Annem ondan gizlediğim ilişkimi öğrendi?

18 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ama bu süreç başlamadan önce sosyal medyadan bi flörtüm olmuştu daha sonrasında da devam etti 12. sınıf başladığında da devam ediyordu ama telefonla vakit geçirmemden annem biraz şüphelenmeye başlamıştı ama derslerim iyi olduğundan üstüne gelmez diye düşündüm. tam annemin olayı çakmaya başladığı zamanlar beni çok kırdı zaten aslında uzun zaman süregelen bir döngüydü ben de ayrılmıştım ama sonrasında kendini affettirdi tam tekrar birlikte oluyoruz derken annem gerçekten anladı ve ayrılmazsan babana anlatırım diye ayırdı üzerinden vakitler geçti arada doğım günü oldu kutladm küçük sohbetlerimiz de oldu ama ilişki seviyesinde konuşmadık yani ve o kırıldığım olayları düşümdükçe içimde daha çok doldum kendi kendime o sırada ocak ayının sonunda bana tekrar yazdı beni unutamadığından falan bahsetti telefonun başında ağladı resmen ve sonra dedim ki neden olmasın beni kırmaz artık değişti falan tekrar birlikte olmayı kabul ettim ve mutluyduk (birkaç tatsız oaly yaşandı ama ona rağmen) ama birkaç gün önce annem bi şekilde mesajlarımızı okumuş ve tekrar birlşetiğimizi farketmişti dersime odaklanmam gerekiyor evet ama o dersime engel olmuyordu zaten aynı yaştayız o da sınava hazırlanıyor yine de ona durumu açıklayıp sınavdan sonra görüşelim dedim ve annem telefonumu birdaha vememek üzere aldı güveni çok sarsıldı kendimi berbat bir evlat gibi hissediyorum bana çok soğuk ve 2 gündür sanki düşmanına bakar gibi bakıyor üstelik eğitim koçumu da aramış ve durumu anlatmış o da bana çok güveniyordu ve beni anneme savunmuş telefonda ama annem ıspat edince ben onunla konuşurum demiş onun da güveni kırıldı kesin o da bana eskisi kadar sıcak davranmıcak ne yapıcam bilmiyorum sanki berbat bir sahtekar gibi hissediyorum ve telefonum olmadığı için arkadaşlarıma da içimi dökemedim buraya döküyorum

ilişkinin ara vermesi değil benim için sorun beni seven insanların güvenini sarsmam benden beklemezlerdi annem biraz ısınmaya başladı son saatlerde ama beni çok sahiplenen eğitim koçum umarım küsmez kızmaz bana

Güncellemeler
1 yıl
sadece telefondan giden bir ilişki ve ilk ilişkimdi
Annem ondan gizlediğim ilişkimi öğrendi?