birakmak istemiyorum ama 5 yil doguda çok uzun bi süre napicam bilmiyorum lûtfen yardim edin asb. kendisi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne oldu imkansiz ask istiyorsunuz beklemeye gelince bekleyemiyorsunuz eee sonra ssk yok sevgi yok beklemeyi denemiyorsun dimi
Ama leyla ile mecnun askina bayiliyorsunuz
gereksiz duyar kasma
Hahaha hassiktir oradan bok
👏👏kim çektiriyi bu kuyruk acisini sana
Senin gibi kizlar benim tassagim olamassiniz merak etme
dedi sürekli red yiyen erkek
Ayy gotum laf soktugunu sanıyor bende cok agladim simdi senin gibi arayista ya da sevgi ask tantanasi yaratipta 5 yil ne yapacagim erkeksiz diyen bicimsiz kıl yumagi
sürekli kezbanlarla takılma sonra her kızı òyle saniyosun
yolda gòrsen azinin suyu akar pis abaza herif
Yok hayir emin olabilirsin kezban dediklerinin boku olamassin ki karaktersizligini nazar boncugu takmalisin beyin yoksullugu cektin diye sonra hayal dunyasinda ask yasadim falan filan diye zirliyorsunuz burada yapma o kucuk beyninle yasamayi tercih etmemelisin
biz 5 yil. askere gitsek, degil siz 5 yil 5 gün saat beklemezseiniz
Herkesi bir tutma erkekte olsa kalibinini severim kadinda olsa olculerini seveyim benim cinsiyet ayrimin yok aska sevgiye saygim var onun icin burada kalabalik cunlelere yer koymaya calisma erkek kadin degil kisilik karakter meselesi bu herkes bir degildir ama sen beklenmez sebebi ile geliyorsun neden askerde iken 5 yil boyunca konusursun goruntulu gorursun illaki dibinde olmasi gerekmez sonra uxun mutluluk farkinda degilsin neyse bos yere sana yazmak gereksiz
kim cektiriyosa bu kuyruk acisini cidden helal olsun hayat toz pembe değil tamam mı 5 yıldan bahsediyoruz 5 yıl bizim hayallerimiz bu yònde değildi evlenip beraber gitmeyi düşünüyorduk bu gòrev bi anda duyruldu benim elim ayağim dolaşti aile evindeyim her dk konuşmam annem babanm var kardeşlerim var nesini anlamak istemiyorsunuz calisiyorum bi yandan aksam 7.39 dan ònce evde degilim sonrasnda yorgunkuktan duş alip uyuyorum ellerimin kesilmesini anlatamiyorum bile bunkari bilmene gerek var mı onuda bilmiyorum
Basit yontemleri var bu adamin ixinleri var soz yapin Nisan yapin ailene gelsin gitmeden tanissin bu sekilde hayati basitlestirecek sekilde ki sende bak ne zorluklarla mucadele ederken basit bir sekilde kolay yolu secmek hayalleriniz pesinden gitmek var iken vazgecmek ne demek sonrasinda toparlanacagini mi saniyorsun hemen unutacagini bitti gittiye mi getirecegini saniyorsun hayir
Bak kendin diyorsun xorluklar var ve mucadele ediyorsunuz devam edin allah askina birakmayin ben karsiyim mucadele verilmis bir sevginin bitirilmesine 5 yil sana cok uzun sure bana degil 1 gun konusmassin ikinci gunu onun icin uykusuz kalabilirsin mucadele edebilirsin
mücadele ediyorum edicemde zaten karşîmdaki adamda elimi bırakmamakta kararlı o zaten tanışmak istiyor ben çekiniyorum biraz babamdan yoksa sevgilim babamla tanışmaya layık biri
Tamama o zaman birak tanissin adam bak kafana soru isareti birakmamis bir insan ne guxel iste birak korkma tanissin sonuna dogru ilerleyin ne guzel hayallerinizi devam ettirin sana guven vermis tamamlamaya ki laik olarak goruyorsun daha ne olsun biraz dusun ve bu sekilde dusunce ve nasil bekliyecegime degilde cozumune bakmak gerekli dir beklersin
ama šuan ailemin içinde bulunduğu durum karışık üzerine birde ortaya bòyle bi olay atsam mı bilmiyorum annem ameliyat oldu bi miktar para gitti araba alindi lüks olarak değil annem için ona bi miktar gitti evin bazı şeyleri yenilendi ameliyattan ònce inan šuan babamın üzerine birde bu konuda gitmek istemiyorum
Hayor hayir bunu makul bir sekilde babanda okuz bir adam degildir yani oluru vardir yani para ile gidecek seyler degilde adi olsun diye ya da bilsin sende evde rahat rahat konusabilirsin davranabilirsin tanissinlar yani hemen herseyi yapacak degilsiniz olabilir tabiki gecmis olsun allah sifalar versin allah basinizdan eksik etmesin herseyin bir okuru düşünülür yapilir hic yoktansa babanda tanimis ve guvenmis olur sende rahat olursun kacak gocek gorusmemis olursun
allah razı olsun bakalım akşamı bekliyorum hem sevgilimle konuşayım hem babamla şimdi nöbette onunlada konuşamiyorum ya aslinda konuşurumda meşgul olmasin
İllaki acacak mesgul ise gececek bitecek isi sen kafani cok yormussun kafanin icinde bir suru dusunceler var ve birazcik kendini rahat birak herseyin hayirlisi ile olacgi var ise allah izin verirse zaten hersey olur karsiniza ne cikarsa ciksin siz vazgecmedikce allah boxmadikca birsey olmaz kusurabakma kufurler falan icin ozur dilerim anlasmazlik oldu ilk basta enisteyede selamlar iletirim allaha emanet ol mutluluklar dilerim sadece kafani rahat birak cok yorma dusunce caresizlik ve umudsuzluk doğurur
ònemli değil sonuçta hiçbirşey bilmiyordunuz
güzel dilekleriniz için teşekkürler 😇
Rica ederim
5 yıl çok fazla. Benim de eski sevgilim astsubaydı. Çok seviyorduk birbirimizi çok özel davranıyordu ama olmadı. Yine de birbirinizi çok seviyorsanız elbet bir yolu vardır.
beni az çok anlıyosundur 5 yıl ne olucak inan bilmiyorum kafam durdu
Yani 5 senede illa ki görüşürsünüz bence. Ben 4 ay falan göremiyordum ama gerçekten zor oluyordu. Bence oturup düşün gerçekten ciddi mi düşünüyorsunuz diye. Ona göre bir karar ver. Sonuçta onun işi bu.
hiç bilmiyorum canm ya hayat toz pembe değil seviyorumda
Yani gerçekten seviyorsan ve beklemene değeceğini düşünüyorsan devam et. Ama eğer farklı düşünüyorsan bilmem. Ama o göreve gittiğinde öğrenirse çok daha fazla üzülebilir.