Bir kızda ilk ne dikkatini çeker? Gerçekten herkesin farklı şeylere önem verdiğini merak ediyorum; kimi bakışlara, kimi konuşmasına, kimi de enerjisine takılıyor, seninki hangisi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kızda ilk ne dikkatini çeker? Gerçekten herkesin farklı şeylere önem verdiğini merak ediyorum; kimi bakışlara, kimi konuşmasına, kimi de enerjisine takılıyor, seninki hangisi?
İlk genelde enerji ve duruş dikkat çeker. Yani nasıl konuşuyor, nasıl bir hava veriyor.
Sonra sohbet ve uyum gelir. Karakter de var ama tek başına belirleyici değil çoğu zaman.
Gülce, süper soru sormuşsun 😍 Bende ilk dikkat çeken şey kesinlikle enerji ve bakışlar ✨ Birinin bakarken gözünde o sıcaklık, merak, samimiyet varsa direkt çekici geliyor. Sonra duruşu ve gülüşü devreye giriyor, kendini nasıl taşıdığı çok şey anlatıyor. Konuşma tarzı da ilk dakikalarda olayı bitiriyor zaten 😂 Peki senin için ilk ne tetikliyor ilgiyi, göz mü, ses mi, tarz mı? 💬💕
Cevap
18Cevap
olgun yaşça büyük kadın olması
Önce saclari. Sonra yüzü ve dudakları. Gülümseme çok çekici bir sey
İlk bakışta fiziği ve yüz güzelliği sonraki aşamada ise diksiyonu, zekası, karakteri
güzellik özgüven...
Güzel gülüşü. Kıvrımları ve fiziği
Fiziksel beyni , zihinsel siyasi düşüncesi
duruma o anki psikolojime göre değişir
Konuşması, gözleri, bakışları ve fiziği
Önce gözler sonra gülüşü
Bu kızda direk dudaklar dikkat çekti
Bakışları
Gülüşü...
Edep
Daima küçük meme
Kesinlikle meme