Babam hayatımı zehir etmekle meşgul?

kısaca babamdan bahsedeyim durumumuz iyi beni seviyo ama geçen sene her şey değişti. Geçen sene bi sevgilim vardı babam bilmiyordu. Okula gidiceğim bi sabah babam beni okula gitmem için uyandırdı bende telefona bakmaya başladım ayılmak icin dogal olarak sonra birdaha geldi uyanmismiyim dige kontrol etmek icin bana dedi ki sen neden sabah sabah telefona bakıyosun ne var vu teledonda bu kadar hatta iyi hatırlıyorum 14 subat sabahıydı sevgilimle story atmistim neyse ama babamın öğrenmesinin imkanı yok. Boyle kavga ettik teledonumu aldı sifreti soyle dedi sotlemixem dedim açtırırım dedi tehdit etti. Neyse aradan 10 gün sonra falan hazırlanmısım makyaj yaptım abiöe gidicem bana niye makyaj yapıyosun diye bağırmaua başladı zaten herset o gun oldu sen benden bisi sakliyosın diyip telefonumu aldı ben onun kafasından tutuyorum o benim sacımdan tutuyo kısaca birvirimizi dövdük. Araya annemin hastaligi girdi beynine pıhtı atmıstı neyse aradan 2 ay geçti ben sevgilimle ayrildim (bide mahkemelik olduk abim avukat sikayet ettik falan) bi gün arkadaslarım geldi bizim sitede oturuyoeuz annem aksam 6 da eve cagirdi arladaslarım benim sitemde ve benim orada olmamam baya sinirlendirdi gelmeyince babama soyledi cagirdi beni bende mal gibi bi saat aonra evden kactim siteye yani kacmak dedigim. Annem evde olmadigimi anladi ve annem sirf boyle bisi yaptim diye eski sevgilimi dava ettigimi soyledi kactigiöi soyledi. Babam beni okuldan aldı sınıfta kaldım tüm yaz dısarı cıkamadım dısarı yüzü göremedim arladaslarımı göremedim. Şu an qllahtan özel okula verdi ve sadece haftada 1 kere saat 5 e kadar arkadasımın evimde olmama bisi demiyor. Gelelim asıl meseleye. Babam 3 gundur anneme ozgenin sevgilisi mi var diye soruyo varsa da ikiniz de bittiniz falan diyo ama bana bisi caktirmiyo. Mutfaga giderken saate baktım neye bakıyosun diyo büyük ihtimal yine ayni seyleri yasicam tüm yazımı rezil edicek lütden bana akıl verin ben ne yapayım? Psikolojim bozuldu babamdan nefret ediyorum beni dövdügü o dayakları unutamıyorum ben bu adami nasil yumusaticam
Babam hayatımı zehir etmekle meşgul?