Biz yeni bir eve tasindik henuz 3 gun oldu kardesim bile gelemedi ziyarete ama esimin bekar arkadasi surekl bize geliyor biz uyurken gece 3 de bizi ariyor musaitseniz gelicem diye. Bizde gelip kaliyor arada. Bide misafir. odasinda klima yok diye salonda yatiyor kocamda cocuga hic hayir demiyor cocuk ev tasirken 1 2 seye yardim etti diye benim kocamla ozel hayatim mahvoluyor resmen ve bize geldimi 3 e 4 e kadar oturuyorlar sonra uyuyorlar ben sabah kalkip ise gidiyorum uyku duzenim mahvoldu e ev felasi malum o ekstra yoruyor. Ben sikayet edince ben anneme gidiyorum diyor esim bende gidiorm orda kaliyoruz yine ozel bisey yok. Bugunde Şu an saat 2.35 kardesi bizde.. o kalacak biktim artkk zaten esim bu hafta hep aksam calisacak ben kocami geceleri gorebiliyorum mesai saati boyle olunca bide onun bekar arkadaslarini agirlamak ertesi gun isten gelince onlarjn dagittiklarini toplamak IS TE MI YORUM. Esimin babasida karsi bu duruma ama maalesef esim daha konusursan senk bosarim diyor ben biktim ne ozel hayatim kaldi ne bisey gece 3 de arayacak yuzude kocam verdi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla yerinde olsam hemen terkeder boşardım.öyle adamın erkekliğine... neyse. Kusura bakmada senin ki koca degil. Bende ki beni balkonda biri bana bakar diye sakınır elalemden, asla evli arkadaşı çağırdı memlekete ona bile kalmaya gitmedi mahrem var kardeşim olmaz doğru değil hanımın evde biz gelemeyiz dedi. Erkek dediğin karısı evde iken evli iken arkadaş getirir mi be. Durumunu imkanını bilemem ama boşarsan boşa de davayı sen aç. böyle evlilik mi olur be, böyle evlilikten doğacak çocuğa o mu babalık edecek. Hayrı olmaz. Yazık etme.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
seni boşarım ne ya şerefsiz. sen de çağır kardeşini kalsın şöyle 1 hafta o varken kimseyi de çağıramaz. tam şerefsiz ya umarım kafasını vurur bir yere akıllanır umarım başına bir şey gelir düzelir akıllı bir insan gibi davranır sığır en kısa zamanda.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tuhaf insan evinde rahat etmek ister yemek yapma evi toplama çocuklarına bak sadece işine git gel bakalım ne olacak ev işleri ağır geliyor felan de ya da hasta numarası yap hastayım de Eve gelince odana geç yat
00 Yorumla
O yapacağına sen boşa ne dert ediyosun bu kadar bu kadar teslim olmayın şu kocalarınıza sende insansın seni düşünmeyeni sen ne diye düşünüyorsun üstelik seni umursamayan bir kocaya özel hayat diye tutturmuşsun ya da en güzeli ne yap biliyo musun kaçamak yap sende takıl kafana göre o bekar gibi kendi hayatını yaşıyorsa sende kendi hayatını yaşa üzme kendini gerek yok
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
109Cevap
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. eşinde şeylik var sanırım ııı nasıl desem diyemiyorum sen anla şlfls
33 Yorumla- +1 yıl
Bence eşi dop
- +1 yıl
eşin gay olma ihtimali var gibi.
+1 yılKocan evliliğin ciddiyetini kavrayamamış demek ki. Sen ilkinde tavrını gösterseydin, ikincisini yapamazdı. Valla bizim eskilerin bir lafı var; evine arkadaşın geliyorsa ya bacına ya karına geliyor derler.
Geri adım atma, tehdit etse bile karşısında pasif durma. Güzelce konuş. Hâlâ devam ederse sen tehdit et boşarım diye.120 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılKocanın midesi ne kadar genişmiş maşallah içinde at koştur...
Bu nasıl bir ahlak kavramı? Kocan hala kendini bekar evinizi de bekar evi zannediyor galiba.
Eşinin yaptığı ahlaksızlık. İnsan bu devirde kardeşine güvenemiyor kaldıki arkadaşa güvensin. Arkadaşı sana göz koymuşsa ne olcak?
Söyleyim sana eşin arkadaşını değil seni suçlar..
Bak canım kocan seni boşanmak la tehdit ediyor ya. Ben olsam senin yerinde bak öyle olmaz böyle olur deyip eşyalarımı toplar çıkar giderim ve hemen boşanma davası açarım.
Eğer dediğini düşünür uygulamak istersen telefonla video resim vs çek.
Arkadaşının gece yarılarına kadar sizde oturduğunu yatılı kaldığını ispatla.
Tek celsede boşanırsınız. Nafaka da alırsın. Çünkü eşin senin güvenliğini suistimal ediyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRest cek. O seni bosarim diyorsa sende boşa de. Ben bu sartlar altinda bu evlilik gitmez zaten. Ya hal ve hareketlerine ceki duzen ver de ya da mahkeme orda de. Calisan kadinmissin bagimliligin yok. Rest cek bakalim. Düzelecektir. Yoksa kendi yemegini, utusunu, kardesini agirlayacak köle bulamaz. Oyle kolay bosanmaz. Onun bosarim demesi lafta. Korkutmak icin. Bir ciddiyetini gorsun bakalım nasıl tutuşuyor bir taraflari. Zaten en basta bosarim demek eşe hakaret boyle sey denmez. Ama ilk o demis ve yolu açmış. Kendi taktigini sen uygula bakayim hoşuna gidiyor mu? Eger tamam bosanalim derse bunu bekliyormus zaten. Boyle adama da degmez evlilik sürdürmeye boşa gitsin. Etrafta kadina deger veren, evlilik ve özel hayat kavramini bilen cok erkek var. Bilmeyene ve kendini duzeltmeyene de bazen yol vermek gerekir.
00 Yorumla
+1 yıl
Beni boşa onu al birlikte takılın deseydin daha mantıklı... ben karşıyım arkadaş,, bekar olsun evli olsun ben eşimin arkadaşlarını evime almam ,,, yobaz diyen de oldu geri kafalı diyende oldu ,,, en başta benim ailem bunu diyenler... kim ne derse desin benim karakterim bunu kabul etmiyor... yanlis buluyorum ben... konus tavrını koy... boyle biseyi çekmek zorunda değilsin hayırdır yaa20 Yorumla
+1 yılAllah aşkına ne münasebet. evli bir erkeğin bekar arkadaşı asla kalmaya gelemez bu devirde insanlara güven mi kaldı. sana göz koymuş da olabilir. kocanızın düşüncesi de çok yanlış boşarım ne demek. boşasın o zaman 3 güne yine kapınıza dayanır. lütfen alttan almayın böyle konuları kendinizi ne olursa olsun küçük düşürmeyin. umarım durumunuz düzelir..
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşarsaaa boşasın alla alla işine gelmeyince böyle mi söylüyorrr.. Kesinlikle karşı çıkmalısın evli biriisin evine kalmayı tekliff eden zateen akıl yoksunuuduur. Kocanda hangi akla hizmet arkadaşının kalmasına izin veriyor anlamış değilimm. Isten gelince dağıttıklarını da toplamaa madem arkadaşimı getircem kalacak diyoor kendi dağıttıklarınızı kendiniz toplayın demelisin ve kesinlikle toplama ne yapiyorsa yapsiñ.
10 Yorumla
+1 yılEşinin yaptığı çok yanlış. Nasıl bunları yapabilir çok şaşırdım. Eşinle konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu ve yaptığının çok yanlış bir şey olduğunu ona anlatmalısın. Evlilikten zaten korkuyordum böyle şeyleri görüce daha daha tırsıyorum. Allah herkesin karşısına hayırlı eş çıkarsın ☺
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSinir oldum Şu an bu yuzden kalkipta sana nsil seni bosarim diyebiliyor ya Sen calisan bir bayansin gece gec saatlere kadar neyin nesi surekli kaldıklarından bahsediyosun otelmi sizin ev gecenin o saatinde kapiniza geliyolar toplama dagittiklarini esin toplasin gir odana yat uyu ertesi gunde işine git babasinin uşağımı var annesinin evinede getiriyormuydu böyle gece saatlerde arkadaşlarını
00 Yorumla
+1 yılEvliyken bekar arkadaşların evde kalmasına karşıyım. Ben kabul etmezdim. Yaptığı yanlış
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kusura bakma ama evlenmeden önce halletmeliydiniz tüm bu konuları. Nerden buluyorsunuz böyle akılsız, gecimsiz, beyinsiz, duygusuz adamları. Ne evle, ne evlilikle, ne de sele bir ilgisi yok bu adamın. Aklını başına al gerekirse boşan kurtul...
20 Yorumla
+1 yılBoşan kızım o adamdan hayır gelmez. Yarın öbür gün genç kızın olduğunu ve bu adamın aynı olduğunu düşünsene. Hayır onu geçtim, sen varsın. İnsan eşini de mi kıskanmaz. Bu ne genişlik?
22 Yorumla- +1 yıl
Tez vakitten ailenle konuş, irtibatını kopar. Önüne daha iyileri çıkacaktır. Hayatını mahvetme. Yarın öbür gün Allah korusun namusuna bir şey olsa sana da sahip çıkmaz böylesi, susturmaya çalışır. Kurtar kendini.
+1 yılsenin koca vurmak değil vurulmak istiyor ben olsam osaatte amcamınoğlu arasa sıttır çekerim o saatte de aranırmı geleyim diye herifin gözü sende olmasın daha iki kelime konuşmadan seni boşarım demeside utanc verici
010 Yorumla- +1 yıl
saçma bir durum ev taşımıssın daha düzenin oturmamış elin adamının evde ne işi var şu an senin uyuman lazıum ki yarın dinç olasın
- +1 yıl
adam seni nasıl atrio ya 3 te numaranın ne işi var onda
- +1 yıl
sen de altı çizili yaz EV MÜSAİT DEĞİL UYUYORUZ VE ARDINDN BAS ENGELİ AYIP BE
- +1 yıl
ÇAY VARMIYMIŞ VAR AL AAAAN... N A. M... N... A SOK DE BİDE GECE GECE BEN BİLE ayar oldum naısl katlanıyon ya
- +1 yıl
senin dedikodun çıkçağına varsın kocan trip atsın sana
- +1 yıl
sen bu adama nasıl kaçtın ya
Ben bekar arkadaşın eve gelip kalmasına çok karşıyım yani çok kötü örnekler var bu konuda. Ve eşinize de iyi bir ders vermeniz gerekiyor ters davranın trip atın hatasını anlamalı üzücü durum yaşlar kac
10 Yorumla
+1 yılBence bunu sürekli sorun etmelisin hatta yüzüne bakmamalısın hiç taviz vermemelisin ki anlayabilsin ayı. Anlamıyorsa boşasın seni versin nafakanı yiyorsa hiç korkma blöf yapıyor boşayacağı yok düşüncesizin.
00 Yorumla
+1 yılBence ağırlığını ortaya koy sonuçta bekar bir adam değil evli olduğunu ona hatırlat ve gözünü korkut. Seven insan yapmaz bence yani biz eşimle gezerken bile yolda bir arkadaşını görse beni ilerde bekletiyor konuşup yanıma geliyor olması gereken bu bence
18 Yorumla- +1 yıl
Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem 😊
- +1 yıl
Sende mi evlisin
- +1 yıl
@DüşünenDeli33 evetde neden şaşırmış gibi sordun?
- +1 yıl
Evli misiniz hım bende 21 yaş zannettim seni
- +1 yıl
Şaşırmadım canım. Sadece evli olmasaydın bekara koca boşamak kolay dicektim
- +1 yıl
@DüşünenDeli33 ben boşaması gerektiğini değil ağırlığını koyması gerektiğini söyledim
- +1 yıl
Evet öyle dedin
- +1 yıl
Tamam canım bosamasi getektigini söylemediğini biliyorum. Mecazi kullandım o sözü anlamamişsin
+1 yılo değil bence sen onu boşa.. kocalık yapmayan böyle düşüncesiz adami ya... ne isi var bekar erkeğin evli adamin evinde esi var yalnız saçmalık yani
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Kocanla konuşmalısın ciddi ciddi. Biraz uzak kal anlasin normal bir şey değil bu yarın bir gün yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilir bu tarz şeyler sen üzülürsün.
00 Yorumla
+1 yılEvli adamsmın evli arkadaşı olur bekar arkadaşı evli adamın evine gelemez geri kafalı diyenlere siz çağdaş oldukça namusunuz dejenere olmaya devem edecektir😀
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yakın arkadaşım olursa olsun. Evlendikten sonra hiç bir bekar arkadaşımı davet etmem. Evlensin de gelsin 😄 durumuna da ayrıca üzüldüm Allah kolaylık versin. Eşin suçlu.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde evlilikten sonra arkadaşlık falan biter var mı böyle bir dengesizlik hadsizlik eve kendi kanından olmayan bekar biri getirilmi sürekli
06 Yorumla- +1 yıl
Yarın birgün kansızlık yapar sana göz dikerse şaşırma abla. Kocan çok geniş biri belli ama güven olmaz bu konuda kimseye ben kız arkadaşımı kardeşimden bile kıskanıyom bu nasıl bir rahatlık.
- +1 yıl
Allah bilir elin adamına çay servisi de yaptırıyor karısına
- +1 yıl
Bence durma o evde kocana da rest çek katlanılmaz öyle bir adama nasıl sinirlendim ya
- +1 yıl
Gavatlık var mı biraz
Bu durum cok tehlikeli sen budurumu eşinin babasina soyle oda baskin yapsin bekar piclerin geldigi gun tesaduf olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapcagin seyi soyleyeyim. O gelen bekar arkadasinin sana degisik baktigini soyle seni ona karsi karartmak istemiyorum ama bakislar atip duruyor yatakodamiza da srekli bakiyor ben rahatsizim seninde haberin olsun de 😂 Herkesi dost sanma de
127 Yorumla- +1 yıl
Çok fenasın :)
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum😂
Cevap sahibi+1 yıl@Vurucu95 olabilir😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@hlkglk gecenin 3unde rahatsiz edip edip geliyorsa, ev sahibi kadini hi dusunmuyosahak ediyodur ufak bir yalan bu iftira degil. Ben sabah ise gidicem tasinali 3 gun olmus o adama yemek yatacak yer mi hazirlicam. Cinsel hayatimi bile etkileyecek banane
- +1 yıl
ufak bir yalan mı? Allah uzun ömür versin senin ya. adam haksız ama sapıkmış gibi iftira atamazsınız çünkü sapık değil. ufak bir yalan diyosun ya tamam umarım senin hakkında böyle ufak bir yalan uydurulur. nasılmış sen bir gör. innnnşallah gelir başına böyle bir ufak yalan. herkes de banane desin.
Cevap sahibi+1 yıl@hlkglk Basima gelse yapar miyim sanmiyorum Fakat yaptigi dogru mu sence
Cevap sahibi+1 yıl@hlkglk Cunku ortalik karisabilir haklisin ama cok dusuncesizlik degil mi ben bile sinirlendim. Bize birkac gun yatili misafir geliyor hayatimi ona gore sekillemdiriyoum bu kadin ise ise gidiyormus yeni tasinmis zaten isi basindan askindir
Cevap sahibi+1 yıl@Vurucu95 o sekilde gelmemis gelirse durum farkli iyice batirma gorusu kadin hakli
- +1 yıl
@hlkglk yeni evli çifti arayıp “kankam müsait misin geliyorum” diyecem saate 3’te.
Şimdi düşün bakalım kimse aptal değil gece 3’te o adamı aratan düşünce ne. Kim olsa çekinir gecs 3’te de aranmaz küfür eder ters teper diye korkar. Sence bu arayan eleman neleri düşünüpte aradı?
Allah seni bu kadının yerine düşürmez inşallah. Yoksa düşünsene evinin koltuğunda saat 4’te yattığımı... - +1 yıl
kadını haklı buluyorum ben saçma salan anlamlar çıkarma. adamın yaptığı saygısızlık. ama sonuçta kadın onun bir bakışını yakalamadı? böyle iftira atamazsın. konuyu başka yere çekme. ne dediğimi iyice anlayın sonra yazın bana cidden ne uğraştırdınız her şeyi açık açık yazdığım halde.
- +1 yıl
@hlkglk biliyorum biliyorum tek akıllı benim sanıyorsun ama öyle değilsin. Amcada değilim yaşım 22 açarsın kapını az değilsiniz...
Erkeği benden iyimi bileceksin o evde ne kadar rahatta gece 3 te o eve gidiyor sanıyorsun. Amacı belli kocası işe gidip kadın işe gitmeyene kadar böyle ara ara deneyecek sonra al başa belayı.
Birde hala adama iftira atmayın atmayın yazıyorsun. Kusura bakmada teyze böyle adamlara böyle yapacaksınki aklı başına gelsin teyzecim tamam mı - +1 yıl
@hlkglk beddua etme etme gelir sahibini bulur keyfine bak sinirlenme
- +1 yıl
@declanross28 dostum şu karı milletiyle uğraşma ne dersen de anlamıyorlar. Konuyu başka yere çekiyorlar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılseni boşarım dediği an gidip boşanma davası aç bakalım o zaman görsün gününü. emin ol köpek olur kapında. kendinizi ezdirmeyin bu kadar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olacak iş degil kardeşi bile olsa bu kadar sık gelemez , tavrını tatlı bir dille koymalisin
00 Yorumla
+1 yılSorun okumaya niyetlendim 3-5 cümle sonra Midem bulandı Vazgeçtim yavrum bunları bize değil kocana söyleyeceksin bize söyleyince sorunun çözülmeyecek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu nasıl evlilik.. seks hayatı nerde? romantik geceler nrde? her gece evde biri var bide gece geliyor bunedir yahuu
00 YorumlaSenin durumun çok zor ne hissettiğini düşünmesi gerekli
09 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin misin onun kocan olduğundan. yok böyle birşey. eğer doğruysa ne diye sabrediyorsun. boşayacakmış. bu sebepten mi
31 Yorumla- +1 yıl
Acele etme dur bakalım
kocan adam değil
bak odun bile demiyorum Adam değil10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılSen boşa şaşırt onu. Seni boşarım diye göz dagı veriyor bide öz güvene bak bırak toplama evi dagıtan toplasın
00 Yorumla
+1 yılBoyle esmi olur hayatta neler var ya bence bosanmayi simdiden dusun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem o koca denilecek şerefsizi hem o yüssüz utanmaz arkadaşlarını sokaga atar birdha almm icerii
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe beyinsiz, düşüncesiz erkekler var arkadaş.
Bu erkeklerin ruhu ne ara g@vatlaştı yav.10 Yorumla kocan bir kere canım öyle bişeyi nasıl kabul eder anlamış değilim bence sen onu tehdit et arkadaşın gelmeye devam ederse bu evlilik biter haberin olsun de
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu nasıl bir zihniyettir yahu kati koca zaten birbirlerine özel diye ayrı eve çıkar hayatlarını daha güzel ve istedikleri gibi idame ettirmek için arkadaş nedir
00 YorumlaYaptığı çok yanlış bekar biri getirmesi doğru değil üstüne sırf bu yüzden boşarım diye konuşması çok çok yanlış akıl fikir versin Allah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılUff hiç çekilmez eşinle güzel bir dille konuş bu durumu
00 Yorumla Bosarsan boşa de eşin heralde erkelerden hoşlanıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke benim karım olsaydın valla dişi sineği eve sokmazdım karıma doymak için eşin tam bir mal mış
00 Yorumla Seni boşanmakla tehdit ediyorsa bu işte sorun ver. Sen boşa bakalım nasılmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yıleşinden önce arkadaşı düşünmeli evli bu adam evde karısı var demeli
00 Yorumla Sana seni anlayacak birisi lazim ekstra bir arkadas yatak arkadasida olabilir
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir koca demek baya geniş ya da başka amacı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bile aşırı rahatsız oldum hiç birlikte zaman geçirmedinizmi evlendinizden beri? sizden kaçıyormu? , çünkü kaçıyorsaeve gelen erkek arkadaşı sevgilisidir ve gay ise sizle birlikte olmak istemez..
00 Yorumla
+1 yılSen onu boşa dşrek
Senş boşarım dşyen bşri ile niye yaşıyorsun zaten00 Yorumla
+1 yılDusuncesiz aptal ama iyi niyetli bir kocan var umarim cuckold degildir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAile hayatı kalmamış ki zaten sizde düşünce yoķ onlarda 'da yanlız başına nasıl bırakiyon eşinle ya
00 Yorumla
+1 yılBosaaaannn ne ugrasyosun böyle kanka salak bir adamla..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış ya yatılı yazlık mı burası otel mi özel hayata balta
00 Yorumla Yani galiba senin eşin evlendiğinin farkında değil ben nasıl saçma bir olay aklım ermedi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. arkadaşı ayrı kardeşi ayrı
ama arkadaşını sürekli yatılı getirmesi hoş değil10 Yorumla
+1 yılEskiler" bacısının oynaşını kardeşi karısının oynaşını kocası getirir " derler. Bir gün beyinsiz olduğunu anlar ama geç olur
00 YorumlaBoşanma sebebi olduğunu biliyor musun öyle yatılı arkadaş getirilmesi sürekli sakıncalı ki bide pandemi var ortada
00 Yorumla
+1 yılböyle bir adamla işiniz zor..
bekar arkadaşın ne işi var evde..10 Yorumla
+1 yılBaşlığı okudum o. kdr. neresi doğru yanlış tabiki ne işi var milletin senin evinde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşi gelebilirde arkadaş olmaz kendi kanın dan olmayan biri gelip kötü düşünebilir
00 Yorumla Boşa gitsin böylesiyle hayatını niye sürdürüyordun düşüncesi olsa zaten erkek arkadasını sokmaz eve dısarıda görüşür gelir. Evli arkadasa yatıya gidilmez o arkadasıda cok düşüncesiz.
02 YorumlaArkadaşına da kardeşine de söyle sizi istemiyorum burası benim evim gelmeyin diye eşin seni boşarım diyosa sende aynısı de ve evden git bikaç gün dönme illa arar seni
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsinin yaptigi cok yanlis birsey bunu esine acikca anlat
00 Yorumla - Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim eve sürekli yatılı arkadaşlarını çağırıyor, sizce doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler