Kayınvalideyle beraber yaşanır mı?

Sevgilimin maddi durumu pek iyi değil. Kendisi köyde yaşıyor. İneği, keçileri, kazları ve tavukları var, küçük bir de tarlası var, bunlarla geçimini sağlamaya çalışıyor. Kendisi tek çocuk, hiç kardeşi yok ve babası da vefat etmiş. Annesi onu zorlukla büyütmüş. Şu anda annesiyle beraber yalnız yaşıyor. Ben, sevgilimle görücü usulü tanıştım, haliyle ailelerimiz de tanışmış oldu. Birbirimizle mesajlaşmaya başladık, sonra birbirimizi sevmeye başladık, sevgili olduk ve evlenmeye karar verdik. Haziran'da nişan yapmayı düşünüyoruz. Fakat sevgilimin maddi durumu iyi olmadığı için ayrı bir eve çıkamıyor, zaten kendisi çiftçilikle geçindiği için köyde yaşaması gerekiyor ve annesini yalnız bırakmak istemiyor çünkü oğlundan başka kimsesi yok. Köye ayrı bir ev yaptırmak istedik ama ikimizin de buna maddi gücü yetmedi. Eğer evlenirsek, müstakbel kayınvalidemin evinde yaşamak zorunda kalacağız. İleride para biriktirip, müstakbel kayınvalidemin evinin yakınına ayrı bir ev yaptırmayı düşünüyoruz. Müstakbel kayınvalidem çok iyi birisi, oraya her gittiğimde bana çok iyi davranıyor. "Eğer gelinim olursan, seni kendi kızım gibi görürüm" diyor. Sizce bu durumda kayınvalideyle beraber yaşanır mı?

Kayınvalideyle beraber yaşanır mı?