Esim eve surekli arkadaslarini toplayıp getiriyor. Maç olacağı zaman bizde izliyorlar, geliyorlar oyun oynuyorlar. Film izliyorlar. Maç izlerken onlarca küfür ediyorlar bağıra çağıra.. gerçekten bıktım artık konuşuyorum ne var bunda onlar benim arkadaşım diyor. Geçen gün arkadaşları gelmiş hiç haberim bile yok ben dustaydim çünkü. Duştan çıktım seslerini duydum. Bunlari anlatinca da senin de arkadaslarin geliyor bisey diyor muyum diyor kendini savunmak icin. Benim arkadaslarim binde bir cay/kahve içmeye gelir sonra da esimin gelmesine yakin giderler. Yani artık eşyalarımı toplayıp annemgile gitmeme az kaldı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cidden çok saçma durum. Çünkü bir adam evde eşi ile beraberken kendi erkek arkadaşlarını eve almamalı. Özellikle sen duşta iken getirmesi dahada saçma. Kesin bir dille onu uyar. Ben eve arkadaşımı getirmek yerine gidip dışarıda buluşuruz. Eve niye getireyim? Karımın olduğu her nokta bizim özel alanımız ve sadece misafir gibi eşli çoluklu çocuklu durumlarda evimizde insanları ağırlarım.
01 Yorumla
Soran1 yılNe guzel. Böyle olması gerekiyor. Bizim ev öğrenci evi gibi. Giren çıkan belli değil yemin ederim
En İyi Cevaplar
Kocan ağır g*avat. Evde hanım varken, bir sürü erkek eve davet edilmez. Edildi diyelim küfür edilmez. Bir de sana sormadan çağırdı ve sen duştaydın öyle mi? Bu anlattıkların kurgu değilse, hikaye yazmıyorsan bu kocadan sana hayır gelmez maalesef. Yarın bir gün seni arkadaşlarına meze eder haberin olsun. Ne alaka deme, olur mu olur. Biraz dobra konuştum, üzülmeni de istemem ama her gün üzüleceğine 1 gün üzül.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence bir süre sessiz kal ve sende samimi davran sonra numaralarını al ve numaranı ver ve arkadaşlarının birisinin telini gizlice al ve kendi numarana mesaj at aşk dolu özlem dolu mesajlar ama bunu onda gizli mesajlarda sakla kendinde silme üç beş arada iki üç gün olsun mesaj at sonra de sakince böyle böyle o arkadaşını elemile edersin sonra diğerlerinde benzer şekilde elemine edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen haklısın arada getirsin de sürekli getirmesi olmaz çocuk var mı çalışıyor musun öyleyse daha da zor oluyordur belki dinlenmek istiyorsun rahatça evinde oturmak istiyorsun sanada iş çıkarıyorlar birazda eşin arkadaşlarının evine gitsin dışarıda görüşsün birkaç gün aile evinde kal hatasını anlasın baktın o da olmuyor arkadaşlarını evden kov gelmesinler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYa bu çok sıkıntılı bir durun yani sen evde açık giyinirsin rahat etmek istersin bunları eşinin düşünmesi lazım sen dustayken adam duşa gelse ne olacaktı ya da ne biliyim tuvaltte banyoya gittiklerinde sonuçta senin iç çamaşırların var ya da başka özel oyuncakların var bunlara bakmadiklarini bilemezsin Esin resmen evi bekar evi gibi kullanıyor senide hizmetçi gibi böyle bor düzen olmaz ya bunu esine söyle bırakıp gidicem de ya da kendine çeki düzen ver De başka çaresi yok özeliniz kalmamış sizin resmen
00 Yorumla
1 yılDetayı okumadım bile. Seenn haklısın. Hatta bu boşanma sebebi. 🤣 Ev dirliğini, birliğini zedeleyen hareketler bunlar. Daha dün konuştuk annemle ya. Bu kadar erken karşıma çıkmasını beklemiyodum. Şimdi detayını okuyim de az dellenim.
00 Yorumla
1 yılGetirsin bacım niye erkeklere böyle davranıyorsunuz ya, adam dışarı çıksa rahatsız olursun, arkadaşı eve gelse rahatsız olursun, ne yapsın bu adam?
05 Yorumla
Soran1 yılHerseyin bir adabı var. Sürekli sürekli 4,5 arkadaşını toplayıp getirmesi ne kadar doğru? Ayrıca gelince de sanki kendi babalarinin evleri gibi takiliyorlar. Bi maç izleseler etmedikleri küfür yok. Bu evde kadın var mı yok mu umurlarinda değil.
İstedikleri gibi mutfağa giriyorlar banyoma giriyorlar. Benim belki orada özel esyalarim var ki var da. Ben ne bilebilirim girdiklerinde dolapları karıştırmadiklarini. Kimsenin içini bilemem- 1 yıl
tamam küfürlü maç izlemek falan sen evdeyken ayıp oluyor ama bunu söyle kocana, getirme deme, ayrıca biz erkeğiz ya merak edip dolap-çekmece karıştırma huyumuz olmaz ki bizim
- 1 yıl
ayrıca tamam her zaman da getirmesin yani onda da haklısın, söyle biraz da kocan gitsin arkadaşlarına
Soran1 yılOrasi banyo sonuçta ve az çok benim özel eşyalarımın olduğunu tahmin edebiliyorlardir. Kimsenin karakterini bilemem ben.
Binde bir getirse hadi neyse dicem ama her zaman getiriyorsa getirme derim. Yoksa ben gidicem evden- 1 yıl
tamam arada izin ver dışarı çıksın, arkadaşlarına gitsin o zaman sorun kalmaz, kavga ederek değil güzel güzel anlat, ama unutma yani adamın ev hayatı da zindana dönmesin arada izin ver
- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılevlilikte erkek dediğin sürekli arkadaşlarını eve getirmez.
21 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen haklısın tabiki de arkadaşlarıyla ne yapacaksa dışarıda yapmalı ve bu kadar sıkta buluşmamalı evlilik bu ayrıca ya arkadaşlarından biri sana kötü gözle bakıyorsa?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEşinle adam akıllı konuşup artık bekar olmadığını ve bir evde aynı hayatı paylaştığınızı öyle her kafasına eseni her zaman yapamayacağını anlatmalısın.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seninki g. vat ve mal
Böyleleri ne yer ne içerlerse anlamam bir türlü
Saygısız
Uyar bir daha yaparsan farklı davranırım diye
Ve yapınca arkadaşları varken çok git00 YorumlaCok sakincali durum arkadaşları da cok rahat evde kadin oldugunun farkinda ama eşin istiyor onlarda geliyor kim bilir neler düşünüyorlar
08 Yorumla
Soran1 yılO kadar rahatlar ki. İstediği gibi mutfağa giderler tuvalete banyoya girerler kendi evleri gibi. Nefret ediyorum ya
Soran1 yılBunun kıskançlıkla ne ilgisi var der kesin.
Ya tabi hiç rahat edemiyorum. Mesela benim banyoda özel esyalarim oluyor. Ben nerden bilebilirim banyoya girdiklerinde dolapları karistirmadiklarini ya da insan banyoya girerken bir izin ister müsait mi değil mi diye
Soran1 yılAynen öyle. Gerçekten sıkıldım bu durumlardan
Soran1 yılYakın bildiğim komşuya gidemem akşam akşam. Sonuçta onlarında eşi var ailesi var. En iyisi annemlere gidicem onlar varken daha da gelmeyecem
1 yılİnsan sevdiğini kıskanır en azından. Sen evdə olmadığında bu sorun değil ama sen evdeyken getirmesi gerçəkten seni sevmediğini düşündürtüyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılo ne ya o nasıl bi düşüncesizlik sonrada boynuzlanınca kadın ayrılınca niye yaptı diyolar bu erkekler bazen harbi hak ediyo
00 Yorumla Cidden böyle kocamı olur yaşı kaç ergen ergen tavırlar
027 Yorumla
Soran1 yıl26 yaşında
Soran1 yılNormal de kıskanır ama arkadaşlarini çok yakın görüyor. Onlar kardeşim gibidir diyor. Ya duştan ciktigimda seslerini duymasaydim havluyla gitseydim. Al sana kardeş allahim ya
Soran1 yıl1 yıllık evliyiz.
Genelde 4 kişi gelirler
Yani aynen eşleriyle gelseler problem etmem ama eşleri de yok zaten. Bekarlar
Soran1 yılAynen öyle. Haberim bile olmuyor
Dediğin gibi belki eşime giyinip sürpriz yapicam. Zaten akşam genelde ben gecelikle felan dolaşırım. Odaya bir girsem arkadaşları olacak.
Soran1 yılBir süre annemlerde kalicam eşyalarımı toplayıp. O zaman belki aklı başına gelir
Soran1 yılÇocuk yok. Evet bir yandan da öyle düşünüyorum daha çok yüz bulur diue
Soran1 yılÇocuk yapsam da ne değişecek ki
Soran1 yılBen bu davranislarindan sonra çocuk bile düşünmüyorum. İlk önce kendini düzeltmesi lazım
Soran1 yılAynen çok zor. Burası öğrenci evi mi aile evi mi belli değil
Soran1 yılEvet severek evlendik ama bu normal karşılıyor böyle seyleri
Soran1 yılSevgiliyken de araları iyiydi bulusurlardi. Benim de arkadaslarjmla aram iyiydi bulusurduk ama eve getireceğini düşünmemiştim
Soran1 yılBazen karisir giyimine
Soran1 yılGiyimime*
Soran1 yılYa arkadaşa güvenmeyi bırak insan kendi ailesine bile guvenemiyor. Kayinbaba gelin ilişkisini bile duydum ben. Kimseye güven yok. Kimsenin içini bilemeyiz.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç doğru değil. Eve arkadaş getirilmez öyle sık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek adam eve bekar arkadaşlarını getirmez evli olsalar bile sürekli gözlerini sezmesi lazım sana bakıyorsa bile o arkadaşla görüşmemesi lazım görüştüğün kişilere bile dikkat edersin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSelam
Adamda hiç kıskanmak yok mu ya pp nasıl adam öyle. Neyin kafasını yaşıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSana saygisi yok nasil karisi evde iken biriler8 getirir ya gitsin kahvede cafelerde izlesinlwr.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne olursa olsu evde sen varken baska erkek girmez eve tek eşi ya da sevgilisi olmalj
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç sevmem o tipleri kıskanır insan karısını birazda
00 YorumlaAynı durum bir arkadaşımda vardı sürekli arkadaşlarını evden eksik etmezdi sonra boşandılar bunlar sonra o arkadaslari teker teker kadına yürüdüler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. senin eşin net şu 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYuh aq ne biçim adam evlensem eve erkek sinek bile sokmam arkadaş ında bir sınırı var nerden buluyısunuz böyle adamları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence haklısın abla evi terket bir iki gün dersini alsın evli bir adam eve sürekli arkadaşlarını getiremez
00 Yorumla
1 yılcanım sen haklısın bu bir suçtur kişisel verilerin korunma kanunu mahremiyetinin ihmal edilmesi bence boşan hatta dava aç kazanırsın lütfen kendini istemediğin iklişkilerin içine sokma umarım mesajımı anklamışsındır canım :)
00 Yorumla
1 yılGetirmemeli konu kapalı net. Eşleriyle gelsin edebinle gitsin nasıl her gün her gün evimize teyzeleri istemiyorsak bunlar da gelmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence arkadaşları seni görsün diye getiriyor niyeti iyi değil
10 YorumlaSen duştayken bi arkadaşı da seninle yıkansın ne var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek adam eve erkek arkadaşlarını getırtıp karısına onlara hızmetmı ettırır ya bu nasıl iş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBen şahsen bir erkeğin rvine erkek arkadaşlarını sürekli çağırması taraftarı değilim
00 Yorumla Sürekli olması can sıkıcı olabilir harbiden konuşup doğruyu söylemekte fayda var
00 Yorumla
1 yılsen haklısın yakında biri alır ise koynuna seni o zaman akıllanır senin ki de o zaman iş işten geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin çok geniş yarın öbür gün istem dışı biriyle aranda bi Elektirik oluncada böyle konuşur eşin
00 Yorumla
1 yılÇay kahve içiyormussunuz sizde
02 Yorumla
Soran1 yılBiz binde bir içeriz ve arkadaşlarım esim geleceği zaman gider. Zaten fazla da durmazlar.
- 1 yıl
Jimmm
1 yılDuştayken de olmaz be. Ya biri baksa
06 Yorumla
Soran1 yılKi benim haberim bile yoktu. Ya seslerini duymayıp havluyla felan gitseydim bunları hiç düşünmüyor
- 1 yıl
Ya çıplak gitseydin? Kocana sürpriz yapmak için 😲
Soran1 yılDimi? Yani uygunsuz bir şekilde gorebilirlerdi belki de
- 1 yıl
Ondan sonra uğraş dur. O kadar erkeğin içinde
- 1 yıl
Çıplak görseler vay haline
- 1 yıl
Bu adam seni kıskanmıyor mu
- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBiraz abartıyormuş
02 Yorumla
Soran1 yılFazlasıyla hemde
- 1 yıl
Evde sen tekken bu şekilde olmaz heleki sen duştayken çok farklı şeyler olabilir sonra
1 yılRahatsız ediyorlar mı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZeka sağlığı yerinde değil bence onun
00 Yorumla Gvatlık iyice yaygınlaşti.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılOyle sey mi olur kafasina indirsene tava
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eşin biraz sorumsuz ve geniş birisi.
00 Yorumla
1 yılDoğru bir şey değil asla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılGrup yaptıracak sana herhalde, yol yapıyor
00 Yorumla
1 yılYani, bu adamlar hakkaten gerçek mi?
00 Yorumla
1 yılTabii ki sen..!
00 YorumlaEşinde davarlık mı var acaba?
02 Yorumla
1 yılvallah çok haklisin yaptiği ayıp
00 Yorumla
1 yılBence gel eşini aldatalım boş ver bebeğim
00 Yorumla
1 yılEşinizin davranışı doğru değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEşiniz henüz olgunlaşmamış daha..
00 Yorumla
1 yılhayır nasıl kıskanmıyır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Olmaz ya genç karın var duşta yakalansa olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılYakında seni arkadaşlarına pazarlarsa şaşirmamm
00 Yorumla
1 yılcanım mı ya bu erkek milleti
02 Yorumla- 1 yıl
Slk mı yazım canım yazmış çok mu aradın bunu
- 1 yıl
Bir de duştan çıksam ortama bak
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Böyle saçmalık olur mu hiç
07 Yorumla
Soran1 yılOluyor iste
Soran1 yılSana ne zararı var arkadaşlarim bilmem ne diye zırvalayıp duruyor
Soran1 yılEvet o kadar rahatsız verici ki ama kendileri çok rahatlar. İstediği gibi mutfağa giderler tuvalete banyoya girerler kendi evleri gibi. Nefret ediyorum ya. Dediğin gibi seslerini duymayıp havluyla da gidebilirdim
1 yılPis herif, hangi şehirdesinşz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılarkadaşları yakında seninle turnuva düzenler
01 Yorumla- 1 yıl
Ulan reis puqhahhajaja
Gizli Üye(36-45)1 yıliki ay önce de sormuştun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence boşanma sebebi.
00 YorumlaBöyle adam mı olur
10 YorumlaMidem bulandı eşinden okadar diyim.
00 YorumlaAnnene git
00 YorumlaGrup seviyor dikkat et
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim eve sürekli arkadaşlarını getiriyor, tartışıyoruz. Kim haklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler