- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü denilen şey, bir aracının iki kişiyi birbirine denk düşünüp tanışmalarına vesile olmasıdır..
Burdaki kıstas, birbirine denk olduğunu düşünecek kadar ikisini de tanıyor olması..
Benim görüşmelerim de maalesef bu olmadı.. Bana gelen bilgilerle karşımdaki insanların alakası yoktu.. Bu yüzden başarılı sonuçlanmadı ama hayırlısı bu yöndeydi muhtemelen..
Yaşı küçük dendi, büyük çıktı; imam hatip mezunu dendi, arapça bile bilmeyen, namazı da olmayan çıktı..
Bakın ben bu insanları kesinlikle aşağılamıyorum.. Hatta benden sonra nişanlandıklarını bile duydum.. Nasip açıcı gibiydim 😒
Fakat, eşler arasında denklik gerçekten çok önemli.. Ve bu denkliğin en muhimmi diyanet noktasında.. Bu denklik neden önemli? Çünkü aldığın kadar verirsin..
Hep bir taraf alan hep bir taraf veren olunca, denge bozulur, ilk sarsıntıda yıkılmaya mahkum olur..
Bu açıdan en mantıklı görücü usulü gelse de görücü usulünü de mantıklı ve hakkını vererek yapmak gerekir..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünmüyorum ama bu konu hakkında yorum yapayım. Bazı insanların çevresi vardır ve o çevreye güvenirler. Billur Kalkavan da zamanında benzer şeyi yapmış. "Sevgili istiyorum" diyerek arkadaşına sipariş vermiş, arkadaşı da şu anki çocuğa ulaşmış. Yani tutadabilir. Ne istediğine göre çok değişir.
Benim başıma bu tür bir şey gelmediği için, kendi yaşadığım ve alışkın olduğum şey; adamı ben bulurum, bu bir tesadüf derim, bu tesadüf de tesadüf değil derim. İlişkiyi kurmaya veya kurmamaya göre değişir. Olur, sürdüğü kadar sürer vesaire. Bu kadersellik bana daha heyecan verici, özel ve kişisel gelir.
Görücü denince, heyecandan yoksun, sıkıcı, sıradan ve zorlama gibi gelir. O yüzden bendeki profili bu konunun.
Ama dediğim gibi insanın deneyim ve tecrübesine göre değişir durum. Direkt evlenmek için veya bir ilişki için bilerek karşı karşıya getirilmesini ben kendi adıma şahsımca doğru bulmuyorum.
Arkadaş ortamında denk gelirsin, olursa olur, olmazsa arkadaş olursun. Ama bunun planlı yapılması tuhaf geliyor bana. İki ayrı insan evlenmek istediği için aynı çatı altında buluşuyor. Amaç ilişki veya evlilik oluyor. No.
İnsanların birbirini keşfetmesi ve yaşamak istemesidir ilişki. Diğer türlüsü çok çok çok kötü geliyor.
Asla olmasın demem ama mantığımca kabul etmiyorum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGörücü usulü evlilikler daha uzun sürüyor. Fakat görücü usulü deyince ciftler birbirini gormeden tanimadan evleniyor sanılıyor galiba, oysa çiftler birbirini görüyor bir kaç kez konusup olup olamayacagina karar veriyorlar.
Ne kadar sevgili olunursa olunsun insanlar aynı evde yaşamadıkları sürece birbirini tanıyamaz.
Kadin veya erkek beğendikleri kişiye daima iyi yönlerini gösterir nikah olmadığı sürece ayni ev paylaşılmasını sürece kisiler birbirini tanıyamaz.
Kaldı ki insanlar zamanla değişiyor, fikirler dususunceler ve görünüşleri baki olan fıtrattır.
00 Yorumla
Görücü usulu evlilik tıpkı şu anki normal evlilikler gibi "içi boşaldı" yani görücü usulu evlilik yapman değil eski insanların hayata bakışına birebir sahip olman lazım. senin yazdığın -sorduğun konuda dahi bazı kelimelerin net yeni nesil insana ait olduğu çok net anlaşılıyor. yanlış anlama izah edebilmek için çok uç örnek vereceğim pr. no video çeken birisini kabeye götürsen olması gereken ibadeti yerine getiremez. yani görücü usulu evliliği gerçek anlamda yaşamak gerçekten güzel olabilir ama o eski insanların hayata bakışını birebir aynı yaşıyo olman lazım. burada bir kadın ferhat ile şirin aşkını dalga geçelim diye paylaşmış ve ferhat şirine aşıkken vajinasını da hayal ediyomuydu hahahah vs gibi yorumlar (genel olarak böyleydi) yani sen z kuşağı kafasıyla görücü usulu evliliği yaşanması gerektiği gibi yaşayamazsın. şu an nasıl bir evlilik seks yapmak için düşünülüyorsa ve geçmişte evliliğin anlamı bu değilde görücü usulu evlilikte öyle. ferhat ile şirinin nasıl bir aşk yaşadığını bilmiyoruz. ama bana göre vajinasını hayal edip ahh ulan bu dağları o şeftali için delicem dememiştir. bu sapık zihniyetli şimdiki neslin yorumudur sadece.. eski değrelerin içine girip onları kirletmeyin. islam dini de aynı şekilde kirletiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGörücü usulü bence hemen hemen bütün evlilikler zaten. Bir evi paylaşana kadar neyin ne olduğunu kestirmek zor. O sebepten evlilik bana çok uzak bir kavram.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı bir tarafı yok bunun tanımadığım istemediğim bir adam ile kaç saat aynı evde durabilirim ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Görücü kadar saçma bir şey yok
56 Yorumla- +1 yıl
Niçün
- +1 yıl
İnsanın kendisi bulup öyle tanışıp sevmesi gerek, başkasının müdahalesiyle olması saçma
- +1 yıl
Ya güzel bir kızsa, hiç şans vermez misin? Sevgili olanları görüyoruz 😜
- +1 yıl
Vermem..
- +1 yıl
He bu arada büyük konuştun dikkat et derim😂
- +1 yıl
Olsun bende bu dediğimi hatırlayarak hareket ederim. İlk defa büyük konuşmuyorum 😏😉
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMantıklı değil.
20 Yorumla
+1 yılgünümüzde görücü usulu evlilik güncellendi aslında önce çiftler görüşüyor kafalarına yatarsa aileler görüşüyor
eskiden kızı bir defa ya görürdün ya görmezdin diyordu bir ihtiyar tanıdığım resmini bile gösterip nişanda görenler varmış..
mantıklı mı yani evlenmeye niyet eden bir insan için her şey mantıklı gelebiliyor :)
00 YorumlaHiçbiri. Görücü usulü deyince eğer ailelerin pat diye birinin evine gidip gençleri evlendirmeye çalışmasıysa, ben buna karşıyım. Öyle selamün aleyküm aleyküm selam gel evime olmaz bence, ev mahrem alan öyle herkes girmemeli. Ayrıca aileler oturmuşken odada biriyle sıfırdan tanışmak falan asla olmaz.
Ama eğer biri seni görmüş ve annesine/babasına söylemişse, sen de onu o şekilde öğrenip konuşmaya başladıysan burada bir sorun yok. Ha arkadaş tanıştırmış ha aile. Önemli olan ikinizin birbirine karşı isteği, çabası olması.10 Yorumla
+1 yıl25 senedir görücü usulü tanışıp evlenmeye karşıyım. en son çok güvendiğim ve sözüne itibar ettiğim bi insanın yaptığı konuşma beni ikna etti ve kendisinin önerdiği kişiyle tanışmayı kabul ettim. bi insanı gerçekten tanımak için onu gözlemleyip ayrıntılarından çıkarım yapabilirsiniz. öneri üzerine tanıştığım bu kişiyi yaptığım çıkarımlara göre gerçekten de kendimle uyumlu buldum. fakat bu tarz bi tanışma yapılacaksa önemli olan kıstas şu; aracı olan insanın sizi de diğer kişiyi de iyice tanıyor olması gerekiyor. ve bu aslında iyi bi şey. o kişiye de size de birbiriniz için referans olunuyor. belki kişiler tanıştıkça zamanla uyumsuz olduklarını da fark edebilirler. ama en azından bi kişiyi herhangi bir yerde görüp hakkında hiçbi şey bilmeden onunla doğal yollarla tanışmak ile, kendisini tanıyan birinden o kişi hakkında bilgi ve fikir alıp planlı tanışmak arasında fark var. kendim yaşayarak gördüm. o yüzden daha sıcak bakıyorum artık
02 Yorumla- +1 yıl
@fcker19cm çoğu büyüğümün "felan yaşına gelince anlarsın" dediği yaştayım, durup durup hatırlıyorum bana demişlerdi diye
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü dediğimiz olay aslında. Ailelerin kenei evlatlarini en iyi tanıyan bilen ve birbirlerine uygun olarak gördüğü erkek ve kız çocuklarını evlilik için gorusturmesidir.
Ama bugünkü gerek anlayış gerekse bakış açısında sanki gerici bir zihniyetin davranışı gibi baliliyor. Kısacası edep ile gorucu var iken. Edepsizce sevgili olup her haltı edip evlencez diyip evlendikten sonra olmuyor diyerek boşanmalar hat safada.66 Yorumla- +1 yıl
Gel de sen bu millete anlat ille sevgili olacaklar yiyişecekler sonra da erkekler şerefsiz kadınlar kötü diye ortalıkta geziyorlar
- +1 yıl
Hayatlarının donulmeyecek yanlışlarını yaparak. Kendileri hariç bütün çevrelerini etkiliyorlar. Ben bugün hangi kadına güvenip evlenicem diye düşünmeden edemiyorum
- +1 yıl
Ben görücü evlenip mutlu olan çok insan tanıyorum bizim millet püü öcü evlenirsem yatakta öcüye ya da bez bebeğe dönuşecek gibi davranıyor
- +1 yıl
Qbana göre bu fikri düşünceyi ve şuuru taşıyan yaşayan insanlar. Birbirlerine uyum sağlama konusunda çok daha iyi oluyorlar.
- +1 yıl
Kime diyorsun sen be
+1 yılKendi bulduğum kişilere de bakınca mantıklı. Görücü usulü evlilik deyince insanların aklına tanımadan evlilik geliyor. Günümüzde öyle değil ki. Aileler, bir vesile sadece. Onlar tanıştırıyor. Anlaşırsan evlenirsin, olmadı ayrılırsın. Ha arkadaşın ayarladı ha ailen bu durumda. Çok fark yok. Üstelik aile daha iyi tanıyor. Arkadaşın, doğru düzgün tanımadan da ayarlamaya kalkıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yani artık her evlilik zorlaştı. Hele yaş 30 oldu mu beğenmek daha da zor. Görücü usulü de farklı şeyler var. Örneğin isteğin aile altın düğün iş ve kariyer istiyor. Bazen çok üst düzeyde saçma istekler oluyor. Severek evlensen ailesini tam bilmediğin için sonradan sorun olabiliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. İlk evliliğim görücü usulü ile oldu, iyi yanları var kötü yanları var. Kimisi senelerce ölene kadar birlikte kalıyor kimisi ayrılıyor bu evlilik olayı iki kişinin birbirleri arasındaki diyalog ilişki vb şeylere göre değisir, o usül kötü bu iyi demek yersiz.. Pekala sevgili olup evlenip senelerce birlikte olanda var görücü usülü olup senelerce olan var.. Kişilerle alakâlı evlilik kurumu hep aynıdır yoksa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü evliliği sevmediğim ve aşk evliliği yapmak istediğim için bu denli yalnızım zaten. Ailelerin dikte ettiği tanışmalar benlik değil. Ben seveceğim erkekle hayatın akışında rastlaşmak istedim. Olursa öyle olur ancak 😄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar aileleri tanıştırdığı yol açtığı için şikayetçi ben ise benim için evlilik istedigimi bile bile bir araştırma soruşturma yapmayan ailem için şikayetçiyim elinzdekibib kıymetini bilin en azından bir görüşün
Ne güzel ailelerimiz var ki evinizi yuvanizi kurmanızı istiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olabilir. Dediğin gibi eskidendi o sonradan görmeler 2 kes görüp evlenmeler vs. Yine tanışıyorsun sadece vesile olanlar oluyor. Ama aileler işin içinde olduğu için biraz daha ciddi ilerliyor. Amaç belli oluyor yani.
10 Yorumla görücü usulü kızılcık şerbetinde anlatılan gibi değil maalesef. o yüzden tabi ki düşünürüm. insanlar sohbet edip anlaşabiliyolar da hemde sınırlar belirli oluyor bu sayede kimse karşısındakine aşağılayıcı bir harekette bulunmuyor
00 Yorumla
+1 yıleskiden aşk mı vardı eskiler hep görücü usulu evlenirdi şimdi ki gibi bir ayrıl bir barış yoktu. Çevremden örnek vermek gerekirse aşık olupta mutlu olanı ben görmedim sonunda hep bana gelip kanka içelim mi manitadan ayrıldım diyolar :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de gorucu usulu evlilik sevgililik diye bir sey yok seks iliskisidir o sevgililik demek sadece masum bir gosterge severek evlenenler iki gun sonra niye bosaniyor sevgili yapip seks yapanlar neden evlenmiyor o zaman
00 Yorumla
+1 yılGörücü usullundede karşılıklı konuşulabilir
Kimse bir defa görün demiyor
Ama her önüne gelenle değilde
Mantığını kullanıp sevgili olabiliyorsan o da olabilir
Tabi ki zor rast gelmesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantıklı fakat günümüz koşullarında pek de işe yaramayacak bir evlilik. İnsanlar yıllarca birlikte olduğu sevgililerinden evlendikten sonra 1-2 senede boşanmaya kalkıyorken görücü usulü evlenmeye kalkarlarsa ortaya facia çıkar.
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca aşık olmadan evlenmem dedim. Ama artık çocuk da sevmek istiyorum. Karar verememezlik var. Görücü usulü demiyimde mantık evliliğine bakış acım gün geçtikçe olumlu manada değişiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de şu var ha evlenecem deyince evlenmek mümkün değil artık günümüzde.. masraf çok.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mantıksız diyenler acaba görücü usulünün ne olduğunu biliyorlar mı ki. Diğer tanışmalarla hiç bir farkı yok üstüne üstlük aileler tanıştırıyor ve daha güvenli. Tanışırsın olmadıysa olay biter. Bu kadar basit.
20 Yorumla
+1 yılEvet mantıklı. Hemen herkes günaha bu kadar batmışken aynı hatalara düşmek istemem. En mantıklısı görücü usulü ya da evlenmemek. Ama evlilik de sünnet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Eskiler görücü usulü evlenip baya mutlu yaşamışlar. Şimdikiler tanışıyor da ne oluyor 1 ay sonra boşanma. Bence en mantıklısı görücü usulü.
20 Yorumla
+1 yılBizim köyde birçok kişi görücü usulü evlenir veya akraba evliliği yapar. Şahsen ben de kendimce haklı sebeplerim olduğu için görücü usulü evliliği mantıklı buluyorum, ama şu devirde birçok kişi bu şekilde evlenmek yerine kendi bulduğu kişilerle evleniyor. Ben ise çok fazla konuşmayı sevmeyen biri olduğum için fazla samimi arkadaşı olmayan biriyim ve neredeyse tüm arkadaşlarım kendi bulduğu kişilerle evlenirken, görücü usulü evliliği kendime yediremeyeceğim için görücü usulü evlenmek istemem.
00 YorumlaMantıksız çünki , bir insan yani neden kendi görmediği, tanımadığı biriyle evlensin görücülük usulü ile. Çok saçma bence. Ben bunda bir mantık göremiyorum. Bence iki kişi bir birini tanımalı önce, anlaşmalı, konuşmalı, çıkmalı daha sonra evlenmek istediklerine emin olduklarına ve ya henüz hazır olmadıklarına karar vermeliler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü olabilir ancak zamanla iki tarafın da birbirini sevmesi gerekir. Diğer türlü iki tarafın da birbirini sevmediği, anlaşamadığı bir evlilik iç açıcı değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çeşidinin en iyisi, en saygılı olanı bence.
En azından ne mal olduğunu bilen birileri çıkıyor ortaya.00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmüyorum, ama görücü usulü mantıksız. Hiç tanımadığın birisi belki elektrik bile almıyorsun ne alaka yani. Kendisi bulsa daha iyi olir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem babamı 3 defa görmüş
1 Tanışma
2 İsteme
3 Nikah masası
Gayet mutlular 😇
00 Yorumla Bu gibi durumlar birçok faktöre göre değişkenlik gösterebilir, net bir cevap vermenin doğru olacağını düşünmüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence en ideal durum bu zira sevgili olup da zina tehlikesine girileceğine birisiyle tanışıp ve anlaşıp evlenmek en mantıklısı.
00 Yorumla
+1 yılTekrar evlenmeyi düşünmüyorum ama düşünürsem en mantıklısı yerel görücü usulleri değil de İslami usullere göre olan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde mantikli degil bundan 40 60 yil önce olabilirdirdi insanlar safti temizdi dürüsttü simdi öyle bsi mo var
05 Yorumla- +1 yıl
@fcker19cm bazen duyuyorum insanlar önceden cok eskiden askere gitmeden karisni arkadasina falan emanet ediyomus diye simdi kardesine bile emanet edemezsik
- +1 yıl
aynen evlensen evine samimi olduğun bir yine "evli olan" bir çifti davet etsen erkeğin gözü benim eşimde, benim gözüm erkeğin eşinde olucak ve bu çok doğal günümüze göre. demek istedğim görücü usulu evlilik yaptığında sen yine aynı sensin görücü usulu evliliğin amacı bu değil ki umarım anlatabilmişimdir.
- +1 yıl
@fcker19cm yo senin gözün nedn kadinda oluyo hicte dogal degil
- +1 yıl
adamın gözü benim eşimde de ondan. herkes öyle ki, şöyle düşün türkiye de evlenmeden hiç bir kız seks yapmıyor muhtemelen ergenliğe giren bir kızda seks yapmayacaktır çünkü önünde böyle bir örnek yok. ama büyük bir çoğunluk çatır çatır seks yapıyor ee bu insanın doğasında olan bişey "herkes yapıyor ben niye yapamıyorum" noktasına gelirsin. ve olanda bu zaten herkes yapıyor. o benim eşime bakarsa bende bakarım yani. kimse bakmazsa bende bakmam.
+1 yılYaşı yaşıma efendi egitimimiz denk sevgilim olsa daha hoşuma gider fakat görücü usulüne de tamamım
00 Yorumla
+1 yılYani, şöyle bi’ düşündüm de kumar gibi sanki..
Eşin mutlu çıkarsa mutlu, kötü çıkarsa filozof olursun ://00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantık evliliği gibi bakıyorlar ama mantıksız görücü usulü kalksın bence... Birileri tanışmaya vesile olur tanışır iki kişi ailesiz devamı gelir ayrı konu
00 Yorumla
+1 yılBir ömür yaşayacağın insanı kendin seçmek daha mantıklı bence
00 Yorumla
+1 yılNursemam da Nursemam yazık ettiler kızcağıza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılBen düşünmüyorum ama yine de insanların birbirini beğenmesi ve tanıması taraftarıyım
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmis kizla vasifsiz erkegin birlestigi nokta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü mantıklı ama millet şsiz olmuş doğruları söylemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBana göre mantıklı değil. Ben sevdiğim kadınla evleneceğim diğer türlü bekar ölmek sorun değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılgörücü evlilik degil de aşk evliliği mantıklı 🙂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim için evlilik başlı başına korkutucuyken görücü usulü evlilik yapabileceğimi sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü evlendim 2 sene dayandım boşandım yemedigim dayak isitmedigim hakaret kalmadı kızlar benden tavsiye sakin görücü usulü evlenmeyin benim 2 senem çöp oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Görücü usulü ile Evliliğe 3.0 önde başlarsın.
00 Yorumlaİslami usullere göre doğru olan bu zaten. Flört, sevgilim vs. dinimizde yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu devirde mantıklı bulmuyorum geçinmek isteyenler için mümkün olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eğer ki birbirlerine gördükten sonra sevgi aşk oluşursa mantıklı evet önemli olan sevmek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Böyle evliliklerin daha uzun sürdüğünü gözlemledim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnceden cok onyargili yaklasiyodum artik o ladsr degil eli yuzu duzgun caliskan ickisi sigarasi olmayan sevgi ve sayginin olduğu
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlik yapmış biri olarak düşüncelerim olumludur. 2 gün sonra 25 yıl dolacak. Öncelikle ilk görüş önemli elektrik almalı, kişi kendini anlatabilmeli ve karşısındakini anlayabilmeli. Sonrası tanıma, empati, sevgi, saygı.
00 Yorumla
+1 yılgörücü usülü evlilkk tanimiyorsun seven bile aldatiyor sevmedin tanimadin insanmi senk aldatmiycak ya gerinafali eski nesil istemem büyük konusmak istemiyorum ama bn görücü istemem tanimadin erkekle nissn sonra hemel evlilik Allah korusun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmantıkı.. istatistikler de öyle söylüyor. uzun süreli sağlıklı evlilikler görücü usulü ile evlenmiş hep.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki sevip te evlenenlerden daha daha iyi bence, sevip evleniyorlar bir sene sonra boşanıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı bulan bir yakınım evlendi geçti. Evlilik böyleymiş onlarda. Akraba, hısım ile evlenirlermiş.
00 Yorumla
+1 yılBen çapkın olduğum için ve kadına değer vermeyi çok sevdiğim için evlilik düşünmüyorum
00 Yorumlatercih edeceğimi sanmıyorum ama hayatın sana ne getireceği belli olmaz. belki de tam istediğin kişi gelir karşına.
00 Yorumla
+1 yılBana pek mantıklı gelmiyor sevgi ask olmadığı sürece pek evlenmeyi düşünmem görücü usulü asla düşünmem evlenmek için evlenilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir eskiler böyle evlenmiş yıllardır evliler demekki bir mantığıda var
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat