Sırf onun istediği partili değilim onun istediği gibi giyinmiyorum diye bana evde resmen zulüm çektiriyor. Sürekli hakaret, küfür ve psikolijik siddet uyguluyor. Dün bana bu mesaji atip beni engellemiş. Ben onun görüşünde olmazsam bana düşman olucakmış. Bana nolur akıl verin artık çok Yoruldum çocuklugumdan beri çekiyorum. Çocukken doverdi sonra unuturdum ama şimdi de keşke dovsede o pis hakaretlerini ve kufurlerini duymasam.
Babana şunu yazmanı tavsiye ederim. "Baba beni düşman belleyerek birşey kazanıyorsan eyvallah. Fakat, ben senim mahsulünüm, toprağa bile ektiğin bir tohuma düzgün bakmazsan etrafını ot kaplar hastalık kapar. Eğer senin nazarında ben hastalıklıysam bu benim değil, senin suçundur. Bu hayatı seçmeme sebep senin bana veremediklerindir. Kendinden hiçbirşey katmadığın evladını dışlaman senin acizliğindir."
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kaç evden kendi hayatını kur. özgürce dilediğince yaşa. bu konuda tavsiyelerde bulunabilirim 18 yaşında evden kaçmış biri olarak
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben evden ayrıldım. Çünkü beni evden kaç kere kovmuştu. Ananemlerde kalmaya basladım surekli beni rahatsız etti eve dön diye. Eve döndüm yine kovmaya basladı
dönme o halde bir daha. ben de 10 yıldır evden ayrı yaşıyorum ve kendi ayakların üzerinde durabilmek, özgürce yaşayabilmek gerçekten de çok güzel. hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba?
senin adına çok üzüldüm böyle bir şeye ne denir bilmiyorum Yaradan dan bu kadar bahseden bir şahıs nasıl öz kızına bunu yapar Hatta sözü var Yaradılanı sev Yaradan dan ötürü diye pek muhattap olmamaya çalış arkadaşım babanla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimkiler de tesettüre gir dediler girmedim. Onların duyacagi yerlerde etek şort giymiyom sıkıntı çıkmıyor. Sen Ne tarz giyiniyon?
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diz altı elbise, pantolon giyersem bile arkam kapalı
Sende kendimi gordum acikcasi. Bu kadar siniri asip ileri giden bir ailem yok lakin Şu an yapman gereken bazi seyleri sineye cekmek. Dusuncelerini kabul ediyormus gibi yapmak. Bunu yapmani tabi istemem sen ozgur bir bireysin lakin sulari biraz dindirmek adina kendine yap bunu. Emin ol psikolojik ve fiziksel siddet gosteren bir cok aile var bu ulkede. Her ne konuda olursa olsun. Kendi ailemde dahil.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnan bunu yaparsam her seyde öyle yapmam8 isterler. Bu yaşıma kadar çok çektim çok mücadele verdim ben. Bu saatten sonra da kendi iplerimi onlarin eline veremem
Peki sana daha cok zarar vermeye kalkarsa o zaman ne yapacaksin? Bence adimlarini temkinli at. Cunku sonrasinda mantiksiz davrandigin icin pisman olabilirsin. Dusuncelerine mantiksiz demiyorum yanlis anlama. Şu an da onlara karsi uyguladigin davranis bence biraz aceleci.
Şöyle bir Yorumlara baktım da, Hiç Tanımadığınız bir insanın beyanına Göre, Yine Hiç Tanımadığınız bir Adamı Yerden Yere Vurmuşsunuz. Ve bunu Sürekli Yapıyorsunuz.. Sonra Kalkıp bu ülkede Adaletten hukuktan yakınıyorsunuz.. Soruyorum Size, Siz Ne kadar Adaletlisiniz? Şu Kızın Babam Diye bahsettiği Adamı Anlamadan, Dinlemeden ve bir Söz hakkı tanımadan infaz Edip Duruyorsunuz.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Farkındaysan hepsine hak verdim. Çünkü dedikleri gibi. Ben de onun nasıl biri olduğunu anlattım. Sorun ne?
adam eskiden çocuğunu dövüyomuş ve siyasi tercihlerinden bolayı onunla bağlarını koparmış, onu düşman bellemiş. senin söylediğin şekilde bakarsak hiç kimseye bir eleştiride bulunamayız. sende kurdukları bir kaç cümlelerine göre insanları burada yargılıyosun.
Siyasi dini konularda babana çok karşı çıkma. Tastikle geç. Bu hem senin için hem onun için kötü olur. Bu adamlar belli bir görüşü iliklerine kadar benimsemiş. İnandığı şeylerin yalan yanlış olduğunu asla kabul edemezler. Anlatsanda anlamaZlar. Senin yapacağın şey şu inandığın şeyleri kendine sakla. Ne aileni üz nede onlar seni üzsün.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben hep susuyorum zaten. O bana gelip bak senin savunduklari şöyle senin desteklediklerin böyle diye diye beni verem etti artık. Benim yanımda o hakaret edip konuyu o açıyo. Ben durup dururken bak senin partin böyle yapmış demedim hep o başlatırdı
Az çok hangi partili olduğunu anladık Diyecek bir söz yok kelimelerin bittiği yerdeyiz... Kimse kimseyle ayni fikirde, ayni partiyi desteklemek zorunda değil, ne yazik ki tahminimce bunu yaşayan tek kişi sen değilsindir.
Bu parti ve siyaseti hayattaki aileden değerli tutan insanlara kuranda aile yapısıyla ilgili bir ayeti tefsini açıklayarak göndermekte fayda etmez. Sende deki baş padişahın kızını kendi kızın olarak nüfüsüna al.
Ampül kostümü giy karşısında yeşil uzaylı dansı yap çılgınca, deliye dönsün, ince çizgi bıyığından köpükler saçarak kafana ampül atar en fazla. Öyle babayı aldırt bence sen, ayrılman en doğrusu olacak
Hayatımı alt üst ettin falan diyor. Baban baba olduğunu unutmuş ki senin. Bu yaptığı dinimizde cok helal sanki. Anne falan ne diyor bilemem ama baban normal değil.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babam gerçekten normal değil. Ben daha çocukken sırf pantolon giymek istedim diye çok dayak yedim. Karne günü etek giydim diye karneme bakmadan beni dovmustu. O anları asla ama asla unutamıyorum. Annem çalıştığı için bizimle pek ilgilenmezdi. Bu yaşa zar zor geldim
Öz baban mı o senin ya. Nasıl o kdr yobaz olabiliyor. 18 yaşındaki bir kız çocuğuna karşı bile. Affedilmez ki. Allah kelimeesini ağzından düşürmüyor. Yatacak yeri Yok. Akraba , anne falan hani destek olacak olan varsa ki anne çalışıyor demişsin. Yol verin gitsin şu. Artık baba diyemiyorum. O kutsallığa erişememiş
Babalarımızı , ailemizi kendimiz seçemiyoruz işte. UzK durmaya çalış. Cok sapkın bir baban var üzülerek söylüyorum. Böyle bir babam olsa kardeşime yapsa insanı nelere sürükler valla. Üzgünüm umuyorum dogruyu bulursun
Senin giyiniş tarzın veya konuşma tarzın bir insanın hayatını nasıl etkiliyebilir? insanların dediklerine takılan insanlar bir saatten sonra kendi yaşantısına bile sahip çıkamaz...
ya şimdi eyer senin canını çok yakıyosa bidaha onunla konuşma ona yakınlık duyma kenidni ezdirmemelisin ! gerekirse evden çık kendi ayağının üstünde durmaya çalış bu DÜNYADA KİMSE kimsenin canını yakmasına hakı yok eyer baban hala seni rahatsız ediyosa onu engeliyip kendi kafanı dinlemeye bak ALLAH HERKEZE HUZURLU GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN
Kardeş fazla boş yapma yarın ertesi gün senin çocuğun da aynı şeyi yapsa srn de aynı şeyi yaparsın adamın hatası belki savunduğu şeyi düzgün anlatamamamış yeterince uğraşmamış olmasıdır onun dışında yarın senin çocuğun baban givi düşünse sende onu reddedersin dünyanın boş yapmayaon yani fazla
Nerde haklı baban seni dünyaya getirmeye sebep olduğu diye onunla aynı düşünce kölesi olmak zorunluluğumu var. Bu insanlar dini iyi bilselerdi peygamberimizin kızlarının gölü kırılmasın diye sesiz ve alçak sesşe konuştuğunu bilirlerdi.
En İyi Cevaplar