AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
sen de al altınlarını def et bu kızı başından
100 gr altından sonrasını okumadım. Modern başlık parası değil mi şu
Ya ben bu insanları anlamıyorum. Tek başına evlenmeye çalışıyorsun biraz eksik olsun ama mutlu olun yani mecbur kısacaksınız devir böyle bir devir yani illa olacak diye diretmek işi yokuşa sürer. Bende evlilik arifesindeyim elimden gelse nişanlımın herşeyini karşılarım aman zora girmesin diye. Kardeşim sende biraz tavrını koy yapabileceğim bu de evin eşyasını alırım altın biraz eksik olacak yapacak bir şey yok de kabul ederse artık
Bu konu hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum burada mısınız
Ver yolu gitsin kral. Öyle kadın dan ne sana yar olur. Ne evine kadın. Nede çocuklarına anne.
Bırak o kızı vardan yoktan anlamayan kızdan hayır gelmez. At nişanı o kız ve Ailesi ilerde başını ağrıtır
Ama nasıl kıymetli olurlar bu altın isteyenler az bile istemiş bulacaksın mecbur baksana nasil mecnun etmiş
Bence böyle biriyle yuva falan kurulmaz. Afedersin de tek niteliği bakire olan kızlara bakarsanız böyle olur.
Yani yaptığı şey çok bencilce ve sevgi göremedim ortada, sevseydi bu kadar anlayışsız olmazdı. Ayrıca süt hakkı ne demek bu ne saçmalık.
Ne koparabilir lerse işte süt hakkı şu hakkı bu hakkı
Süt parası sacmaligi ne ya ilk kez duyuyorum. Bir insan bir aile bu kadar görgüsüz ve paragöz olmamalı. Paranın kölesi olmuşlar. Ayrıl bence.
Bence eğer bu konuyu bile sorun ediyorsa ondan ayrılman daha doğru olabilir çünkü ilişkin iyi bir ilişki olmayabilir.
Altın için baştan kavga edilen evlilikte hayır olmaz..
Ben 💩 a sokar çıkarır, tekmeyi basardım. geçmişime hakim olanlar bilir
Uzak dur bu paragöz gelin ve ailesinden bir abi tavsiyesi sonra başın yanmasın genç kardeşim
Kendine gelmen için biz mi seni tokatlayalım sen mi kendini tokatlarsın
kız gayet haklı bu arada hiç kız anlayışsız felan demeyin diyenleri de dinleme düğün yok kına yok kız daha napsin sana her şeyin tek tek hesabını yapmışsın kıza ayıp cidden ya bı kere istenen bişey kıza çok mu bu kadarı
Evlilikte ve evlilik sürecinde karşıdan bir şey istenilmez. Her şey ortaktır ve ortaya gelen var olan masraf bölüşülür. Bi taraf bölüşmekten kaçıp şunun görevidir yapmak zorunda gibi bir niyetle cümle kuruyor ise, o taraf maddi çıkarlar için birlikte olmak ve kullanmak amacıyla düğün sürecini yürütüyordur. Böyle bu niyetle yaklaşan aile ve kişilerin huzurları olmadı olmayacak. Bi kere istenen bir şey diye basite indirgeyip karşı tarafa yıkmayın. Bir kere istediğim bir şey, durumumuz şu an yok ama birlikte çalışıp destek olalım en iyisini olduğu kadar yapalım kafasında olan çiftler huzurlu mutlu. Bu laflar sizin beyninize işlemez çünkü “erkeğin görevi para dökmek ve giderleri karşılamak” düşüncesinde olduğunuz için sabaha kadar dil döksem nafile. O yüzden ilk ve son yorumum size
Evde kalan 35 yaşındaki bakir erkek sözleri
TÜrk kadını ile olmamak en iyisi. Çok altın ve para gözsunuz. Bide güzel olsanız neyse slavlar gibi
Sanki olabilmiş de jsisndhdbxomxkdnsuxnixksjxxjnxixmx
Siz çıldırmışsınız ya bide haklıymış zanndyr kendini ben satılacak malmıyım durma kendime onun bunun karşılığını isteyeyim, isteyeceği kadar kendiside karşılasn o zaman kafaya bak ya
@mefrel çok kudurdunuz he yeter sizi mi cekicem damlamayin maydanoz gibi her yoruma
Birbirinizi seviyorsaniz bir sene daha bekle.
Milletin sözüne bakma, öyle birak yol ver diyenlerin beraberlikleri kimbilir nasil.
Bizde kiz tarafi nisani yapar. Onun disindaki herseyi erkek yapar
Bi ara bu soruyu yine sormuştun hatırladım cevabım değişmedi bu kızdan sana hayır yok bırak yol ver bundan bi şey olmaz
Ayrıl başını yakma seni seven kadın her şeye rağmen sever benim nişanlım bana 100 gr yapabildi sesimi çıkarmadım şu an evliyiz duzenimiz oturdu çok şükür ve her zaman bana ‘ seninle gurur duyuyorum ‘ der..
Anlayış çok önemli sen anlayışlı olursa değerin daha da artar
Altinlari al terket gitsin evlenincede maddiyat olarak basini yiyecek gri pijamasini popona cekip hayati sana dar edecek
Aynen öyle para altın vs. verilmesini aşırı saçma buluyorum. Büyük konuşmayayım ama evlenmem ben öyle biriyle.
Şimdiden anlaşamıyorsunuz evlendikten sonra hiç olmaz yol yakınken vazgeç. Hem daha 8 ay olmuş birkaç yıl da değil fazla uzatmaya gerek yok bence
Bence ayrılman en mantıklısı para için değil sen olduğn için sevmeli seni ben bi sevgi göremiyorum seni değil para seviyo hayır gelmez yuva birlikte kurulur sadece erkeğe yüklenilmez bildiğin sana çökmüşler yol yakınken dön bence
Yol yakınken vazgeç. Kendine fiyat biçen yarın seni de iki kuruşa harcar.
Sana ne desem boş neden biliyor musun cok şey isteyen azı ile yetinmeyen kizlar seviliyor hic yormadan azı ile yetinen kızların da burnundan getiriliyor net
bu mallarla ömür mü geçer analı kızlı dolandırıcılar para için birbirini laciverde boyayıp satarlar aa ayranı yok içmeye tahtıravanla gider s*çmaya bunlarınki de o hesap
Hayirdir bu kizi savunan insanlar goruyorum. Bu kiz pislgn teki. Verdigin altinlari geri iste nişani at. Vermezlerse avukata ver donuna kadar alirsin
Yaa etkilemek gibi olmasında sevenin gözü kör olmaz mı? Mal mülk ihtiyaç sadece
Bugün sana acımayan yarın hiç acımaz. Senden süt parası istiyorlarsa senin ailende onlardan süt parası iştesin. Sonuç da onlar kızını veriyor sizinkilerde oğlunu veriyor.
Ustam verdiğin altınları geri al hatuna tekmeyi vur hayatının hatasını yapmamış ol 👍
Altınları al geri ayrıl boş ver derdi para olmuş milletin
Aynı soruyu geçen haftalarda sordun ya kanki verdikya cevabı sana. Ayrıl dedik ya hala düşünüyorsun
Kız yapacağını yapmış. Biriktir sonra evlen ya da kızı oyalama
Bunlar ne rezalet şeyler bunlar nasıl yaşam tarzı mide bulandırıcı insan tipleri
kız atmak istiyorsa at sen de bukadar ısrarcı olmayın
Allah tan sana bir mesaj var, ayrıl hemen kurtar kendini
Çok saçma, böyle bir sebepten dolayı nişan atılmaz
Abi bence bırak kızı. O altını isteyen aile evlendikten sonra senden daha çok şey isteyebilir bence. O altını alıp kendine ve geleceğine yatırım yaparsın en mantıklı haliyle. Ayrılalım dersen büyük olasılık yalvarabilir ayrılmayalım etmiyelim diye karar senin.
Allah sabır ve kolaylık versin kardeşim içinde olduğun durum zor.
pardon da bırakmak için vahiy mi bekliyorsun daha?
zaten 3 sene sonra boşanacaksın şimdiden evlenmemen hayrına olur
Başlığa bakarak söylüyorum ki direk ayrıl kanka malı mülkü seven gitsin taşta toprakta yatsın
yol ver gitsin bugün bunu yapan yarın ananı babanı istemez
Sebepsiz yere basit mevzular yüzünden yollarö ayırmayı düşünüyorsa yol ver gitsin ileride üzülen sen olursun
T. akipp__attar misinn lütfen
Evlenmek istiyorsa nişanlında yardım etmeli süt hakkı var ama 20 gr fazla kenfi calişip ödesin süt hakkını aza tamah etmiyorsa simdiden ayrol
ayrıl sende ya bir insan mutlu olmak istiyorsa her seye takılmayacak yeri gelip kuru ekmekle hayatını sürdürmeyi bilecek kız doğulu galiba
var mı senin gib düşünen bu zamanda böyle kadınlar
tebrik ediyorum seni
@Beetlejuice12 olanında kıymeti bilinmiyor maalesef
aynen
Sen bu soruyu yine sormuştun hatta kız ayrılmış git köyden koz bul demiş sana trol mü bu sorun ayrıldık dedin yine aynı şeyi soruyorsun
Aynen yine aynı soru
@YesMama hayır birde kız ayrıldı demişti burada hiç ayrılmamış gibi yazmış trol gibi geldi bana durup durup soruyor
Bilmiyorum cidden bigaripler
Ulan ne garibi olan olayın devamı işte son tartışmamız yine aynı altın mevzusu yüzünden oldu en sonunda iyice soğuduk birbirimizden benden tek cümle duymak istiyor ayrılmak için. İsim gücüm yok böyle trol mu sorucam
İyide son sorunda kız zaten seni terk etmişti sen şimdi ayrılmamış gibi yazıyorsun ne ayaksın
Aga ya bu millet harbiden mal okuduğunu anlama özürlüsü ya da soru soranlar bir garip (herkes sorunlu olamaz orası kesinde). Cidden anlamadım gitti..
@Furkanjfk sen ne anlatıyorsun
Ondan önce sen at ondan bir cacık olmaz. O zaten yakın zamanda evleneceği dalı tutmuştur çoktan bahanesi de eksik altın olmuş. Şimdiden geçmiş. Allah kurtarmış.
Sinirlenme normal hayatına devam et. Kadınlar pragmatik oldukları için kesin senden daha iyi birini bulmuştur. Unutma alfa diker beta öder. Sanki hayatına hiç girmemiş gibi hiç tanışmamış gibi işine bak. Ben daha kötüsünü yaşadım verdiği acı 1 hafta sürdü. Git sporuna aklına geldikçe sinirlendikçe daha fazla spor yap kitap oku. Bunlar seni daha güçlü yapacak. Pişman olan sen olmayacaksın.
Yeni gelişmeler varda yine olumsuz ama fikir almak amacı ile yazsam cevaplar misiniz kendi düşüncenizi
sevdiğine varmak için ailesini bırakıp kaçan kızlar da var böyle servet isteyenler de aklın varsa ilkini bulmadan evlenmezsin.
Tamam ablacım o kızın anasının süt hakkı var da senin ananın hiç mi süt hakkı yok? Siz de isteyin süt hakkı😃😂ayrıca bu ne yaa ürün mü alıyorsun KDV oranı gibi süt hakkı ahahhaah çok komik cidden😃
Saçma sapan bir adet işte nir anne bebeğini para ile emzirmiş oluyor o zman halbuki o bebeğin hakkı rızkı
Çok afedersiniz ama kadın satılık gibi oluyor böyle adetlerle ! Bilmiyorum bizim kültüre terso bir şey
Böyle bir adet yok zaten bence bu tamamen insanların işine geldiği için yapılmış bir şey benimde bir kızım var ileride nasip olursa evlendiği adama ben kızımı şu kadar emzirdim bana bilezik yap mı dicem bunu söyleyen kişi kendi kızının değerini bitiyor bence
Kızınız var sanırım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🙏
Amin inşallah allah razı olsun 8 aylık bir kızım ve iki tane de oğlum 😊
🧿maşallah…o zaman Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın çünkü devir cidden berbat 🤢
E kardeşim kurtulmuşsun daha ne? Kadın erkek fark etmiyor gurursuz insanlar beni rahatsız ediyor
Siz hakediyorsunuz iyi kadinlarin degerini bilmeyip gozunuzu oyana tapiyorsunuz
Sen bu gorusu ust sinir al bak bakalim kim kimi oyuyor. Kimsenin iyi kadinlarin degerini bilmedigi yok. Is ciddiye bindiginde herkesin fercek yuzu ortaya cikiyor. Sen boyle bir durumda. Durumun neyi elveriyorsa onu al veya yap de veya sen veya siz nasil uygun gorurseniz de bak bakalim erkek tarafi seni nasil basinin ustune tac ediyor. Konu burada anlik gelismis bir sekilde kizin camur ve boktan biri oldugunu velli etmesi sonucu gelismis bisey. Olculu olan kadini erkek, olculu olan erkegi kadin her zaman bas taci eder. Ama gel gorki yok su yok bu diye liste one suren taraf her zaman kadin kiz kismi olmustur ve rezillikleri ile yuzustu kalmistir. Lafa gelincede o kadinlar kizlar mangalda kül birakmaz
Basıma geldi biliyormusun ve ben bisey talep etmedim sonra ne oldu 0 deger
En az degil ondan daha beter bir boktan adammis. Sanslisin
Insan uzuluyor kırıliyor😞
Sen aslinda butarz bir harakete sitem etmissin cinsiyet beirtmeden ancak sen sen ol eger oyle bir tavir takindigin halde yine deger gormediysen tavrindan odun verme. Senin degerin er ya da gec bilinir. Ama goruyorsunki eger bu kiz gibi olsaydin hakkinda ne dusunukur ne soylenirdi asagida yorumlarda gorebilirsin. Oysaki senin hakkinda ne soylenir. Ne kadar asil kadin, kiz. Bundan yola cikarak yanlisin senin yaptigin degil karsi tarafin oldugunu goruyor olmalisin.
Insan uzuluyor kırıliyor
S2tir it oglunu boş ver ne uzuluyorsun mk dunyasinda
Dugun istemedim masraf olmasin zorda kalmasin diye hediye olarak kalin bilezik alicakti en incesini sectim kulfet olmuyum diye ama yaranamadim 😞
Inaniyorum oyledir. Ama kaybeden sen degilsin neden uzulmeni gerektirecek bir durum yok bence
Guzel sozlerine tesekkur ederim
Onemli degil
sana evli bir erkek olarak şunu tavsiye edebilirim. ilerdeki mutluluğun için onu derhal sen terket.
“Peygamber efendimiz (s. a. a) şöyle buyurdu; Evliliğin hayırlısı, külfetsiz olanıdır.”
Hemen ayrıl. Paraci yiyici insanlardan uzak dur
Süt hakkı ne ya? Kız arkadaşın altın kaplama mı vazgeçmiyorsun?
At nişan gitsin. Kız tam paragöz. Onun ağzını tutup yüzüne tükür, nişanı at.
Çok sinirlendim ya..
Atsın ne olacak gider yeni birini bulursun elde el kızı da el oğlu da çok
yaniii bu senin düşüncen eğer altını istersen al yani eksik altının yerini doldurmak için
Ben evlenirken hic altin istemedim 3 bilezik tak dedim diye kocam paragôz dedi vay beee ne uyaniklar ne karaktersiz insanlar varr
ikiz bilezik al hacı abi ilerleyen zamanlarda maddi durumun düzelirse yavaş yavaş yerine koyarsın