Evlilik surecinde istedigim seyler olmuyor? Icimde ukte kalıyor? Ayrılmalı mıyım?

Nisanlima begendigim bir seyi gosteriyorum olmaz diyor. Bunu almayalim diyor. Bircok seye boyle yapıyor ve icimde ukte kaliyor.

Babamda ceyiz hazirlarken bana kisitli bir bütçe verdi. O butceyle almaya calistim bir cok seyi. Tabak canagi, kucuk ev aletlerini falan. Babama da biraz dedim isteklerim olmuyor alamiyorum diye. Daha fazlasi olmaz dedi.

Babamda nisanlimda maddi konuda beni üzüyor. Atamam olmadi. Bu sene 2. kez kpss ye girdim. Öğretmenim. Ama bu maddi seyler cok canımı sıkıyor. Istedigimi alamamak, nisanlima ya da babama bagli olmak zoruma gitmeye başladı.

Ogretmenin atamasi da zor. Bilmiyorum atanmadan bu işe girismese miydim? Hicbir sey istediğim gibi olmuyor çünkü. Gerci kendi param olsa bu devirde yine istediklerimi ne kadar alabilecegim orasi da muamma. Sonucta ataninca 100 bin falan kazanmayacagim,20 bin kusur kazanacagim.

Ama en azindan onu alamazsin bunu alamazsin diyen biri olmaz miydi bilmiyorum. Gerci maasim olsa bir sey degismezdi gibi

Diger kizlarin her istedigi oluyor, yerine geliyor ama benim gelmiyor. Nişani bozsam mi? Nisani bozup otur yine kpss ye asıl diyor bir yanim.

Diger yanimda ne zaman atanacagin belli degil. Evliligi geciktirmeye deger mi diyor. Bilmiyorum ne yapacagimi.

Evlilik surecinde istedigim seyler olmuyor? Icimde ukte kalıyor? Ayrılmalı mıyım?