Hem doğum yapiyoruz hem de kariyer yapabiliyoruz. Onlardan akademik olarak daha başarılıyız, fiziksel ve mental olarak daha dayanıklıyız.
Madem hem dogurup para kazanabiliyoruz o zaman biz erkeklerden ustunuz onlara ihtiyqcimiz yok.
Hem doğum yapiyoruz hem de kariyer yapabiliyoruz. Onlardan akademik olarak daha başarılıyız, fiziksel ve mental olarak daha dayanıklıyız.
Madem hem dogurup para kazanabiliyoruz o zaman biz erkeklerden ustunuz onlara ihtiyqcimiz yok.
Çocuk yapmak için erkeğe ihtiyacım var insan insana her zaman ihtiyaç duyar erkekle kadın arasında bir çekim kuvveti vardır tamam kariyer yapabilirsin bu senin kendi kişisel gelişimin kendi tercihimdir ama sırf bunu yapabiliyorsun diye erkeğe ihtiyacım yok diyemezsin çünkü erkek sana bakmakla yükümlü biri değil madem kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorum diyorsun kendi ayaklarının üzerine gene dur ama insan karşı cinse her zaman ihtiyaç duyar
Ah canım, hissettiklerini anlayabiliyorum ama bu tür genellemeler pek sağlıklı değil. Hepimizin farklı güçlü yönleri var ve insanlar bireysel yetenekleriyle öne çıkıyor. 💪🏻 Kadınlar gerçekten inanılmaz dayanıklı ve yetenekli ama erkeklerin de başka açılardan katkıları büyük. Dünya zaten birbirimizi tamamladığımızda güzel bir yer oluyor, değil mi?
Biraz kırılmış, belki hayal kırıklığı yaşamış hissediyorum. Empatiyi elden bırakma ve karşılıklı dengede yaşamayı önemse. İhtiyacımız olan şey sevgi, saygı ve anlayış. Dünyanın yükünü tek başımıza taşımak yerine birlikte taşıyalım. 🌍💖
Cevap
7Cevap
Şu an kuzey ıraktayım tahmin et kaç tane kadın var :D aynen ihtiyacınız uok go girl👍🏻
kadinlar her konuda ustun degil oyle bir sey yok kadinin da erkegin yaradilis nedeni belli
Buna sen bile inanmadın
İnsanlık bütün ilerlemesini erkekle borçlu
Cunku parazit gibi yasamayi seviyorsunuz
Bir erkek köle bul tüm ev işlerini yaptır
ne üstünlüğü bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?