Annem Sevgilim olduğunu öğrendi?

Küçükken annem bana hep yanlışı ve doğruyu benimle konuşarak öğretirdi “Bak kızım böyle yaparsan böyle olur..” gibi. İleride Sevgilim olursa mutlaka ondan saklamamam gerektiğini söylerdi. 17 yaşımda ilk defa Sevgilim oldu. Şuanda 19’uma az kaldı ilişkimin başladığında Anneme çok söylemek istedim ama çekindim. İlişkimin 6 ayında şuanda 1 buçuk sene sevgilimle telefonda konuşurken tartıştım Sinirden ağladım babam gece bunları duymuş Anneme “Bu kızın sevgilisi mi var açaba?” Diye sormuş Annemde beni sıkıştırmıştı bende söyledim keşke söylemeseydim.. bana dedikleri “Sen bu yaşta Koca peşinde misin” .. “Yakında O**** diye duyarız” oysa ki ben sevgilimin elini bile tutmamıştım.. Bana bir kere bile kim olduğunu sormadı.. Kuzenimle konuşmuş “Neden bana söylemediniz? Ya kötü biriyse? Ya kandırırsa?” Diye.. keşke bunları bana sorsaymış.. bir kaç ay sonra Sevgilimle yine telefonda konuşurken kapımı dinlemiş tam ben odadan çıkınca Salonda bir şeylerle ilgileniyor gibi yaptı ben orda anladım kiminle konuştuğumu sordu Arkadaşım dedim bir daha yapmam O hatayı sevgilin var biliyorum Kim O diye sordu “kimse” dedim baştan sorsaydı söylerdim sonra bana “Aşık olursan arkanda ben varım” gibi laflar etmeye başladı.. konuşamiyalım diye 2 ay benim odamda yattı ama görüşmemizide istemiyor kim olduğunu bilmeden hani tanısa deseki “Benim gözüm O çocuğu hiç tutmadı” diye anlarım.. yanında otururken gözü hep telefonumda herkesi sorar (önceden böyle yapmazdı) telefonla konuşurum yanıma gelir oturur bir daha kalkmaz sırf kapatim eğer sevgilimse konuşamiyalım diye.. Babamla birlikte beni uygunsuz Fotoğraflar kimselere atmamam için uyariyorlar insan kendi yetiştirdiği kızı bilmez mi? İlk deda sevgilim olduğunda O*** muammelesi görüyorum resmen. ne yapmalıyım artık rahatsız etmeye başliyor bu davranışları?
Annem Sevgilim olduğunu öğrendi?