Acil bakar mısınız kötüyüm?

Merhaba değerli arkadaşlar 24 yaşında 6 aylık evliyim eşim çok kaba küfür eder ve saygı yok kimseye karşı... Bana bir kaç kez fiziksel şiddet uyguladı. Ve bende en sonuncu da karakola gittim. sonra aileler araya girdi barıştık ama içim kalbim soğudu gibi hissediyorum... Şimdi bana diyeceksiniz ki madem böyle kötü bir insandı neden evlendin diye bizim doğu toplumunda erkek arkadaş olmaz gezmek tozmak olmaz biraz görüşüp birbirini tanımak olmaz ailemin kültürü uygun değil ve ailem erkek çocuk ayrımı yaptı maddi manevi. bende biraz kaçmak ve biraz severek evlendım Nişanlandık ve ben annesini dövdüğünü duydum ve ayrılmak istedim ancak ailem bize nişan bozdurdu deme dıyerek evlendim aslında magdur olan benim... 3 Sorum var sorular şu ben boşanmak istesem bu karakol kaydı işime yarar mı? ve boşandıktan sonra ailemle yaşamak istemiyorum tek başıma yaşamak istiyorum ailem hakkında uzaklastırma alabilir miyim? mesleğim var çalıştığım yeri biliyorlar. ama izimi nasıl kaybettirebilirim? çünkü ailem dul kadın deyip benimle yaşamak isterler ancak ben onları istemiyorum psıkolojılerı bozuk... Yorumlar için teşekkür ederim bu arada ailem tehdit ediyor beni tek yaşayamazsın kötü olur diye
Acil bakar mısınız kötüyüm?