Ogretmenimle evliyim?

Bu aslında tam olarak soru değil. Sadece garip olup olmadığını merak ediyorum. 2 sene önce üniversite 3 te mat dersine giren bir hocam vardı. Ilk başta her sey normal bir hoca-öğrenci iliskisiydi. Ben 22 yaşındaydım o 35 yaşındaydı. Açıkçası ben küçükken bile arada en az 10 yaş olmasını isterdim, anne baba da "en fazla 15 yaş fark olur" deyince hiç yasitlarima o anlamda bir ilgi duymadım. Daha önce hiç evlenmemisti ayrıca yakışıklıydı da. Övünmek gibi bir amacım yok ama ben de onun gibi ortalamanın üstünde bir guzellikteydim. Dediğim gibi ilk başta normaldi daha sonra gün geçtikçe benim ona, onun da bana olan ilgisi çoğalmaya başladı. Dersleri sanki sadece bana anlatıyor gibiydi. Sürekli benimle konuşmaya çalışıyor, dersten sonra beni sınıfta tutup sohbet ediyordu. Günler böyle geçmeye başlayınca benim hoslantim da aşka dönüştü ama hiçbir zaman söylemedim utangaç olduğum için ayrıca beni sevdiğinden emin değildim. O da bana aşık olduğundan emin olmuş olacak ki yine sınıf bombosken söyledi hiç utanmadan. "Sana karşı hislerim var" gibi şeyler söyledi. Ilk başta inanmadım sakaymis gibi gülerek konunun altından kalkmaya başladım ama ciddi olduğunu görünce daha fazla direnmedim. O günden sonra çıkmaya başladık tabi dedikodular susmadı ama sonuçta yetiskinim, kendi kararım. 1.5 sene çıktık sonra evlenme teklifi etti 5 aydır evliyiz ve ne yaş ne de onun öğretmenim olması sıkıntı oluyor. Bu sene mezun oldum ve ben de matematik öğretmeni olacağım, atanmayi bekliyorum. Evet hikaye böyleydi. Sizce garipsenecek bir şey mi yoksa normal mi?
Ogretmenimle evliyim?