Güncellemeler
1 yıl
bu olayi ona actigimda ben okulum bittikten sonra evkenmek istediğimi bu evde daha fazla durmak istemedigimi evet 24 un evlilik icin erken oldugunu ama fikirlerimiz uymuyosa ayrilmamiz gerektigini soyledigimde bana ben seni seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu sorumlulugun altina nasil gireyim, daha dukkanim yok bi seyim yok sadece arabam var gelince satip dukkan acacagim vs dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seven biri sevgilisini sorun yaşadığı yerde tutmaz asla
çocuğa durumu izah et eğer kafasına girebilirsen ayrı eve çıkın yani evden kaç veya para durumun iyiyse çalışıyosan onu bile karıştırmadan aile evinden ayrıl sonuçta kaç yaşında insanlarız artık aile himayesinin altında değiliz
bunu da dusunuyorum ama ailem beni bulur diye korkuyorum bulursa yasatmazlar ciddi soyluyorum
güvenebileceğin bi akraba veya arkadaşın varsa onlarda kalabilirsin. yani aileni tanımıyorum ama buna bişey demiyorlarsa öyle yap sonrasında yavaş yavaş uzaklaşırsın ailenden
İyi de maddi durum vs yetmezse nasıl alıcak seni ordan anlayışlı olman gerkir
evet aslinda bu iki taraf arasinda ben eziliyorum
dayanman şart bence. annen ne yakaladı bu arada
Sevgilinin maddi durumu nasıl
dovme sanatcisi askerden gelince dukkan acmak istedigini soyluyo ailesi de yetecek kadar gelir elde eden bi aile maddi olarak evet agir olur evlilik ama yine de bilmiyorum
Bu devirde evlenmek gerçekten zor belki maddi durumlar yüzünden geri duruyor olabilir.
E anne bu sende sil gecmisi
En yakın zamanda ayrılır?
ayrilmak gibi bi dusuncesi varsa neden birlikteyiz, su an bi cikari da olamaz askerde cunku yan yana degiliz
Mantıksız bence birlikte olmanız hiçbir zaman ayrılmayacağınızı göstermez airetten askerde şu an işine geliyor ya?
Güncellemeyi bana mı yaptin 😂
yok genel, isine gelecek bi durum yok cogu zaman foto video vs de atmiyorum isine gelen kismi neresi bilakis isine gelmiyo paramoyaya baglamis durumda orada her gun birinin aldatildigini gordukce benim uzerime geliyo
Psikolojisini bozacak da askerler genelde kendileri bile tiktok yayınlarından azar sohbetlerinden çıkmıyor sadece kadın tarafını suçlamayalím aldatıyorlar diye?
yok o kadar vakti olmuyo telefonda o kanallardan biriyle gorusmedigine eminim ama farkli bi sekilde biri var midir babama bile guvenmem 😁 yokmus gibi hissediyorum cok farazi anlarda telefonunu ekran kaydi aldiriyorum her seyini, aptal yerine konmaktan nefret ederim
O kadar vaktinin olup olmadığını bilemezsin her zaman yanında değilsin ve asker olan sen değil o babana bile güvenmemen lazım orası öyle :) bilemem ama askerlerin geneli oralarda erkekler AP*tal yerine konulduğunun 2 katı kadınlar konuluyor kendine dikkat et gözün açık olsun erkek bu :))
Onu boş ver ben alırım seni
söyle cocuğa beni kurtar desen abla olmaz mı
Sallama