Bu aslında tam olarak soru değil. Sadece garip olup olmadığını merak ediyorum. 2 sene önce üniversite 3 te mat dersine giren bir hocam vardı. Ilk başta her sey normal bir hoca-öğrenci iliskisiydi. Ben 22 yaşındaydım o 35 yaşındaydı. Açıkçası ben küçükken bile arada en az 10 yaş olmasını isterdim, anne baba da "en fazla 15 yaş fark olur" deyince hiç yasitlarima o anlamda bir ilgi duymadım. Daha önce hiç evlenmemisti ayrıca yakışıklıydı da. Övünmek gibi bir amacım yok ama ben de onun gibi ortalamanın üstünde bir guzellikteydim. Dediğim gibi ilk başta normaldi daha sonra gün geçtikçe benim ona, onun da bana olan ilgisi çoğalmaya başladı. Dersleri sanki sadece bana anlatıyor gibiydi. Sürekli benimle konuşmaya çalışıyor, dersten sonra beni sınıfta tutup sohbet ediyordu. Günler böyle geçmeye başlayınca benim hoslantim da aşka dönüştü ama hiçbir zaman söylemedim utangaç olduğum için ayrıca beni sevdiğinden emin değildim. O da bana aşık olduğundan emin olmuş olacak ki yine sınıf bombosken söyledi hiç utanmadan. "Sana karşı hislerim var" gibi şeyler söyledi. Ilk başta inanmadım sakaymis gibi gülerek konunun altından kalkmaya başladım ama ciddi olduğunu görünce daha fazla direnmedim. O günden sonra çıkmaya başladık tabi dedikodular susmadı ama sonuçta yetiskinim, kendi kararım. 1.5 sene çıktık sonra evlenme teklifi etti 5 aydır evliyiz ve ne yaş ne de onun öğretmenim olması sıkıntı oluyor. Bu sene mezun oldum ve ben de matematik öğretmeni olacağım, atanmayi bekliyorum. Evet hikaye böyleydi. Sizce garipsenecek bir şey mi yoksa normal mi?
Cevabın nedir?
+1 yılannemin arkadaşı da öğretmeniyle evlendi 2 çocukları var mutlu mesut yaşıyorlar... sonuçta acnsel buse kınalı gibi sen 17 yaşında değilsin öğretmenin de 39 yaşında evli bir adam değil... normal bir evlilik yapmışsınız yaş farkınız da 13 daha fazla farkla evlenen var. sen ona emanet edilmiş küçük bir çocuk değilsin ne de olsa. ortaokulda ya da lisede olsan öyle olurdu ama kocaman insanmışsın. yaş farkınız da aşırı değil normal... ayrıca okumaya diye gidip neler yapıyorsun diyen olursa aldırma sonuçta okulunu da bitirmişsin kime ne hiç de garipsenecek bir şey değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılO olay beni de çok etkiledi... Zaten aldirsaydim okuldaki dedikodulardan sonra ayrilirdim, teşekkürler yorumun için.
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah mutlu mesut daim etsin bence garip bir durum yok veya (ahlaksızlık) gibi bir durum yok icin ferah zaten biliyorum cunku yanlıs bisey yapmadın insanlar daima konusur kimseyi umursamamaya devam et 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkunası bir hikaye :) Pek garipsenecek bir durum yok bence.
Bu sitede ki yoğun trollerden sonra evet bu başlıkta ilk bakışta troll gibi görünsede verdiğin samimi cevaplardan gerçek olduğu anlaşılıyor.
Ne diyelim. Mutluluklar dilerim :)01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesleği ile ilgili ciddi bir risk almış. Dekanlığın kulağına gitse görevine son verilirdi. Ünide hoca öğretmen ilişkisi yasaktır. Bence seviyor ki bu riski almış. Mutluluklar dilerim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Aslında yan mesleği de var belki o yüzden bu kadar riske girmiştir. Mezun olmamı beklerdi ya da unutmaya çalışırdı. Teşekkürler.
- +1 yıl
Hoca'-öğrenci olcak orasi. Yine buyuk risk. Oralara gelmek emek isteyen islerdir
Soran+1 yılEvet.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. normal
bir birinizi sevmişsiniz ve evlenmişsiniz
milletin kıskançlıklarını görmezden gelmişsiniz
inşaallah bebeklerinizde olur
normal olmayan evlenmeden cinsellik
yoksa bunun yaş farkıyla ilgisi yok11 Yorumla
Soran+1 yılŞu an düşünmüyoruz ama bir 2-3 yıl sonra olur inşallah. Teşekkür ederim. :)
+1 yılBirbirinizi seviyorsanız olay bitmiştir. Başkalarının garipsemesi veya yargılaması seni ilgilendirmesin.
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında eglencesine acmistim bu konuyu. Içeride bir soru bulundurması için öyle yazmıştım. :D Teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların hakkınızda ne düşündüğün kafa na takarsan o evlilikten zevk alamazsin
Dünya sizin artık
Allah mutlu mesut etsin
Seviyorum böyle hikayeleri01 Yorumla
Soran+1 yılBen de seviyorum okumayı, gaza gelip açtım zaten bu konuyu. :D Teşekkür ederim.
ne güzel ciddiymiş ilişkiniz evlenmissiniz inşallah hep mutlu olursunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılKalpler birse garipsenecek bir şey yok. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
01 Yorumla
çok iyi bence. güzel bir aşk masallah devam et :)))
Garipsenecek bir şey yok01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasip olacak olduktan sonra herşey oluyor..
Rabbim mutlu eylesin :)01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. :)
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. bizim lisede de böyle bir örnek vardı ve adam sonraki öğrencilerine de asılıyordu biraz. yani bilmiyorum bence çok güvenilir değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılBizimki tam olarak öyle değildi ama ağır ağır ilerleyen bir iliskiydi ve asla öyle biri değil. Zaten bu yaşına kadar evlenmeyi düşünmemiş. Burada kısacık yazınca maalesef hepsi 1 günde olmuş gibi geliyor. Teşekkürler görüş için.
Soran+1 yılyunusunbaligi na verdiğim cevabın aynisi sana da gelsin o zaman. Kavga eder gibi oldu. :D
+1 yılOgretmen değil Öğretmen. Üniversite mezunu'ndan çok lise mezunu gibisin.. Cool love story.
05 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan yazıyorum Samsung'un kendi klavyesi. Bazı kelimeleri düzeltiyor, bazılarını duzeltmiyor.
- +1 yıl
Tamam da ilginç olan şey ne 22 yaşında 35 yaşına adama evlenen hiç kız yok mu? Ayrıca burda kocanı deşifre ediyorsun o yüzden sana inanasım gelmedi. İnanın bu sitede öğretmenine aşık olan o kadar kız var ki, size neden inanalım?
Soran+1 yılOkulu filan söylemedim, şehri de söylemedim yaşı hariç hicbir ipucu da vermedim. Ayrıca deşifre bile olsa ne olduğumuz belli, saklanmiyoruz ki? Burada insanların garip karşılayabileceği şey benim onun öğrencisi olmamdi o yüzden sormak istedim.
- +1 yıl
Garipsenecek birşey yok, erkek istediği yerden, istediği kızı (kendine eş düşüyorsa), eş olarak seçebilir. Mutlu birliktelikler.
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yıltroll bu bence ya, olmasını istediğin şeyi yazıyosun gibime geliyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKısacık yazınca öyle oldu maalesef. Darısı isteyenlerin başına.
+1 yılEvet var insan neden 10 yaş büyük biriyle evlenir hatta insan neden evlenir onu anlayamadım daha ben
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes farklı. Ben erkeklerden hoslanmami degistiremedigim gibi kendimden büyüklerden hoslanmani da degistiremedim. Zaten değiştirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence normal değil ama üniversitelerde öğrenci öğretmen evlenmesini duyuyorum. bu arada bende matematik öğretmeni olacağım inşallah :)
15 Yorumla
Soran+1 yılInşallah olursun. :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim mezun olmama iki yıl var :)
Soran+1 yılIyi bir universitedeysen çabuk atanirsin. Aslında ben de atanirdim ama düğün vb. mezun olduğum döneme denk geldi o yüzden bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılçok iyi bir üni değil. kastamonu ünideyim. inşallah atanırsın
Soran+1 yılInşallah canım. :)
+1 yılGaripsenecek bir durum değilki bence normal..;İnsanlar duyguları olduğu sürece varlar.. Bunu asla unutma.
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutmam. Teşekkürler.
Benzer bir durumdayim. Yuksek lisans ogrencisiyim o da farklı bölümde araştırma görevlisi. Yaslarimiz da 22 ye 34 . Bu yaza evlilik düşünüyoruz inşallah. Dua et bize de, Allah mutlulugunuzu daim etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılVay, kader arkadaşım. :D Teşekkür ederim!
+1 yılBende 20-22yas kiz isterdim ama senin kadar cesur bayan nerdeeee
01 Yorumla
Soran+1 yılBulursun inşallah ne diyeyim. :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalimdeki evliliği gerceklestirmissin kız yaş farkı ve istediğim kadar nr güzel işte allah birlikte uzun yıllar nasip etsin size ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha darısı senin başına inşallah. Teşekkürler. :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok normal bende matematik öğretmenimle çıkıyorum 19 yaşındayım bu matematikçilerde bişey var galiba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya. :D
Cevap sahibi+1 yılbide bize özel derse geliyo :D güzel ama ya
+1 yılBaska ogrencilerinede asik olur diye korkabilir insan belki bilmiyorm
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni görene kadar evlenmeyi aklının ucundan bile gecirmiyormus, güveniyorum ben ona.
ikiniz de aklı başında yetişkin insanlarsınız gayet normal bence
05 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
Soran+1 yıl@nukcos Bana göre de az yaş farkı normal değil. Ben laf ediyor muyum?
+1 yılYooo gayet normal okurken çok hoşuma gitti Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah😊
11 Yorumla
Soran+1 yılKitap olarak yazayım okuyun bir güzel. :D Çok teşekkürler.
hikayeni çok beğendim :D sırf bu yüzden ünide hoca olmak isterdim :D
05 Yorumla
Soran+1 yılTutan yok. :D Teşekkürler.
Soran+1 yılBen de ortaokul ogretmeniyim. :D Senin de karsina çıkar inşallah.
Soran+1 yılDaha değil.
Çok tatlı işte severek olması bundan daha güzel bişi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılevet guzel hikaye ama repliklerin gecislerinde sikinti var
01 Yorumla
Soran+1 yılHemencecik hiç düşünmeden yazınca böyle oldu. Kusura bakmayın.
+1 yılÇok güzel, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bunları yaparken eğitimini de bırakmamışsın bu da çok güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta oraya okumak için gitmiştim bırakmak sacma olurdu bence. Çok teşekkürler. :)
+1 yılÇok güzel İnşallah mutlu olursunuz lısede tanısmamıssın sonucta.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, lisede olsaydı kötü olurdu. :D Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Süper aynısını benim dayımda yaşadı öğretmenine aşık oldu tavladı evlendi musmutlular:)
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlara da mutluluklar, tesekkur ederim. :)
+1 yılGaripsenicek hiç bir şey yok birbirinize aşık olmuşsunuz evlenmişsiniz millete ne bundan :) mutlu olun inşaallah
01 Yorumla
+1 yılevlenmişsiniz nesi garip öğretmenin diye mi saçma mutlu olun inşallah
07 Yorumla
Soran+1 yılBir önyargı olduğu için o şekilde sordum. Teşekkürler.
- +1 yıl
evlenmişsiniz ne takacaksın doktor bir abim var 55 yaşında 2. karısı 28 yaşında çocuklarıda oldu kız o yaşlı seni iyi mikemez dediler neler neler asılanlar oldu ama evliler kimseyide takmıyorlar işine bak
Soran+1 yılZaten takmiyorum eğer taksaydim okuldaki dedikodulardan sonra ayrilirdim.
- +1 yıl
o zaman burada da sorma zediliyorsun kendini burda kumru şahin var oda öğretmeniyle evlendi ama onunkisi farklı bir ilşki cuckold bir aile onlar
Soran+1 yılHerkes böyle yazınca benim de yazasim geldi, bir nevi eğlence amaçlı.
- +1 yıl
anladım :D peki :D mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılKaşşar kiz. Insallah yuzun gullmez. Sana feto gibi dua etcem.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki, Allah kolaylık versin. :)
+1 yılOlabilir siz birbirnizi seviyosaniz aska engel deidir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok garip bide oyle kizlara salak gozuyle bakiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki, teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24 yaşındayım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılöğretmen öğrenci ilişkisinin hiçbir tutulur tarafı yok ve bu bir suçtur. iş ahlakı denen şey vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok, olan oldu artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal bence ve hatta çok güzel şahsen bende olgun erkekleri tercih ediyorumm :)
03 Yorumla
Soran+1 yılInşallah sen de bulursun gönlüne göre birisini. Teşekkür ederim. :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah canım :) mutluluklar size de :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah nasip etmiş kimseye laf düşmez mutluluklar
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Bu arada bu moda oldu arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılInsan kaderini kendi yazmıyor sonuçta. Teşekkürler yorum yaptigin için.
+1 yılSizi bağlar her şey. siz in hayatınız bu
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için.
+1 yılmeslek var birde iyi basıyorsa sorun yok! mis..
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
gayet normal ve guzel allah mesut etsın
01 Yorumla
Gayet normal neden garib olsun. Mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılBence normal ve cok guzel
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de. :D Teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılsiz mutlu iseniz kime ne,
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında haklisin ama bir önyargı var bu tip ilişkilere karşı.
- +1 yıl
siz kadinlar fazla dert edersiniz boyle indik cindiklari, bosver sen mutlu o mutlu ise geresi onemli degil, yeterki dogrudan sasmayin, el alemin derdi sizi sey yapmasin yani :).
Soran+1 yılTamam, teşekkürler. :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her yaşta çıtır götüreceğiz demek
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle.
+1 yılNormal ama yaş farkı abartı biraz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem ile babamın da arasında hemen hemen bu kadar yaş olduğu için bana normal geliyor.
- +1 yıl
Tabi ki herkesin hayata bakış açısı farklıdır. Buna da kimse karışamaz.
Soran+1 yılTeşekkürler anlayışın için.
+1 yılgayet normal mutluluklar
01 Yorumla
+1 yılzorlarsan senaryo yazcakmışın, bence yetenek var.
01 Yorumla
Soran+1 yılUydurdugumu mu ima etmeye çalışıyorsun anlamadım? Teşekkürler yorum biraktigin için.
Üniye koca bulmak için gidenlerden biri daha.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversiteye öğretmen olabilmek için gittim. Kaderde bu da varmış.
- +1 yıl
ama niye öyle diyorsun ki insan üniversitede tanıştığı biriyle aynı okulda öğrenci olduğu biri de olabilir birbirini sevip evlenmez mi koca bulmak için gittiğini mi gösterir bu. senin kendi düşüncen sonuçta ama çok çirkin bence :( iş yerinde aşık olup evlenen de var onlar da işe mi o yüzden gidiyor :(( ya nerede bulacaklar izdivaç programına mı çıksınlar bu insanlar zuhal topal a mı gitsinler :D
Soran+1 yıl@cikolatalilattem Hahaha, aynen. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGarip bişey yok
Mutluluğunz daim olsun11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
İnanmıyorum tabiki 😒
03 Yorumla
Soran+1 yılIstisnalar kaideyi bozmaz. En kısa bu şekilde anlatılıyor hepsi 1 günde olmadi ya?
Soran+1 yıl"Garip mi?" Diye bu yüzden sordum zaten.
+1 yılAllah nasip etmiş kimseye laf düşmez mutluluklar
01 Yorumla
ömür boyu mutluluklar dilerim
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç hikaye ama evliysen sıkıntı olmaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
işte kısmet olunca oluyor Allah mesut etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılŞimdide öğretmen öğrenci ilişkisi moda olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaderde bu varmış. Teşekkürler görüş için.
- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılCool story bro.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılmutluluklar :) hiç garip bir hikaye değil
02 Yorumla
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiyseniz sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüş için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılÇok tatlı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal miş baya.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal senin gibi bir azgin icin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, sağ ol.
+1 yılNormal
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de o kadar abartılı değil. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Mutlu olmaya bak gerisinonemsiz
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri