Nolur okuyun hayatımı mahvediyor babam?

Ailem gerçekten çok canımı sıkıyor. Özellikle babam. Dini konularda çok hassaslar. Tamam kendileri istediklerini yapsınlar ama ben öyle biri olamıyorum. Ben ailemin tam aksiyim. Gerek düşüncelerim gerek yaşamak istediğim ama onlar yüzünden yaşayamadığım hayat olsun hiç anlaşamıyoruz. Tatile gideceğiz adam diyor ki bana kapri ve tişört gibi şeyler satılıyor onlardan giyeceksin. Ben 6. sınıfa giderken bile bana mayo giydirmemiş aile bu. Tatile gidip denize girmeden dönen tek insan olucam galiba. Tokatta yaşıyorum zaten pek açık kıyafetler giyilmiyor burada o yüzden burada olsun rahatça giyinebiliyorum ama gece evden çıkarken bana o dudağını sil diyor. Gözümde tenimde dünyanın makyajı var adam takmış rujuma. Bugün fotoğraf paylaştım dudağın boyalı diye beğenmedim diyor bana. Seçim zamanlarında ben muharrem inceyi destekliyordum ama kendi düşüncemi ona söylemeye cesaret edemedim. Bir görüşü savunduğumda komünist görüşü aynı onlar gibi düşünüyosun diyip kızıyor. Bir peluşuma deniz adını verdim ona bile solcu ismi diye kızdı. Ben zaten solcuyum diyemedim tabi. Bana diyor ki ne zaman evlenirsin kocan istediğini yapmana izin verir o zaman karışmam. Ama ben napıcam bu aileyle. Okumak istemiyorum medreseye verin beni desem tek saniye beklemez. Sadece annemle yaşasak rahat olurum ama bu adam hayatımı mahvediyor. Üniversite sınavında iyi bir yer kazanıp gitsem daha özgür olacağım ama yine bir şekilde karışacak. Ben artık kafama göre giyinmek hareket etmek rahat olmak istiyorum. O bana para versin yeter. Ben napıcam bu aileyle? Haklı değil miyim allah aşkına? 45 yaşından sonra adamı huyundan da vazgeçiremem. Nasıl kurtulurum bundan hayatımı zindan ediyor?
Nolur okuyun hayatımı mahvediyor babam?