Esimle ailesinin ust kafinda oturuyorduk bi kizimz var 2 yasinda?

esimle ailesinin ust kafinda oturuyorduk bi kizimz var 2 yasinda ailesinin bana olan saygisizliklari yuzunden evi terkettim aile evindeyim suanda. O evde gorumcem ne derse o oluyor gorumcem de beni sevmediginden bana hepsini dusman etti. Benim o eve artik gitmek gibi bi niyetim kalmadi. Eşimse boşanmak istemiyor asgari ücrete çalışıyor garson. Esimin ailesine sozu gecmiyor gecirtmiyolar. Bende çalışamıyorum cocugum kucuk oldugundan dolayı diyorum evi kiraya versinler cikalim ayri bi yere yuvamiz kurtulsun bende cocugu krese verim gecinip gidelim diyorum ailelerden uzak ailesi kabul etmiyormuş. Eşyaları da vermiyorlarmis. Esim Diyor esyali ev tutalim annem cocuga baksin diyor bizde kiramizi gecimimizi saglayalim diyor. Ben yuvam dagilsin istemiyorum ailesi yüzünden. Ama esim bunlari bildiig halde ailesine rest cekemiyorda. Bi iki sene oranin kirasıyla bizde ev tutsak geciniriz diyorum kabul etmiyor ailesi ya burada oturucaksin agzina sicicaz diyolar ayiptir soylemesi ya da baba evine git diyolar kisaca. Yani burada ben napabilirim. Ailemin evinde de siginti gibiyim cocukla bi başına huzursuz bi ailem var her gun kavga. Cocugumun da bu ortamda buyumesini istemiyorum aslinda. Ne yapmamiz dogru olur
Esimle ailesinin ust kafinda oturuyorduk bi kizimz var 2 yasinda?