Bir kız düşünün ktüm ortamlarda yiyor içiyor geziyor, yemedik nane bırakmıyor, okul desen lay lay lo okumuş ama meslek yok bilgi yok atama yok, sonra da pişman olup evde görücü usulü evlilik bekliyor, Oğlan garibim ise ev alacam düğün yapacam diye çabalayıp duruyor, sonra kız oğlan zenginse elektirik alıyor, yok garibansa elektirik kesintiye uğruyor, sizce bu adil mi?
Erkeğe gelince acitasyon kıza gelince ortamci ne kadr dogru düzgün paylaşım 😄 50 kızla yatıp evlenmeye gelince hiçbir erkeğin elini tutmamış kız arayan erkekler ne oluo.
Bu anlattığın, görücü usulü evliliğe değil, bireylerin tavırlarına ve beklentilerine bağlı bir durum gibi görünüyor. Görücü usulü, doğru bir iletişim ve uyum sağlandığında gayet güzel bir yöntem olabilir. Ancak, maddiyata ve yüzeysel kriterlere dayalı seçimlerde sorunlar kaçınılmaz oluyor.
Adil olma noktasında, iş iki tarafın da hayata ve birbirine olan yaklaşımına bağlı. Evlilik, karşılıklı emek ve anlayış gerektiriyor. Bütün yükü bir tarafın sırtlaması zaten sağlıklı olmaz. O yüzden adaleti sağlamak, bireylerin kendi çabasıyla mümkün. Her iki taraf da ilişkilerine samimi emek vermeli. 💕✨
Ozaman benim kızım okuyor diye fakir insanları Red eden anne babaları yokmuş, kızım kendi bilir genç deyip sorumsuz davranan ailesi de yokmuş, kızlar ev işlerimi yapar snapchat te istegramda mahremiyetini sergilemezmiş
Öyleleri ne zaten diyecek kelime bulamıyorum, onlar mutlu olamaz ki, çalma kapını çalarlar kapını, onlarında evlendikleri zaman karısı aynı şekilde yapar Bi şekilde adalet yerini bulur
Ben zaten onu dalga geçerek söyledim. Kimseye gidip de bekaret testi yaptıralım diyemezsin. Kimse kimseden böyle bir şey isteyemez. Dediğim gibi güvenmiyorsan evlenmezsin. Kimsenin kafasına evlen diye silah dayamıyorlar
Bu çözüm olmamalı en azından evlenmeyi düşünen bir kızın kendisine saygısı olmasa bile evleneceği adama saygısından biraz oturmasına kalkmasına dikkat etmesi lazım, prenses gibi evlenmek istiyorsan prenses gibi yaşaman lazım
Beğenmek ayrı, saygı ayrı madem bir yuva kuracaksınız en azından evleneceğiniz adama saygınız olması bunun içinde gençliğinize dikkat etmeniz gerekmektedir