Evliligini kurtarmaya çalıştığım kuzenimin kocasina birseyler hissetmeye başladım buyuk vicdan azabi cekiyorum?

Birlikte büyüdüğüm kuzenim apar topar eşiyle tanışma fırsatı olmadan evlendi evlendiği günden beri pişman hep üzgün bende destek oldum hep eşiyle konustum iyi kötü bu güne kadar geldi evlilikleri daha sonra eşiyle daha çok zaman geçirmeye başladık kuzenim hep evine çağırmaya başladı sen gelince çok eğleniyoruz sen varken iyi davranıyor diye bende bu süreçte hoşlanmaya basladim 2 senedir kendimi temkinledim ama 2 hafta önce karşılıklı olarak duygularımızı açmış bulunduk bir şekilde beni ikna etti ama içimdeki vicdan susmuyor mutlu olamıyorum bana acilmasaydi zaten bosanicaklardi ama şimdi bosansalar bile ben kendimi suclayacagim hep bana sen olsanda olmasanda bu ilişki biticek diyo keşke acilmasaydi yardım edin bişeyler söyleyin bende hayatımda ilk defa böyle duygular hissediyorum bir tane çocuğum var eşimden ayrıldım çocuğuma bana okadar iyi davranıyor ki onun yanında bebek gibi hissediyorum

Evliligini kurtarmaya çalıştığım kuzenimin kocasina birseyler hissetmeye başladım buyuk vicdan azabi cekiyorum?