim şimdi ise sanki açığımı arıyorsun dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılAdet zamanında böyle oluyordur eline ver çikolata kendi haline bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde de oluyor adet gününde daha fazla tabi ki evlenmeden önce daha uysaldı. 2 kez boşanmakla tehdit etti ilkinde düzeltmeye çalıştım ikincisinde peki sen bilirsin dedim yapamadı boşanmayı geri vites yaptı
+1 yılYa ben ne yapayım cadaloz bir gudubetle 13.5 senedir evliyim.
14 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce daha uysaldı eşim
- +1 yıl
Hep öyle görünürler zaten
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.
Soran+1 yıl2 kez boşanmakla tehdit etti ilkinde düzeltmeye çalıştım ikincisinde peki sen bilirsin dedim yapamadı boşanmayı geri vites yaptı
- +1 yıl
Bir dahakine sen çek git ki o peşinden koşsun, ona muhtaç olmadığını hevesli olmadığını göster.
2 3 Hafta bizde ama çok büyük kavgalarda
15 Yorumla
Soran+1 yılherhangi bir mevzuda en olumsuz ne varsa onu çekiyor
Soran+1 yılbenim eşimde hep boşanmakla tehdit ediyor beni
Soran+1 yılallah kolaylık versin ikimize
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen olsam boşanırdım böyle biriyle ömür geçmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeyin arkadaş siz de evlenmek zorunda mısınız
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı