Umreden geldikten sonra kapanmadığım için babam bana düşman oldu?

Umreye gittik 1 ay önce ve biz bu konuyu konuşmuştuk babamla oraya gidip kapanmamak bizim ailemize göre saygısızlık ve yanlış bir şey. Ve ben kapanmaya hazır hissetmedim geldikten sonra da açıldım çok açık bir insan değilim giydiklerimin vücut hatlarımı belli etmemesine ve dar olmamasına dikkat ederim. Namaz da kılıyordum zaten şu an daha düzenli kılmaya çalışıyorum. Ama onun için emeklerini boşa harcadım ve oraya gitmek bana bir şey katmadı. Oysa oraya gittiğim için çok mutluyum ve hayatım boyunca devam edecek güzel şeyler kazandırdığını hissediyorum. Geldiğimizden beri benle pek konuşmuyor ve öfkeli gibi. Tamam kapanmak istemelerini anlıyorum ama bu derece uzaklaşmak neden.. Onla kötü olmak canımı sıkıyor babam sonuçta ve kendimi suçlu hissediyorum ama buna hazır da hissetmiyorum. Ne yapmalıyım emin değilim...
Güncellemeler
1 yıl
Oraya gidip geldikten sonra hayatımda bir şeylerin değişmesi gerektiğini biliyorum. Tamam tesettür dinimizin gereği ama daha önemli şeyler var en başta kul hakkı bilinci, namaz..
Güncellemeler
1 yıl
Aradaki süre zarfında muhtemelen peygamber indirildi. Sadece kuranda geçmiyor.
Umreden geldikten sonra kapanmadığım için babam bana düşman oldu?