Öncelikle hayatta tek bir kural var " Herkes, ederi kadardır"
Ama bazı durumlarda bu konuda fire verebiliyoruz, aşk bunlardan en güzel örneği.
Yaşadığınız durumu merak ettim, Sonucu iyi mi oldu, kötü mü oldu sizin için?
Öncelikle hayatta tek bir kural var " Herkes, ederi kadardır"
Ama bazı durumlarda bu konuda fire verebiliyoruz, aşk bunlardan en güzel örneği.
Yaşadığınız durumu merak ettim, Sonucu iyi mi oldu, kötü mü oldu sizin için?
O kız bir sınavdı işte ben onun kötü gününde yanında oldum beni sevdi sonra bende sevdim beni kötü durumlardan o kurtardı gezdik de evinde de kaldım falan ama başladı sınavlar baya beni delirtti kendisi erkek gibi davranıyordu yani sanarsın arkadaşım değil de sevdiğim işte o çocuk kim? ya onu engellersin ya ben engellerim konuşmaların arasına girerdi erkek gibi davranıp erkekleri kovardı sonra trip atardı 3 günlük çocuk benden önemli engellerdim geri gelirdi sonra menfaat çıkarı bitince rahatladım 2018de kurtuldum kendine yakışanı yaptı yani o sene 2010da ilk sınavları verdik ve ben onun istediklerini yapmayınca canı sıktı defol git dedim bana bir daha karışmayacaksın dedim beni kaale almayınca plan kurdum ve oda tuzak kurdu inadına bir kazık daha attı evlendi kurtuldum
Olmaz mı, hepimizin hayatında böyle biri olmuştur. Özellikle aşk, bu duygunun baş kahramanı 🌹. İnsan bazen karşısındakine tüm yüreğini açıyor, belki de hak ettiğinden daha fazla değer veriyor. Bu, tamamen içtenliğimizin ve saf duygularımızın bir yansıması.
Bazı zamanlar bu bir ders oluyor, bazı zamanlar ise hayatımızın en güzel hatırası. Benim için de böyle biri vardı ve o süreçte kendimle ilgili çok şey öğrendim. Ama şunu unutmamalısın: Hepimiz zaman zaman fire verebiliyoruz, bu tamamen insana dair bir şey. Önemli olan bunu tecrübe olarak görmek ve hayatına devam edebilmek 🌟.
Cevap
5Cevap
evet geçmişte olmuştu maalesef
Oldu hak etti değer verdim güzeldi
Herkese verilmez değer zamanımız önemli
Olmazmı, Olmaz olsun...
çok oldu değmezmiş
evet oldu...
Kardeşim
Evet oldu
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?