Arkadaşlar ailem kocama aşırı saçma davranıyor?

Biz evlenirken eşimin çok durumu yoktu yani kendi evimiz tadilattaydı yeni iş yeri açmıştık nişandan yeni çıkmıştık biraz sıkıntıya girmiştik bunların üstüne annem ameliyata alınma gibi bi söz konusu oldu bizde düğünü erkene çekmek zorunda kaldık bizim ev iki katlı üstte ailem oturuyor aşağıda eşimle ben tabi ki bu süreç geçici evimiz bitene kadar ama ailem eşime o kadar saçma davranıyor ki ayakçıymış gibi bütün her şeyi ona yaptırmaya çalışıyorlar sürekli yukarda olmamızı istiyorlar bir şey çıksa bizim görevimizmiş gibi bizim koşmamızı bekliyorlar yapsakta yaranamıyoruz zaten sabah çıkıp iş yerine gidip akşam geliyoruz onda da kendimize zaman ayıramıyoruz bu aralar işlerde kırık laf vurup duruyorlar ne yapacağımı şaşırdım aslında evlenmeden önce bu durumu konuşmuştum annem ameliyata girmeden evlenmemizi istemişti ama eğer bu şekilde olacaksa ben istemiyorum evim bittikten sonra evleniriz demiştim ama asla öyle bir şey olmayacağını söylediler şimdi de her noktadan bizi vurmaya çalışıyorlar her şeyi bize yaptırmaya çalışıyorlar ve sürekli laf sokuyorlar kendi ailemden nefret edecek duruma geldim ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar ailem kocama aşırı saçma davranıyor?