-Dişler
-Gülümseme
-Birazcık yüz
- Azcık ayakkabı
-Ve boy
İlk önce her insanın dış güzelliğe baktığını düşünürsek. Karşımdaki kişiyi tanımadan önce ilk önce şunlara bakarım.
Sıralama şöyle:
1 - Yeşil gözler
2 - Doğal sarı ve ya kahve tonlarında ve mümkünse dolgun saçlar
3 - Genel yüz hatlarının güzel olması
4 - Boyu
5 - Kilosu
6 - Giyinişi
Fiziği o sıraya koymadım aradığım bir şey değildir. Boy kilo idealine yakın bir kilosu olan her kızda az çok güzel bir fizik vardır. O yüzden göğüs ve popo ölçüsü beni pek ilgilendirmiyor.
Ancak şu son zamanlarda moda olan büyük popolar falan inanılmaz iğrenç geliyor. Allah nasip etmesin öylesini. Yine vücudu boyuna kilosuna göre dengeli olan kız candır ;-)
Tabi bunların hepsi var ama karakter yoksa çöptür o kız ;-) Karakter şart ;-)
İşte EİG :) çok beğendim inşallah yukarıda behsettiğin gibi bir kız çıkar karşına
Daha önce bir kere çıktı umarım tekrar çıkar ;-)
Umarım..
Hayırlısı bu arada tşkler ;-)
Ricaa :Dd
"Eye tracking heat map" türü yazılımlarla bunu artık veri olarak sunabiliyorlar:
static6.businessinsider.com/.../...t-of-the-ad.jpg
İlginç olan bir durumda, erkeklerin diğer erkeklerin cinsel organlarına neredeyse yüzlerine baktıkları gibi bakmaları, kadınların ise oraya neredeyse hiç bakmaması:
3.bp.blogspot.com/.../Men_Women_Eyetracking.jpeg
Çok doğruuu 👌
İyi bir tespit
Yatakta iyi oluo olmadiklarimi hayal ediyorlar. Kas goz bahane. Erkekler aralarinda kas gozden bahsetmez kizlar uyanin :))
yok artık O kadar da değil
👍👌 aynen dun saat akşam 8-9 sularında bu gerçekle karşılaştım :D bu kadar beklemiyordum ama arada efendiler (istisnalar) da yok değil
Genel auro sına.
Duruşu-yürüyüşü-yüz hatları ve mimikleri-bakışları ve gülümsemesi vs.
Gülümsemesi ^_^ bak bu benim baktıklarım arasında en başta :)
Cevap
108Cevap
Giyinişine bakarım tabi yüzü önemli ve kesinlikle isterse dünyanın en zengin en güzel yüzlüsü olsun kesinlikle zayıf olacak fit şişko balık etli asla ha bide konuşmuşlugum varsa yukardadaki özellikler olduğu halde kezbanlığı varsa yine kaybeder. Bu aradım özelliklde isterse on yıl değil ölene kadar çıkmssa biri evlenmem zaten evlencek biri değilim eskiden kaldı evlilik şu bu şimdi çok abest bişe oyun dan baska bişe değil sevgililikde canım isterse konusurumcanım isterse çıkarım istedgmde ayrılırım anlık yaparım canım isterse küfür eder sogurum bir çok türk kızı kendne üc bes abazan yazdı die belki bir çok abazan ama hepsi beyinşeryle değil sikleriyle yazıyor boşalınca bitiyor geçiyr yüzüneze bakmazlar boyleleri yazıyor ve götleri kalkıyor kendlerni vazgecilmez güzel sanıyorlar byle bıkkınlık gelmiş falan irencsinz
önce yüz, diş, eller.
Zaten g*t bacak herkeste var, bari sürekli bakacağımız yüz, sürekli tutacağımız el güzel olsun.
Ha bu arada kesinlikle güzel ve cici bir kız olmaya bakın, genelevde çok daha çekici çok daha seksi kadınlar var. Erkekler masumiyet arıyor.
Masumiyet evet doğru erkeklerin çoğu arar
KIZ ÇOCUĞU
Kapıları çalan benim
kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem
göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli
oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım,
büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce,
gözlerim yandı kavruldu.
Bir avuç kül oluverdim,
külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için
hiçbir şey istediğim yok.
Şeker bile yiyemez ki
kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,
teyze, amca, bir imza ver.
Çocuklar öldürülmesin
şeker de yiyebilsinler.
Malesef gunumuzde böyle bir soruya cevap vermek artık çok zor. Kriterler uzaaaaaaaaar gider.
https://i.hizliresim.com/99W7nr.jpg
Evet çok zordur belki ama illaki vardır bir kızda ilk baktığın yer vs :D
Art niyetle bakmam, aklıma anam, bacım gelir... Geri kafalıyım sanırım.
Biraz fazla süt ve efendi olmandandır abicim
Eyvallah kardeşim, eksik olma.
Bakıpta göremediğime dikkat ederim tesettürüne bakarım..
Güzel..
:))
İlk olarak kılık , kıyafet , tarz. Daha sonra karakterine bakarım.
Yüzüne fiziğine konuşurken hareketlerine sonra konuşma tarzina konusmasinda espirilerine her şeye guluyo mu onlara
Ahlak! Ahlak yoksa şayet, asla hayatına sokmayacaksın, izin vermeyeceksin seni yıpratmasına ve üzmesine. Gerisi TEFERRUAT...
Teşekkürler
Yüz, saç, ayakkabı, bütün ve karakter sonunda. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif
Pampa dürüst oliyim popo tabiki daha öncede buna benzer soru sorulmuştu popo es geçemediğim tercih sebeplerimden..
Yani bir kızı direkt popo olarak görüyorsun
"kankaa popoya baak " diyorsun
"kankaa kıza bak " olması gerekirken
:))) tamam tamam
İlk tipi sonra saclari sonra makyaj kiyafet aksesuar vs daha sonrada karakteri ve goruslerine
bunda özel bir seçimim yok. saçları kıvırcık ise ilk o dikkatimi çeker.
burnu, kulağı, gözleri, gülüşleri vs iyi kötü hangisi ön plandaysa o
valla hacım önce yüz, sonra fiziğe bakıyorum. ama yüze bakmadan fiziğine baktıklarım da oluyor. onlar da genellikle yüzüne değil de fiziğine bakılmasını isteyen, bu yönde giyinen yollu kızlar oluyor !
Evet ya kız halimle böylelerine ben bile dönüp bakıyorum..
:)) teşekkür ederim
gözlere ilk önce.. ama dikkatimi ne çeker diyorsan popo ve bel kalınlığı.. sonra göğüsler..
sayayım mı ya.. burası pek yeri değil gibi :))
Say ya sorun değil de popo hariç pek yok sanırım burada saymaman gereken onu demişsin var mı başka söylerken utanacağın :))
:)) tamam neyse
ben önce durusuna gorunuse bakarım sonra uzerıne gıydgı pantolon tayt etek artık neyse sonra gozlerın ıcıne bakarım sonra belıne bakarım gıydgı pant etek tayt ıle ne kadar hos veya abes duruyor dıye sonra da genel bakarım.
önce gözlerine daha sonra ellerine.. bakımlı olması lazım..
Popo ve göğüs yok yanii
Açıkçası şaşırdım görünüşe bakılırsa sende efendiler arasındasın abicimm :))
popoyu göğüsü napayım.. iletişim için gözler çok önemlidir.. ve bakımlı eller o kadının kendine olan saygısını gösterir ve kendine saygısı olan kadına saygım sonsuzdur..
Helal sana abiiim
eyvallah kardeşim :)
Karakter soyut bir kavramdir ilk goruste karaktere nasil bakayim :)
Karakter derken hani davranış ve tutumu diyelim :D
Anladim ama ilk goruste ona dikkat edemezsin degil mi cunku karsindakini tanimiyorsun huyunu suyunu bilmiyorsun. Ilk goruste karsi tarafin fizigine , tipine , giyimine kusamina ve durusuna bakilir. O kisiyle tabistiktan sonra ancak ikinci asamada karakteri ortaya cikar :)
Yok hayır anlatmadım sanırm ilk görüşte sana pek pas vermez burnu havadadır mesela burdan g*tu kalkık olduğunu
ya da ilk görüşte sürekli bağıra bağıra kahkaha atar burdan da ilgi isteyen biri olduğunu
ya da
ilk tanıştığı birinin gozunun içine bakarak kendini bir ağırdan almayıp kolay ulaşılabilir yani basit olduğunu anlayabiliriz gibi ;)
ya da yine en basitinden giyinme tarzından bile huyu suyunu karkterini az çok anlarsın ilk bakışta
Ayy yoruldum yaz yaz :Dd
Harbidende iyi yazmissin senin dediklerinin karakterle bir ilgisi yok bence karakter cok farkli bir sey :)
Peki öyle olsun neyse görüş için teşekkürler
Önce dişler sonra ayakkabılar sonra dudaklar sonra göğüsler en son popo 😄😄
Ayakkabı :) bak bunu beğendim bende bakarım ayakkabılara
Ayakkabılar önemli canım 😄 dost boşa düşman ayağa derler ama alakası yok ayakkabı zevki olmayan biriyle olmaz 😄😄
pekala :D
Tv karsisinda bu tarz benim zirvasini izlerken Bu yılın trendleri ne acaba demeyi bırakıp sadece gerçek olanla ugrasan akıl ve mantıksal duyguları olan kişiler etkiler beni
+1 beğendim
Açık konuşacağım. Çok büyük göğüs takıntım var, bu yüzden direk göğüslere bakıyorum. Hastalık dercesinde zaafım var. Burada bile rastladığımda yazmadan, mesaj atmadan duramıyorum :/
Ne diyim Allah şifa versin fazlası hep zarar :Dd dozunu iyi ayarla mazallah başına bir piskopat çıksa başın belaya girer abicim dikkat et abartmadan
Eyvallah gözümsün
Bunu yazmıştım daha once detaylı olarak ama bu ara ayakkabılara dikkat ediyorum ilk olarak.
:)) önemlidir onlar ya
Ha aşağısı kurtarmaz yani
Peki teşekkürler
Dar pantolon veya tayt giymişse eğer, vajinasına bakardım. Giymemişse eğer, memelerine bakardım. Arkası dönükse kalçalarına bakardım. Eve gidince de çavuşu tokatlardım x))
Ohaa tobe tobee
ilk olarak göz
saç
dudak
boy uzunluğu
kalça
gülüşü
karakteri
Disleri
ellerini ( tirnaklari)
Saclari
boyu
giyinisi
kilosuna bakarım sonra sırasyla herseye imkan dahilinde tabi :)
Ahaha imkan dahilinde iyiymiş ya
önce gözlerine bakarım bana bakıyor mu diye sonra şöyle bir baştan ayağa süzerim zarif bir görüntüsü var mı diye sonrada tanışırım bakalım konuşması nasıl diye :)
Güzel.. Ve olması gerektiği gibi :)
tişikirlir :)
Bıktım ya yazmaktan abi fix 3 yer kalça göğüs ve yüzü başka neyine bakayim neyine?
Yuz kaş göz diş eller ayaklar ayakkabılar boy yuz tip vs vs bal ani oralara
güzel kardeşim bak saydığım bölgelere bakarken zaten diğer yerleri aradan çıkartıroum yüzüne baktım göğüslerine bakmak için aşağı iniyorum ya o arada boynunu görüyorum böyle devam ediyor :D
Tamam tamam anladım :)
Aekası dönükse bana :) poposuna sonra tayt varsa :) yavaşlar önğne gwçwr bide önsen bakarım oda başarılıysa yüze :)
Ha illaki öncelik oraların yani
Arkası dönükse ve tayt varsa içindi o
Ha tayt yoksa
Yüzğne tabiki
Peki teşekkürler
Göz göz göz bunu anlayn başka hiçbir yer etkileyemez
Hep ayni sorular yiter ama bu sorular cogalirsa zinaya kadar gidecek :D
Senin Baktığın herşey Bende Var.
Benim baktıgımda Yüz Meme Kalça
O senin baktığında bende yok 😠
Ovv çok kotu.
Yüz için geçerli değil. Bende kalça ve göğüs yok
Gogus ve kalca cok cok onemli iki ayrinti
ya erkekler dürüst olun az hepimiz ilk nerelere baktığımızı biliyoruz oldu bademciğine bakıyorum
😃:))) peki bak sen bademciğine
erkekler yalaan sölemesin biz saf deiliz ilk nereye baktıklarını biliyoruz yani :D
Doğru katılıyorum 😊
Benim olmadiktan sonra bakmak cazip gelmiyor
Kişiye göre değişir dekolte giyenlerin bacak ve goğuslerine normal giyinenlerin fiziğine ve yuzune fıstık gibi olanlarında komle filtreden geçiririm 😎
Göğüslerine büyük göğüsleri severim
Seninkiler küçük galiba
Lezzo musun
Ne diyosun sen ya :Dd
Valla ben aşık olurum ancs öyle benim için herşeyden ufaktan olması gerek öyle kızı bulmakta zor
koku, zayıf olması, zarif olması ve safkan türkiye türkü olmasına.
sadece fizigine balık etliysee benim içn yenmmeiş bir baldırr..
Balık et çirkin değil mi ya
Fiziği duzgun zayıf zarif ince belli :) daha makbul olanı
aahh bana göre yanlış bir kavramdan bahsettin :) onlar candır gerisi heycandırr 70 100 kilo olsun balık etli olsun gerisi boş. :)
Iyy neyse zevklerimiz hiç uyuşmuyor :Ddd
evt zevkler ve renkler tartışılmayan tek kavramdır...
Haklısın
ah enrde hep arkadaş olarak başlıyo arkadaş olarak kalıyo bnde aşk yok ya..
yüzüne bakarım ama çok açık ve dekolteliyse gözüm başka yere kayabilir istemesemde
Doğru benim bile bazen kayabiliyor kız olmama rağmen :-)
ama öyle şey oluyor ki gel bana bak diyor
Kesinlikle halısın
Dış görünüş olarak tam da olması gerekenleri yazmışsın, özellikle dişler ve ayakkabılar.
Gülumseme ve boy da önemli gibi birazcıkk
Tabi öyle ama bu ikisi başta gelir , burcun kova , başak?
Kova :)
Nerden bildin ya :)
Takıntı ve temizlikten birazda enerjili olduğunu hissettim
:))
12 burçtan doğru olanı bulabiliyorum ekstra özellikleri de tahmin edebiliyorum ve sen sadece bir gülümseme ile cevap veriyorsun.
Alanında çok başarılısın
Tebrik ediyorum
Ayrıca da teşekkür ederim
Ne yani hepsi bu mu? bu kadarcık mı? ... bende sanmıştım ki...
Afedersin de ne yazmamı bekliyorsun daha ne diyim be abi
Kahve olsan köpüğün, nescafe olsan sıcak suyun olurum gibi şeyler başka ne olabilirdi ki? ne yani pilav olsan yoğurt'un olurum demeni beklemiyorum herhalde.
uzaktaydılar fiziksel orantısına yaklaştıkça ellerine ve sakalına dişlerde önemli. tabiiki kişilik.
ben karşıdan geliyorsa memelerine, önümden gidiyorsa dötüne bakarım
Aşağıdan yukarıya doğru bakıyorum genelde hiç değişmez :) Bacaklardan başlıyor gögüslere daha sonra dudaklarına..
asagıdan yukarı komple suzerım once ama genelde kalca vede baldırlara bakarım sonra gogus dudak felan oyle gıdıyor :P
Bir bayand. Önce sac boy bacak üçü beni çok yakından ilgilendirir ilk olarak bakarim
Boy evet bu gerçekten önemli
At gibi olacak kötü bir anlamda degil
Yaklaşık olarak? :Ddd
Hafif uzun guzel bacaklar
1.76. 1.78.180
Yanağına :D pürüzsüzse çekici geliyor bana :D
Yanak mı? İlginçç :) goruş için teşekkürler
Burun ve dişler ilk olarak sonra ayakkabıları
Peki teşekkürler
metalci mi değil mi metalci değilse ölsün
Ahahaah iyi bir kriter 👌
Yüz mimikleri gülümsemesi elleri ve iç güzelliği
Teşekkürler
Boy, eller, sakallae, ses tonu.
diyemem utanirim
Söyle ya :)
Hayır eşofman var :)
Ahaha taytla alaka kuramadım ama olsun :))
Erkekler açısından zaten önemli bir kriter :D
Tamam tamam anladm
beline :)
Pekala teşekkürler :)
:Dgi görüşürüz..
Ayak parmakları :) ve eller
Pekala teşekkürler görüş için baya titizmişsin 😊
popo, göğüsler, bacakların arası ve yüz
Bacakların arası ilginçmiş :)
Tamam teşekkurler
hanım hanımcık olup olmadığına :D
;) peki teşekkürler