Aile & Toplum Şu ana kadar memleketinizi söyleyince şaşıran ve oralı olmadığınıza inanan oldu mu? Pınar25252525 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Erzurumlu oldugumu bilmeseniz nereli derdiniz? Şu ana kadar memleketinizi söyleyince şaşıran ve oralı olmadığınıza inanan oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. oldu evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Herkes beni esmer tenimden dolayı at hırsızı ya da suriyeli sandı tecavüzcü sandı halbuki hiçbiri değilim. 0 0 Yorumla
_Priapos_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İzmir diyince inanmayıp doğulusun diyen çok oldu 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Oldu kimlikle ispatlamak zorunda kaldim 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Bilmemm oluyor 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
oldu evet
Herkes beni esmer tenimden dolayı at hırsızı ya da suriyeli sandı tecavüzcü sandı halbuki hiçbiri değilim.
Oldu çok fazla
Kürt olduğuma şaşıran oluyor
İzmir diyince inanmayıp doğulusun diyen çok oldu
Oldu kimlikle ispatlamak zorunda kaldim
Yooo genelde tahmin ediyorlar
Hiç olmadı tam bir İzmirliyim
Bilmemm oluyor
Hayır
Çok oldu