2 buçuk yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var kaynanam üst katta oturuyor evlendiğimiz günden beri bana köle muamelesi yaptı her pazartesi gündeliğe çağırdı 11den 5 e kadar 2 kızı lise öğrencisi 1 kızı 29 yaşında biri de evli. Evlendikten sonra bana dediler 2 kazanda yemek pişmez bizimle yemek yiceksiniz yeni gelinim diye sesimi çıkarmadım yemekler yenilince bütün görümceler kaçtı odalarına bütün işi bana kitlediler 1 yıl böyle sürdü bi yolunu bulup kendi evimde yemek yapmaya başladım diye kaynanam hic rahat durmadı yok gelmiyo yok gitmiyor en sonunda gecen ay 1 yaşındaki oğluma otizm hastalığı yapıştırdılar sapasağlam çocuğa tüm sülaleye demişler tvnin karşısına oturtup pasta börek yapıyor ( umreden dönünce 4 tepsi tatlı ve cigköfteyi hazır et diyende onlar ) tabiki tv karşına koyup yapmadım bebegim uyuduktan sonra gece 3 te yaptım 3 tepsiyi.
Kayınbabamıı da kışkırtıp beni arattılar bende küçükten büyüğe hepsini engelledim heryerden siz yerimde olsanız ne yapardınız eşim onları savundu artık intihar
a kadar gitti olay sonra o daha üstüme gelmedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer