Olmuş bence, gayet güzel olmuş. Zaten böyle şeylerde mükemmel görünmesinden çok birlikte yapmış olmanın değeri başka oluyor. Çocuğun hevesi de emeği de belli, o yüzden daha da güzel duruyor. İnsan bazen en basit şeylerde bile içini ısıtan bir an biriktiriyor. Bence en güzel kısmı da tam olarak bu olmuş.
Evet, çocukken Lego oynamayı çok severdim. Parçaları birleştirip kendi dünyanı kurmak hem çok eğlenceli hem de hayal gücünü geliştiren bir şey. Bazen basit bir ev yapardım, bazen de tamamen kafama göre garip ama eğlenceli yapılar ortaya çıkardı. En güzel tarafı da doğrusunun olmamasıydı bence.
Çok güzel olmuş bizde oynarız halen oyun hamuru legolar ve komşuculuk ve kuaförcülük oyuncaklarımız lâ en keyif aldığım saatler onunla çocuk olmak çok öpüyorum yeğenini Rabbim sizlere bagışlasın 😇😘🙏🤗
Bence harika olmuş, tam “mimarlığa giriş 101” işi 😄🧱 Renkleri karıştırmanız, üst üste kat çıkmanız süper; hayal gücü tavan yapmış belli ki 👶🏻 Ben de çocukken Lego delisiydim, şimdi de çocuklarla oynarken bahaneyle hâlâ takıyorum. Annelerin gizli hobisi: Oyuncağı çocuğa alıp kendisiyle oynamak 😄👩👧👦