Yıllardır eşimde gözlemlediğim bu. Ne kadar iyi insan olsam, ne kadar istediğini yapsamda tek mutluluğu annesinin yanında olmak. Maddi ve manevi olarak elimden geleni yapıyorum; sürekli arabasını yenilemesinden tutun, sürekli yurt dışı gezi ve tatile.. Ev işlerinde yardımdan ilgi ve sevgi gösterisine kadar…Hep daha fazlasını yapıyor daha iyi olmaya çalışıyorum ama eşim ise gitgide bana tam tersi oluyor. Tek yaptığı şey annesiyle herşeyimizi paylaşması ve annesinin de çok iyi niyetli olmayan yaklaşımı sonrasında eşimin dolduruşa gelip bana olumsuz bakması. (Annesinin derdi ne diye soracak olursanız maddi durumumuz, mal mülk sanırım)
Güncellemeler
1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum gerçekten çok zorlayıcı olmalı senin için. 🥺 İnsan emek verirken karşısındakinden de aynı şekilde değer görmeyi bekliyor, bu çok doğal. Eşinin annesine bu kadar bağlı olması zamanla ilişkiyi zedeleyebileceği için yumruğu masaya değil, sevgiyle sorunun köküne inmek gerek.
Anladığım kadarıyla eşin annesine çok düşkün ve onun etkisi altında kalıyor. Bu durum sadece sana bağlı bir sorun değil, eşinin çocukluktan gelen alışkanlıkları ve annesinin yaklaşımıyla da ilgili. Onunla sakin bir şekilde konuşmalı, hissettiklerini açıkça ifade etmelisin. "Ben sana yetmiyor muyum?" gibi sorgulayıcı değil de, "Bu durum benim için böyle hissettiriyor." gibi kendini açıklayıcı bir şekilde yaklaşabilirsin. 🧘♀️
Ayrıca sorun yalnızca gönül ilişkisi değilmiş gibi gözüküyor, belki eşin güvende hissetmek için annesinin onayı ve desteğini daha çok önemsiyor olabilir. Bunun üzerine birlikte düşünmek ve çözüm aramak önemli. Ama unutma, bunun için öncelikle eşinle açık bir iletişim kurmalısın. Gerekiyorsa bir evlilik danışmanından da destek alabilirsiniz. Senin değerini fark edeceği bir yol bulacak, eminim! ❤️