Erkek Kuzenimle Aramız Soğuk?

Selam arkadaşlar öncelikle biz kardeş gibi büyüdük eskiden küçükken çok iyi anlaşırdık birbirimizle aramızda 4-5 yaş var büyüdükçe birbirimizden uzaklaştık nedenini anlamadim 3 yıl önce annesiyle birlikte bize geldiler eniştemle araları kötüydü ve bizde kalmaya başladılar ayrılmayı düşünüyordu annesi ve babası sonra o zamanlar iyi kötü bir iletişimimiz vardı mesafeliydik ama yinede iyiydik sonra ben bir cahillik yaptım buna fake hesaptan yazdim o zamanlar merak ettiğim için ne diyeceğini sonra o öğrendi bunu benim yaptığımı ve anneme birdaha güvenemem ben ona falan demiş ancak sonradan ben özür diledim gitmeden annesinden vs. Hediye bile aldım ama kabul etmemişti o zaman sinirliydi ancak sonra konuştuk yani affetti beni aradan biraz zaman geçti onlar ev tuttular teyzemle annemin arası bozuldu teyzemde sonra geri döndü enişteme 3 yıl boyunca konuşmadık ve barıştık 3 yılın ardından ancak hiç konuşmuyoruz hoş geldin hosbuldum diyoruz görüşünce falan o teyzemle konusuyo diğer kuzenim onun kardeşi ona göre samimi onla konuşuyorum ama o yüzüme bile bakmıyor bilerek gözlerini kaciriyo ben 18 yasindayim o 23 bugün yine bir araya geldik disarda teyzemle falan uzakta oturdular küçük erkek kardeşimle konuştu o da ilkokula gidiyo bana asla laf atmadi sizce bende konusmayimmi büyük olarak onun adım atması gerekmiyomu?

Erkek Kuzenimle Aramız Soğuk?