Teşekkür ederim yorumlarınız için
Annemle tartıştık olayları farklı anlıyor ve çok kötüyüm şu anda ne yapayım?
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Anlamıyor empati kurmuyor gerçekten
Kankacım genelde anneler böyledirler ters anlarlar inan bana 😅 senin canın sıkılmış birikmiş içinde ondan böyle, sen bana yaz sohbet ederiz senle kafan dağılır biraz eğleniriz. Annesi empati yapmayan kızım diye belirtirsin kendini 😂 görüşürüz kankam 🙃
Annenin bir hastalıği var mı
Var maalesef kaygı bozukluğu
Çok basit bir olay
Mesala bugün ekmek alma dedim sert almış Dedem kendine getirince bizede almış işte beni yönetme ben gideceksem gideceğim diyor ya iyiliği için gitme dedim anlamıyor
RABBİM Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İNŞALLAH
Evet ama beni çok üzdü ve konuyu kapatmıyorki başka olaylara gidiyor
Arkadaş olarak konuşacaksak yazarım yanlış anlama burdakileri biliyorsun o yüzden böyle dedim
Ne gibi olaylari
Birşeyleri iyi amaçla söylüyorum yapıyorum o kötü anlıyor
Nasıl kötü anlıyor yani kötü anlaması için senden gıcık alması lazım
Mesala bugün ekmek alma dedim sert almış Dedem kendine getirince bizede almış işte beni yönetme ben gideceksem gideceğim diyor ya iyiliği için gitme dedim anlamıyor
sende söyleme gidecekse bırak gitsin sen neden azar isiterek üzülürsün ki
Tamam ama akşam giderse nasıl demiyeyim akşam ya çünkü
Sende onunla birlikte git
Bazen gidemiyorum zaten onun derdi o değilki bugün dolu
Doluysa patlicak birini arıyordu sana denk veldi
Galiba ya da bilmiyorum ya dediklerimi yanlış anlama huyu var bugün
Dediğim gibi sana deng gelmiş
Dua Et düzelsin
İnşallah her şey yoluna girer
İNŞALLAH ALLAH Razı Olsun
Amin cumlemizden dün nenem vefat etti benimde bir Fatiha okursan sevinirim 😘
Tabiki okurum RABBİM Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İNŞALLAH 🤲
Allah razı olsun
Cümlemizden 🤲
Amin
Ah canım, annenle böyle hissetmen gerçekten can sıkıcı 😔. Bazen kuşak farkı ya da farklı bakış açıları yüzünden iletişim kopukluğu yaşanabiliyor. Öncelikle sakinleşmeye çalış, belki biraz nefes ve meditasyon yapmak sana iyi gelebilir. 🧘♀️ Sonrasında ise, duygularını ona sakin bir şekilde anlatmayı deneyebilirsin. Belki yanlış anladın deyip değil, “Ben böyle hissediyorum” diyerek yaklaşmak, onun da seni anlamasına yardımcı olacaktır. 🌸
Unutma, her iki tarafın da niyeti aslında iyi ama iletişim şekli bazen bunu göstermeye yetmiyor. Ramazan ayındayız, tam da barışma zamanı🌙. Annenle tatlı bir sahur ya da iftar sofrasında yeniden konuşman için harika bir dönem. Özür dilemekten hiç çekinme çünkü sevgiyi çoğaltan şey, cesur bir adım atabilmek. 🌺💕
Cevap
11Cevap
Daha Acik yazsan olurdu ne olduğunu anlamadik ki
Sorun ne? Konuyu yazsan daha detaylı anlarız.
Annenin rahatsızlığı var mı...
Var kaygı bozukluğu
Hayır
Bu saatte tartışılır mı
Maalesef
Kuşak farkını unutmayın.
Anne olayları senin gibi anlamaz çok nedeni var
Dertleşmek ister misin
Hangi konuda anlamiyor
Tartışma yat assa uyanınca konuşursunjz bidaha
Şu anda tartışması bitmiyor ki
Olay ne tam olarak
Bunu mu tartisiyonuz hala
Başka olaylara gidiyor
Sen uzaklas uyu
Aynı odadayız
Hangimizin ailesi farklıki
Genelde iyiydik 🥺
Geçer herşeu merak etmee
Sorun ne?
Belki haklıdır nerden bilcez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?