EVLİLİĞİM BİTİYOR?

Öncelikle herkese merhaba 25 yaşında erkeğim 3 sene önce aile baskısının yüzünden görücü usülü evlendim eşim benden 2 yaş büyük üniv mezunu ben ise lise bir oğlumuz oldu rabbim nasip etti evlendiğimiz günden beri perişan haldeyiz 2 yıldır ayrı yataklarda yaşam sürdürüyorduk eşimin ağzı çok bozuktu akla gelmeyecek küfürleri dile getiriyordu yemek ev temizliği zaten kırk yılda birdi bunları takmadım açıkcası düzelir dedim ama dahada kötüye gitti eşim hiç bir şekilde seni boşamam diyor ailesi biz kızı verdik bizle işi bitti diyor her tartışmamızda ailesine gidiyor biraz kalıp geri dönüyor maddi durumum çok iyi kendi ayrı evimiz arabamız iş yerim şükürler olsun gördüğü hiç birşeyden eksik kalmadı aramızda sevgi saygı zaten yok çocuk için sürdürüyorduk Son olarak 5 gün önce yine tartıştık annesine gitti canıma tak etti evin kilidini değiştirdim ve boşanmaya karar verdim annesi beni aradı özür dileyerek söylüyorum senin piçine bakmak zorunda değiliz dedi bende öyleyse çocuğumu zaten alacağımı söyledim boşanmayı aklıma koydum ama vicdanım rahat değil kendimi rahatsız hissediyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum gerçekten 3 senedir saçımda siyah kalmadı.
EVLİLİĞİM BİTİYOR?