Annem sevgilimi öğrendi?

20 yaşındayım 11 aylık ilişkimiz var annem bugün kardeşimin instasından benim öne çıkanlarımı görmüştü ve orada sevgilimle fotoğraflarımız vardı bir tanede arabada olduğumuz fotoğraf vardı ama sadece cam gözüküyor birde koltuk başlığı ve gitmiş o fotoğrafı ss almış bende şans eseri gördüm ve her yerden sildim annemin telefonundan dahi, insta hesabımı dondurdum, kardeşimi takipten çıkarttım. ve annem şu an hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor huyuma suyuma gidiyor sakin ve naif tarzda konuşuyor herhalde beni kekliyicek, sevgilimle biz geçen yaz çalıştığım yerde tanıştık. eğer ki annem sorarsa okuldan mı demeliyim yoksa doğruyu mu söylemeliyim (zaten ne dersem diyeyim bacım ilan edilicem) bugün anneme dedim ki çarşamba günü hastanede aşı günüm var haberin olsun “hastane randevunu sil sağlık ocağından alıcaksın buradakine gidiceksin” dedi, demek ki yaptırımlar şimdi başlayacak gibi hissettim. eğer bana sorarsa açık açık söyleyeceğim ama dışarı çıkmama engel olucak diye korkuyorum zaten kırk yılda bir çıkıyorum sevgilimde dört ay sonra gelicek askerden o gelene kadar dışarı tek tük mü çıksam? ve de hayatı ya bana zindan ederse diye korkuyorum. benim şu an ki yaşımda o bana hamileydi be hani mantıken kendisi 17 yaşındayken 27 yaşında ki bir adamla sevgiliydi ve evlendi en basit savunmam bu sevgilimde diyor ki 2-3 gün sonra sen annene durduk yere anlat bizi diyor, ama anneme güvenmiyorum anlatamam. sizce ne yapmalıyım
Annem sevgilimi öğrendi?